Hvad er den værste ting ved at lide af bumser?

Du havde måske den opfattelse, at det er (eller skal være) besværligt, omkostningsfuldt og gerne lidt smertefuldt, at bekæmpe dine bumser og din urene hud.

En opfattelse, som er fuldt ud forståelig, og som langt de fleste deler med dig!

Jeg var selv af præcis samme opfattelse, dengang jeg havde bumser, og hoppede på den ene behandling efter den anden. Jeg tør slet ikke tænke på alle de mange tusinde kroner jeg har brugt på hudpleje og behandlinger i min kamp mod mine bumser.

Som 20-årig havde jeg afprøvet hundredvis af produkter mod bumser – både billige og dyre – som alle lovede mig en bumsefri hud. Jeg havde været hos treogtyve forskellige kosmetologer og fem forskellige hudlæger, som alle forsøgte at komme mine bumser og min urene hud til livs.

Da det var allerværst brugte jeg tolv forskellige hudplejeprodukter om morgenen, og tolv forskellige hudplejeprodukter om aftenen. Hudplejeprodukter, som bestemt ikke var billige, men tværtimod kostede en mindre formue – altså pr. produkt.

Det latterlige er, at jeg ikke engang synes, at det værste er alle de penge jeg har lagt i behandlingen af mine bumser. Jeg var teenager, havde jeg ikke brugt pengene på hudpleje, så havde jeg sikkert brugt pengene på noget andet dumt.

Det værste er faktisk heller ikke, at jeg med alle disse mange hudplejeprodukter og behandlinger fik en rød, irriteret og øm hud, som helt sikkert har forværret mine bumser og skabt endnu flere udbrud.

Jeg synes at det absolut værste, er al den tid og energi, jeg har brugt på mine bumser og min urene hud! Al den tid jeg har brugt på at stå foran spejlet og skulle igennem tolv hudplejeprodukter morgen og aften. Al den tid jeg har brugt på frustration over min hud og mit udseende.

Al den tid jeg har brugt på ugentlige masker og månedlige kosmetologbehandlinger.

For ikke at snakke om al den energi jeg har brugt på at planlægge disse ugentlige og månedlige behandlinger, så min hud kunne se nogenlunde ud til den dér fest, date, jobsamtale eller lignende.

Værst af alt er den tid, hvor jeg har fravalgt socialt samvær med venner og familie. Meldt afbud til fester og sjove arrangementer. Eller faktisk deltaget, men skjult mig i mængden, på grundt af mine bumser og min grimme hud.

Det er det værste! Den tid og energi jeg har lagt i mine bumser og mine urene hud.


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med