DIN SOLBESKYTTELSE ER MÅSKE FARLIG!

Et halløj fra Palm Springs og en meget vigtig besked om din solbeskyttelse.

Puuuha, der er godt nok varmt i Palm Springs! Ja ja, jeg beklager. Jeg ved godt, at sommeren i Danmark har været noget sløv i optrækket. Men jeg skulle hilse at sige, at det også kan blive for meget af det gode.

Jeg tog til Palm Springs, Californien, i begyndelsen af juni. På det tidspunkt var det jo nærmest efterår i Danmark, og selvom jeg primært skulle arbejde, må jeg indrømme, at jeg glædede mig til at komme over i varmen.

Jeg elsker nemlig varme. Jeg elsker sol. Det gør de fleste danskere vist. Men det er vel ikke så underligt, når det er så gråt, koldt og blæsende det mest af året.

ANYWAY: Jeg skulle primært arbejde på min tur til USA, men der blev heldigvis også tid til at dase ved poolen og nyde den smukke natur.

MEN IKKE HELE DAGEN!

– Og det var altså ikke kun, fordi jeg skulle arbejde.

DU VED, hvor meget jeg går op i solbeskyttelse. Du er måske endda ved at være træt af, at jeg evig og altid minder dig om, at du skal huske faktor (Ja ja ja Mads, vi har fattet det!)

Og det er også mega vigtigt, at du bruger det hver dag, hele år.

MEN DER ER ÉN TING, DER ER VIGTIGERE! (Nu må du ikke blive helt forvirret).

UANSET om du er super flittig med din faktor, skal du ALTID ALTID ALTID gå ind i skyggen, når solen er skarpest midt på dagen.

JA, JEG VED GODT, at det er der, solen varmer mest, og himlen er allermest blå. Men netop i de timer midt på dagen er solen altså ikke til at spøge med!

Du kan bare se på dem, der bor sydpå. De holder siesta midt på dagen, og den bruger de jo ikke til at ligge og stege som frikadeller på et håndklæde! De går indendørs eller sætter sig under en parasol.

DESVÆRRE er der mange danskere, der tror at, hvis de bare tager noget faktorcreme på, så kan de opholde sig ude i solen, lige så tosset de vil.

DET ER DÉR DIN FAKTOR PLUDSELIG KAN BLIVE FARLIG!

For det er ikke nok midt på dagen. Solen er for skarp, man sveder cremen af, og der er altid et par pletter, man har misset.

VIDSTE DU for eksempel, at et af de steder på kroppen, hvor flest får hudkræft er på ørerne?

Jeg kunne også spørge på en anden måde: Husker du dine ører, når du tager faktor på?

NÅÅÅÅH?

Ørerne er bare ét af de steder, vi næsten altid glemmer, og de sidder endda helt vildt udsat. (Lidt ligesom hænderne, men det ved du jo allerede).

Så jeg nød det lækre vejr i Palm Springs. Midt på dagen altid med en parasol på plads til at beskytte mig imod den stegende sol.

OG HEY…. Du behøver jo ikke nøjes med en parasol OVER dig!

Nyd sommerens sol under en parasol midt på dagen, imens du forkæler dig selv med en lækker frisk juice.

MED EN PARASOL I! 😀


Mest populære produkter