Hvis du ikke vil spise så mange grøntsager så drik det!

Kæmper du hver dag med at få broccoli, grønkål og knoldselleri på middagsbordet i store mængder eller er du ikke vild med at gnave dig igennem grøntsager, så er løsningen lige for.

Smid det hele i en blender, supplér med nogle smagsforstærkere, og drik dine grøntsager.

En grønkålssmoothie lyder måske ikke umiddelbart som en lækker drik, og selvom du ved at broccoli, grønkål, knoldselleri, hvidkål, spinat og rødbede er nogle af de virkelig vitamin- og mineralholdige grøntsager, så er du måske ikke helt klar til at lide så meget for skønheden. Så bare vent!

Når først disse grøntsager er blevet piftet op med eksempelvis ingefær, chili eller mynte, så smager de faktisk slet ikke så dårligt! Tværtimod så kan du fremstille de lækreste cocktails, som bugner af livsvigtige næringsstoffer.

På den måde behøver du heller ikke at kæmpe en kamp med fintsnittet hvidkål, du slipper for udkogte grøntsager, du undgår at bruge masser af tid på tilberedning af mad og du kan pakke den evige dårlige samvittighed over manglende grøntsager væk. Find blot blenderen frem, smid grøntsagerne i, og få et stort glas ”sundhed”, som du kan hælde ned i én omgang.


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med