Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Du bør ikke straffe dig selv i din kamp mod bumser

Overvejer du helt at droppe visse fødevarer fordi du har bumser? Det kan både være en god og dårlig idé! Lær hvilken mad der giver bumser

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

For nogle personer vil pizza eller andre usunde fødevarer have indvirkning på deres bumser – præcis ligesom nogle mennesker ikke kan tåle et eller andet, som andre mennesker godt kan tåle.

Er du en af dem, som får bumser dagen efter du eksempelvis har spist pizza? Så bør du virkelig overveje at droppe pizza! Eller i hvert fald bør du gøre op med dig selv, om bumserne eller pizzaen er det vigtigste.

Hvis du får bumser af pizza, og det vigtigste for dig er at blive bumsefri, så er det virkelig at straffe dig selv at spise pizza!

Derudover gælder det, at selvom pizza og usunde fødevarer ikke direkte er årsag til bumser, så har en sund kost indvirkning på din krop og derfor også din hud.

Denne guide vil ikke omhandle usund kost! Du ved sikkert udmærket, hvad usund kost er… Og du ved helt sikkert også selv, om du får bumser af eksempelvis pizza.

Denne guide sætter fokus på de enkelte fødevarer, som direkte er årsag til bumser, som du derfor virkelig bør undgå, eller i det mindste drastisk mindske dit indtag af.

Derudover sætter denne guide fokus på de fødevarer som er tilstoppende, irriterende, hormonforstyrrende og skaber inflammation i huden – altså fødevarer, som er indirekte årsag til bumser og uren hud.

Hovedsageligt sætter denne guide dog fokus på de fødevarer, der direkte har en positiv indvirkning på dine bumser og din vej til en smuk hud.