Sådan får du effektiv motion!

Et ordsprog lyder ”tid er penge”. Et ordsprog, som langt de fleste sikkert har hørt og forstår meningen af. Alligevel har langt de fleste mennesker spildt både tid og penge.

Ellers tænk blot på dine bumser. Har du ikke spildt tid nok på dem? Har du ikke også brugt nok af penge på dem?

Ville du være klar til at bruge 3 måske 4 timer dagligt på træning for at komme dine bumser til livs?

Eller ville du mene at det er spild af din tid?

Hvad nu hvis jeg, samtidig med at du blev bumsefri, også garanterede dig at du ville få den fantastiske smukke hud, som du altid har ønsket dig?

Føler du stadigvæk, at det ville være spild af din tid?

Come on! Du bliver bumsefri og får en smuk hud, for blot 102.200 timer i løbet af dit liv – hvis det antages, at du bliver 85 år og starter træningen som 15-årig.

Udregnet lidt mere overskueligt, så er det kun cirka 16,7 % af et døgn.

Jeg har personligt haft bumser og uren hud, præcis ligesom du har. Uden at overdrive, så har jeg prøvet nærmest alle produkter på markedet. Jeg har prøvet et utal af behandlinger, tricks og smarte råd i min kamp mod mine bumser.

Så jeg ved, at du helt sikkert har købt produkter med mere end 16 % rabat. Har jeg ikke ret? 16 % er ikke særligt meget at få i rabat! Så hvad siger du til 16,7 % investering?

HELDIGVIS så forholder det sig ikke sådan, at du skal bruge 4 timer dagligt blot på træning for, at kunne gøre dig forhåbninger om at komme dine bumser til livs!

Ikke desto mindre, så har jeg forhåbentlig fået fastslået at fysisk aktivitet er afgørende for et godt liv og er en yderst vigtig faktor for at komme dine bumser og urene hud til livs.

Det betyder dog ikke at jeg tror, at du har uanede mængder af tid. Tværtimod ved jeg, at de fleste kæmper med at finde tiden til at holde sig i gang i en travl hverdag.

Tillad mig at citere den amerikanske politiker, bogtrykker og opfinder Benjamin Franklin, 1706 – 1790, som var medunderskriver af den amerikanske uafhængighedserklæring.

Han sagde blandt andet: ”Hvis tid er det kostbareste af alt, må spild af tid være den største ødselhed af alle”. Han sagde også: ”Udnyt tiden godt, hvis du vil have mere af den tilovers, og da du ikke er sikker på et minut, så kast ikke en time bort”.

I stedet for at bruge oceaner af tid på træning dagligt, så er det faktisk kun ganske lidt der skal til. Modsat af hvad du måske tænker, så er resultatet faktisk bedre!

Hvad end du måtte have af opfattelse, så er det langt sundere, og bedre for din sejr over dine bumser, med en lille smule fysisk aktivitet dagligt, frem for flere timers træning hver dag eller nogle gange om ugen.


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med