Er motion og en aktiv livsstil godt mod akne og bumser?

Det er forhåbentligt ikke nogen nyhed for dig, at motion er godt for hjertet, lungerne, muskelmasse, energi, vægten og din generelle sundhed.

Du er formentligt også godt klar over at overvægt, fedme eller blot inaktivitet har præcis den modsatte virkning på din sundhed, ik’?

Her er endnu en grund, som forhåbentlig kan få dig ud af fjerene:

Regelmæssig motion er en af nøglerne til en sund og smuk hud, herunder også bekæmpelse af bumser.

Er det ny viden for dig?

I så fald er du ikke den eneste. Langt de fleste mennesker har en opfattelse af motion, som et middel til at tabe sig, få større muskler eller blot være sundere i det lange løb.

Selvom det selvfølgelig er vigtige fokusområder, så er det ærgerligt at vi har en tendens til at fokusere på de helbredsmæssige fordele ved fysisk aktivitet. Især fordi langt de fleste mennesker har en tendens til ikke at forudse risici og frygte det værste.

Det er selvfølgelig også derfor at slankekure er så brugte og populære. Vi tænker ikke i forhold til fremtiden, men tænker blot, hvordan vi kan reparere. Derfor virker ”reklamen” for motion som værende godt for sundheden heller ikke på ret mange mennesker. Har man det ikke skidt eller er syg, så glemmer mange motionen.

Så noter dig endelig at motion er vigtigt for bekæmpelse af dine bumser – og et led i vejen til en smuk hud.


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med