Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Saltvand og solbeskyttelse

Behøver sommer, sol og strand at være ensbetydende med solbrændt hud? Undgå ulemper ved saltvand og solbadning. Få guide til solbeskyttelse

saltvand og solbadning
Forside / Blog / Brevkasse / Saltvand og solbeskyttelse

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Saltvand og solbeskyttelse”

Hej Mads

Jeg ville høre dig, også selvom det selvfølgelig er dine produkter du gerne vil forsøge at sælge. Jeg er studerende og meget fattig, så har du et foreslag til billige produkter som du kan anbefale?

Jeg også gerne høre hvad din holdning til saltvand (altså havvand og strand) er. Jeg skal nemlig på ferie her i sommeren, og hvis du siger det er bedst at jeg gemmer mig under en parasol er det helt okay. 

Kærlig hilsen Tanja

Svar til: “Saltvand og solbeskyttelse”

Hej Tanja

Tak for dit spørgsmål om saltvand og solbadning – og tak fordi du følger Danish Skin Care :-)

… og naturligvis vil jeg meget gerne hjælpe dig med dine spørgsmål om hud og hudpleje :-D

Jeg må dog – sandt sige – at jeg da er lidt ked af kommentaren “selvfølgelig er det dine produkter du gerne vil forsøge at sælge” :-(

Jeg vil skam meget gerne rådgive i andre hudplejemærker – min mission er helt sikkert at hjælpe dig og mange andre til at få en smuk hud :-D Præcis ligesom jeg selv har løst mit hudproblem og bekæmpet mine bumser, så jeg idag er helt bumsefri :-) OG det er fantastisk :-D

Mit store dilemma er blot at jeg har svært ved at fremhæve nogle specielle mærker. Naturligvis er der massevis af mærker med MANGE gode ingredienser, men jeg oplever desværre bare ofte, at der også ofte er en eller flere dårlige ingredienser i – også kan jeg ikke rigtig anbefale et hudplejeprodukt.

Eller rettere sagt, skal jeg anbefale et andet mærke, så er jeg nødt til at vide at det er mindst ligeså godt, som mine egne hudplejeprodukter fra Danish Skin Care! Jeg har nemlig ikke lyst til at være årsag til at du oplever problemer med din hud eller at du får hudproblemer eller får bumser på grund af min vejledning :-( Det samme gælder naturligvis når jeg skal guide dig til hudpleje til solbadning og saltvand baderi.

Det er naturligvis også derfor at jeg i sin tid valgte at udvikle mine egne produkter – det var simpelthen ikke muligt for mig at blive ved med at finde produkter jeg selv ville bruge :-S

Jeg kunne sagtens anbefale dig produkter fra Neutral eller Derma – begge mærker, som har stor fokus på at fjerne alt det skadelige. Præcis ligesom jeg naturligvis har det med Danish Skin Care – også derfor alle Danish Skin Care produkter er 100% fri for parfume, farvestoffer og skadelige ingredienser!

Samlet sæt

978 kr. 1166 kr.

Få den hud, du altid har ønsket dig

Vores videnskabsbaserede, enkle og effektive alt-i-et hudplejesæt har hjulpet mere end 100.941+ med at bekæmpe deres hudproblemer.

464+ før/efter fotos

Problemet er så blot at både derma – og specielt Neutral – glemmer at tilfører gode ingredienser – så du får måske et billigere produkt, men de giver heller ikke rigtigt den ønskede effekt :-S

Men Derma eller Neutral kunne du fint bruge – men det er ren og skær i forhold til pleje. Du må dog ikke forvente at du får hverken anti-aging, behandling eller reparation af huden – og du får i hvert fald slet ikke løst et bumse problem, eller et hvilket som helst andet hudproblem for den sags skyld…

Med hensyn til saltvand og solbadning – så vil jeg da lige hurtigt indskyde, WAUW! Super dejligt at du skal på ferie … GLÆD dig :-D Sikker på at du har fortjent det efter et hårdt år med studie :-D Og naturligvis skal du tage en dukkert i vandet – det ville jeg gøre :-D

Men sørg for at få vasket saltvandet af igen – mange gange er der opstillet brusere på strande idag, netop af samme årsag… og husk selvfølgelig at smøre solcreme på igen, så du beskytter din hud bedst muligt :-)

For at svare mere præcist på dit spørgsmål, så er saltvand nemlig ikke godt for huden. Du ved sikkert at salt er voldsomt udtørrende for huden og vil hive fugt ud af huden – så salt, saltvand og vand med salt er ikke en god behandling af din hud.

Men naturligvis skal det ikke afholde dig fra at tage en dukkert i vandet igennem sommeren! :-D

Saltvand og solbadning

Saltvand i sig selv er – som nævnt – skidt for huden. Jeg vil nu heller ikke anbefale solbadning – i hvert fald ikke uden solbeskyttelse, da vi virkelig skal passe på solens skadelige stråler. Faktisk er solen ofte årsag til mange af de hudproblemer vi går og kæmper.

Saltvand og solbadning kombineret er en VIRKELIG dårlig kombination. Specielt, når du plages af bumser. Sørg derfor for at vask saltvandet af dig igen, når du har svømmet. Skyld dig under de opstillede brusere på stranden – og sørg for at vaske dig med et mildt renseprodukt, lige efter du er færdig med at være på stranden. :-)

Og jeg gentager lige! – HUSK at smøre solcreme på huden igen efter du har svømmet og badet. Du bør virkelig sørge for at smøre dig med solcreme igen, selvom du måske blot lige tager en hurtig dukkert, for at afkøle kroppen i sommervarmen.

Dertil kan jeg lige tilføje, at der IKKE findes vandfast solcreme. Der findes cremer, som kan virke som om de bliver på huden, fordi der er olie i. Men solfaktoren og solbeskyttelse vasker du af, når du bader – også når du sveder, så forsvinder solfaktoren og solbeskyttelsen også.

Du kan desuden læse nærmere om hvad din solcreme bør indeholder, ligesom du kan lære hvilken solfaktor du bør bruge. Altså hvilken SPF og solfaktor du bør bruge for at være beskyttet mod solens skadelige stråler, så du undgår hudkræft og undgår de mange hudproblemer, som solen er årsag til her:

– Læs mere om hudpleje, solfaktor og solcreme her.

Så nyd din ferie og NYD din dukkert :-D

Træt af solbrændt hud? Få EFFEKTIV solbeskyttelse her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar