Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Er skintonic opreklameret fis?

Spild af penge at bruge skintonic? Myter om skintonic samt sandheder i brugen af skintonic. Få svar på dine spørgsmål her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Er skintonic opreklameret fis?”

Hej mads!
Tak for denne fantastiske hjemmeside med skønne skønne råd! :-)

Mit spørgsmål går på skintonic? Hvorvids anbefaler du det eller ej? Og er det i virkeligheden bare noget opreklameret fis? Kan se at i mange de svar du giver anbefaler du et mildt renseprodukt og en creme, men nævner vist ikke noget med skintonic!

Jeg bruger selv ole henriksen “apricot cleansing lotion” som efterlader min hud super blød og ren, men nogle gange synes jeg at den behagelige fornemmelse forsvinder når jeg bruger skintonic. (Specielt dem der smøres på med vatrondel) Bruger nu “balancing cucumber face mist” Også fra ole henriksen. Min hud er sart, ofte med tendens til tør overflade og trist teint. kan nogle gange få fine linier og tilstoppede porer, talgknopper. pga fugmangel (tror jeg og oftest i panden) min hud er fin og skrøbelig og llidt påvirkelig fra udefrakommende faktorer.

Jeg er 24 år. Er også i tvivl om hvilken creme jeg skal bruge. Kan ikke lide en fed klæberig creme, men vil gerne ha´en let creme som gør huden blød og glat, men ikke fedtet. Om aftenen renser jeg tit min hud og sover uden creme eller noget, for at få huden til at arbejde selv og ikke gøre den “doven”

Hvordan lyder det? Håber du kan hjælpe mig lidt på vej.

På forhånd tak og keep on the good work:-)

Knus Sara.

Svar til: “Er skintonic opreklameret fis?”

Hej Sara

Tak for dit spørgsmål – og at du henvender dig til mig, for svar. Glad for at kunne hjælpe :-)

Overordnet, så skal skintonic tilføre huden fugt – men det bør en creme altså kunne klare. Så jeg vil sige, at skintonic blot er et ekstra produkt – selvfølgelig, hvis ikke man får nok fugt fra sine cremer, så er det nødvendigt. Jeg vil dog sige, at så burde man måske stille spørgsmålstegn ved hvorvidt de cremer er særligt velformuleret.

De færreste mennesker kan lide en fedtende creme –som du jo også selv skriver – og derfor bør du vælge cremer, som ikke er oliebaserede. Ligesom du bør sikre dig at du bruger creme til netop din hudtype. Hudtype fortolker mange, som deres “problem” – altså om de er sensitiv, har akne el. Men hudtype siger faktisk kun noget hudens fugtighedsniveau – altså om man er tør, fedtet eller kombineret/normal.

Så vælg cremer udfra, hvordan du oplever din hud – føler du dig let fedtet/skinnende, så vælg cremer til fedtet hud. Ingen cremer uanset om de er til tør, fedtet eller kombineret hud bør indeholde parfume, farvestoffer og irriterende ingredienser for huden.

Jeg har udviklet en række cremer til mit hudplejefirma Danish Skin Care – naturligvis uden nogle irriterende ingredienser for huden og 100% fri for parfume og farvestoffer. Cremerne inddeles i dag- og natcremer, da dagcremerne selvfølgelig indeholder solbeskyttelse (UVA/UVB filter) – så du undgår solens ødelæggende stråler.