Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Her er et godt trick så folk helt glemmer dine bumser!

Tør du ikke at gå ud til sociale arrangementer fordi du har bumser? Her er et godt trick, som gør at folk glemmer din bumser, men ser dig i stedet

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Jeg håber du efter at have læst ovenstående er blevet inspireret til at sætte pris på dig selv. Jeg vil dog meget gerne hjælpe dig lidt på vejen. Én ting er nemlig at læse og forstå, noget andet er at tage action.

Først og fremmest et trick til dig, til næste gang du står i en situation og føler du gerne vil
skjule dig selv.

Lad være! At du skjuler dig selv i hjørnet skaber oftest mere fokus på dig, end hvis du er en del af fællesskabet.

Præcis det samme gælder, hvis du skjuler en bums med et tykt lag makeup. Måske den rød/gule knop forsvinder, men du får i stedet en mørk plet. Lidt det samme gælder, hvis du lægger en fuld ansigtsmakeup – folk kigger ekstra meget, fordi du ligner en der er klar til fest.

I stedet for at skjule bumserne, så tag dit største smil på. SMIL!

For det første, så er et af de absolut bedste quick-fix skønhedstrick jeg kender, et smil. For det andet, så er det et genialt camouflagetrick.

Grunden er, at næsten alle i dag går rundt med lukket mund og hængende mundviger. Prøv at lægge mærke til det næste gang, du går en tur i byen. Mennesker ser bare ikke voldsomt glade ud, andet end når de virkelig forsøger. Og det på trods af, at Danmark er verdens gladeste folk.

Her kommer camouflagetricket ind. I stedet for at kigge på bumsen, så vil folk kigge på dit smil. Smil smitter og 3, 2, 1, VUPTI, de smiler til dig, og der er etableret positiv kontakt.

Et andet godt råd er, at gøre noget sjovt. Når du griner og har det sjovt, så udløses helt automatisk et lykkestof i hjernen – kaldet Dopamin. Du bliver altså glad af at have det sjovt.

Derfor kan dét, at have det sjovt, være med til at give dig et bedre selvværd, give dig lykke og give dig en følelse af velvære.

Implementer derfor teknikker i din hverdag, så du får det sjovt. Det kan være at se 10 minutters Youtubeklip af sjove film. Det kan være at høre højt musik og danse fjollet rundt.

Mulighederne er mange. Vælg hvad du har lyst til og synes er sjovt. Sandt er det dog, at du ved at grine, får udløst lykkestoffet i hjernen og får det bedre med dig selv.