Er det alle der får bumser?

Bumser, ustabil hud, uren hud, papler, pustler, talgknopper, hudorme, bylder eller blot lidt knopper.

Der findes mange kælenavne til hudproblemet bumser. Og rigtigt mange mennesker gradbøjer problemet afhængig af deres omfang. En med 2-4 bumser vil måske sige at han eller hund har lidt uren hud. Hvorimod en med mange bumser vil sige, at han eller hun plages af bumser.

Problemet – eller mere præcis bekæmpelsen af bumser – er dog den samme uanset om der er tale om lidt uren hud eller bumser.

Faktisk er bumser det mest udbredte hudproblem og rammer både kvinder og mænd, uanset alder og hudfarve. Cirka 95 % af befolkningen i vestlige lande oplever at få bumser i løbet af deres liv. Det begynder typisk i teenageårene og kan vare helt frem til langt efterovergangsalderen.

Det er for mange en frustrerende hudlidelse, som de fleste (ligesom dig) ønsker at bekæmpe på en hurtig og effektiv måde.

Selvom bumser ikke er farlige, kan de være til meget stor irritation – hvilket du, hvis du læser dette, formentligt kan nikke genkendende til.

Bumser er et område, som der er og bliver forsket utroligt meget i. I dag vides der så meget om hvad der virker og ikke virker i behandlingen af bumser og uren hud, så det at blive bumsefri ikke længere behøves være hokus-pokus.

Ingen – teenager eller voksen – skal derfor gå rundt med uren hud! Dette gælder naturligvis også dig!


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med