Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Bliver hud fedtet fordi huden er tør og producerer mere fugt?

Før du kan give din hud den rette behandling, er du nødt til at kende din hudtype! Men desværre bliver hudtype ofte gjort mere kompliceret end det egentlig er! Så er du forvirret og altid på jagt efter den rigtige hudpleje til fedtet eller tør hud? Få svarene og giv din tørre eller fedtede hud det den behøver!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Bliver hud fedtet fordi huden er tør og producerer mere fugt?”

Hej Danish Skin Care!

Eftersom at min veninde har fået en flot hud ved at bruge jeres produkter, overvejer jeg stærkt også at begynde at bruge dem!

Jeg har dog lige et spørgsmål: Hvilken hudtype skal jeg vælge?

Min hud fedter og det gør den faktisk forholdsvis hurtigt efter jeg har lagt min makeup. Jeg har altid en setting pudder med i tasken for at holde min hud mat dagen ud. MEN, forleden var jeg ved en kosmetolog (som køre med Exuviance produkter, som jeg også har haft overvejet at starte med) hun sagde at min hud var tør.

Jeg har ofte hørt fagfolk sige at huden i mange tilfælde kan være enormt fedtet på grund af tørhed, da den så overproducere fedt for at holde huden fugtet? I hvertfald har jeg aldrig rigtigt turde prøve produkter til tør hud, i frygt for at min hud ville blive endnu mere fedtet. Så jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal vælge?

Jeg synes jo det er en sjat penge at fyre af på produkter til en forkert hudtype, hvis jeg så skal købe andre produkter et par uger efter på grund af uvidenhed.

Jeg håber at i kan forstå hvad jeg skriver og at du kan hjælpe mig Mads.

Med venlig hilsen
Olivia :-)

Svar til: “Bliver hud fedtet fordi huden er tør og producerer mere fugt?”

Hej Olivia

Det er skønt at høre, at du har lyst til at komme igang med Danish Skin Care produkterne – og FANTASTISKE at høre at din veninde elsker produkterne og har fået den hud hun selv ønsker:-D Du må endelig hilse hende og sige tak for anbefalingen! :-D

I forhold til hudtype og din fedtet hud, så skal du KLART have normal-fedtet serien.

– Få Danish Skin Cares samlet sæt til normal-fedtet her:

Ingen tvivl om, at det er det din hud har brug for!

Og jo, desværre er der rigtig mange skrøner derude – og en af de helt dumme (skrøner, myter, misforståelser) er da virkelig at sige at fedtet hud skyldes tør hud, som bare producerer mere fugt… Det svarer jo lidt til at sige til en sulten person, at han jo egentlig er mæt fordi han fik morgenmad tidligere på dagen. SIKKE NOGET SLUDDER! Er man sulten, så er man sulten – så er det jo ligemeget hvor meget man har spist tidligere tidligere på dagen! :-)

På samme måde gælder det med hudtype. Er huden fedtet og skinner, så er huden fedtet – den er ikke fedtet, fordi den egentligt er tør og selv producere mere fugt… Det er helt misforstået og faktisk helt tåbeligt, når folk påstår den slags…

Hvor den slags misforstået snak kommer fra kan jeg kun gætte på, men jeg tror desværre, at det er endnu et forsøg på at gøre hudtype LANGT mere besværligt end det egentlig er! For hudtype er vitterligt noget af det nemmeste at finde frem til, men blevet gjort VILDT svært at kosmetologer og personer som gerne vil sælge en hudanalyse… Øv altså! :-)

Så vælg du trygt serien normal-fedtet – jeg er helt sikker på, at det vil være det rigtige hudplejesæt til dig! :-D

– Læs mere om hvordan du selv finder frem til din hudtype og den rigtige hudpleje her: