Ung rødhåret kvinde med fedt hud og creme i hele ansigtet

Døjer du med fedtet hud? Få løsningen her!

Her finder du en masse tips og tricks til at komme fedtet hud til livs.

Fedtet hud kan være til stor gene!

Hvis du døjer med fedtet hud, kan du hurtigt ligne en, der sveder. Det er ikke så pænt. Fedtet hud fremstår skinnende, hvilket heller ikke gør sig særlig godt på fotos. Men værst af alt så kan fedtet hud blokere hudens porer, hvilket kan give dig hudproblemer.

Heldigvis findes der en masse gode produkter, som kan hjælpe dig med at komme fedtet, skinnende og klistret hud til livs. Et par af disse er Danish Skin Cares produkter.

Samlet sæt

3071+ anmeldelser
978 kr. 1166 kr.

Før/efter fotos


Få den hud, du altid har ønsket dig
Vores videnskabsbaserede, enkle og effektive alt-i-et hudplejesæt har hjulpet mere end 65.000+ mennesker med at bekæmpe deres hudproblemer.

Se også en oversigt over Danish Skin Cares hudplejeprodukter.

5 fejl, de fleste med fedtet hud begår

Når det kommer til behandling af en hud der fedter, er der desværre rigtig mange, som begår adskillige hudplejefejl.

Her får du 5 typiske fejl, som rigtig mange med fedtet hud begår:

1) Dropper ansigtscreme

Den største fejl, som mange med fedtet hud begår, er at droppe ansigtscremen. Mange tror fejlagtigt, at det giver mening at droppe creme i ansigtet for at undgå mere fugt til huden.

Det er en kæmpe fejl. Cremer kan nemlig meget mere end at give fugt til huden. Faktisk er det gennem brugen af cremer, at behandlingen af en fedtet hudtype skal findes.

2) Vasker ansigtet gentagne gange

Har du fedtet hud, så hjælper det ikke at vaske ansigtet flere gange i løbet af dagen. Fedtet og skinnende hud skyldes en overproduktion af fedt i huden, hvilket du ikke kan ændre på ved at vaske huden igen og igen.

Faktisk er der stor risiko for, at du netop laver en udtørring af huden, som i stedet får huden til at producere endnu mere fedt. Det resulterer i, at huden fedter mere, hvis du vasker dit ansigt alt for ofte.

3) Tørrer huden med servietter

Fugtsugende papir, servietter eller renseservietter er ikke løsningen i kampen mod fedtet og olieret hud.

Faktisk er det en rigtig dum idé at gå og duppe dit ansigt med noget i løbet af dagen, da du blot vil tørre din ansigtscreme af huden og derved fjerne det, der egentlig skal hjælpe din hud.

4) Tror, at bumser giver fedtet hud

Fedtet hud forveksles ofte med at have bumser. Det er en fejl! Fedtet hud siger intet om, hvorvidt du har bumser og uren hud eller ej. Du kan nemlig sagtens have en fedtet hudtype uden at have bumser. På samme måde kan du også have tør hud og have bumser.

5) Bruger olie i hudpleje

Det er moderne med olie i ansigtspleje såsom f.eks. arganolie, jojobaolie og lignende. Dog er olie en rigtig dårlig kombination med hud, som i forvejen er fedtet, skinnende eller klistret.

Fedtet hud skyldes netop for meget olie i huden, så at tilføre mere olie til huden gør blot problemet endnu værre. Faktisk er der stor risiko for at tilstoppe hudens porer, som kan føre til bumser eller andre hudproblemer.

Man kan heldigvis slippe af med fedtet hud

Det var top 5 over fejl, som typisk begås af folk med en fedtet hudtype. Der er mange flere! Har du en hud, som fedter, skinner, klistrer og virker fedtet, begår du sikkert nogle af dem…

Det er vigtigt at huske på, at fedtet hud ikke er et hudproblem. Fedtet hud er en hudtype, præcis ligesom tør hud er en hudtype. De forskellige hudtyper er et af de områder inden for hudproblemer, der er flest myter om.

En problematisk hudtype er dog også en af de ting, som er lettest at behandle.

DERFOR – Har du en fedtet hudtype, så søg hjælp og få en flot, ensartet og smuk hud.

Fedtet hud giver hudproblemer

Den helt store årsag til at du netop skal sørge for at pleje din hud korrekt, når du har en fedtet hudtype, er for at undgå hudproblemer. Personer med hud der fedter, er særligt disponible for at udvikle hudproblemer såsom bumser, hudorme, talgknopper, uren hud o.lign.

Har du tendens til at din hud hurtig fedter, skinner og ser svedig ud? Så skal du virkelig sørge for at pleje din hud rigtigt, så du kommer problemet til livs og slipper for de medfølgende hudproblemer, som fedtet hud kan skabe.

Hvorfor får man fedtet hud?

Der kan være mange forskellige årsager til, at du har problemer med at huden fedter. Jeg har også allerede fortalt dig om et par af dem i afsnittet om de 5 fejl, de fleste med en fedtet hudtype begår.

Men hvorfor din hud fedter og skinner, har ikke kun noget at gøre med fejl, som man selv begår – ja faktisk vil det i langt de fleste tilfælde skyldes noget helt andet. Herunder kan du læse om 5 af de mest almindelige årsager, til at man får fedtet hud.

Dine gener

Desværre er det sådan, at fedtet hud i høj grad kan skyldes dine gener. Det er selvfølgelig ret irriterende, men sådan er det altså.

Nogle er mere genetisk disponerede for en fedtet hudtype, end andre er. Der er dog stadig nogle forebyggende og ligeledes behandlende tiltag, du kan gøre – f.eks. i forhold til din kost, hvilket jeg giver nogle tips til længere nede på siden.

Hormoner

Som om det ikke kunne være nok, at dine gener kan være årsagen til dine problemer med at huden fedter og skinner, så kan dine hormoner såmænd også være det.

Er du en kvinde, kan du måske nikke genkendende til, at du døjer mere med fedtet hud på bestemte tidspunkter i din menstruationscyklus? Det er simpelthen, fordi din huds olieproduktion øges betydeligt i løbet af en cyklus, og det har indvirkning på din hud.

Mejeriprodukter

Endnu en gang er den sande skyldner her hormoner. For det er ikke mejeriproduktet som sådan, der giver dig hudproblemer, men mere de hormoner, som findes i mejeriprodukter.

De ekstra hormoner, du indtager gennem f.eks. mælk, kan øge hudens olieproduktion og i sidste ende resultere i fedtet hudtype.

Forkerte hudprodukter

Oplever du problemer med at huden fedter, skinner og klistrer meget, så kan det være en rigtig god idé at tage et grundigt kig på de produkter, som du har stående i badeværelsesskabet.

Det kan nemlig godt være, at disse faktisk er skyld i din fedtede hud. Rådet, jeg vil give i denne sammenhæng, er, at det er bedst at holde sig til de mere milde hudplejeprodukter.

Bruger du en meget fed creme eller en, der er oliebaseret, kan du risikere, at din hud bliver fedtet og ikke kan ånde. Det er dog vigtigt at understrege, at du ikke skal se bort fra fugtighedsgivende produkter, men blot huske at anvende et eller flere, der er udviklet til en fedtet hudtype.

Hvis du er på udkig efter nye produkter til fedtet hudtype, vil jeg i al beskedenhed foreslå mine egne. Jeg har brugt ekstremt meget tid på at udvikle disse, og de passer perfekt til fedtet hudFind produkter til fedtet hud her, eller tag et kig på produkterne lige her:

Samlet sæt

3071+ anmeldelser
978 kr. 1166 kr.

Før/efter fotos


Få den hud, du altid har ønsket dig
Vores videnskabsbaserede, enkle og effektive alt-i-et hudplejesæt har hjulpet mere end 65.000+ mennesker med at bekæmpe deres hudproblemer.

Hvis du renser din hud for meget

Ja, faktisk kan du meget hurtigt komme til at overrense huden i bestræbelsen på at komme problemet med fedtet og skinnende hud til livs.

Hvis du renser huden for meget, kommer du til at fjerne hudens naturlige barriere, hvilket kan resultere i to uheldige scenarier: En meget tør eller en ekstra fedtet hudtype. Hold dig i stedet til at rense huden morgen og aften med et mildt renseprodukt. Hvis du mangler et godt renseprodukt, vil jeg anbefale dig mit produkt ‘Perfect Skin Face Wash

Mange hudplejefirmaer er ikke opdateret

Desværre er der mange, som fejlbehandler deres fedtede hud. Mange kosmetologer – og især gamle hudplejefirmaer – er ikke opdateret i forhold til de bedste behandlinger af en fedtet hudtype.

Derfor bliver der udført mange behandlinger på samme måde, som man gjorde for 10 og 20 år siden. Det er en fejl! 

Tænk på nogle af de helt store hudplejefirmaer, der har været på markedet i mange år. Deres produkter er fortsat de samme – og jeg tør nok sige, at der indenfor de sidste 10 år er kommet enormt meget ny forskning om fedtet og olieret hud. Forskning, der har gjort os meget klogere på hud der fedter, og hvordan denne hudtype bør plejes.

Det er vigtigt at opsøge ny viden og medtænke den i udviklingen af sine produkter. Det gør jeg her hos Danish Skin Care.

Hvordan slipper man for fedtet hud?

Først og fremmest skal du selvfølgelig droppe fejlbehandlingerne. Dernæst skal du sætte fokus på at behandle din fedtede hud, så du kan slippe for bumser og andre hudproblemer – hudproblemer, som du har større risiko for at få, med en hudtype der er fedtet.

1) Husk ansigtscreme!

Begynd at bruge dag- og natcreme, som er specielt udviklet til en fedtet hudtype, så du får de matterende ingredienser. Vigtigst af alt er, at du plejer din hud godt og korrekt.

2) Drop olie i din hudpleje!

Tjek ingredienslisten på dine hudplejeprodukter og undgå hudpleje med olie, da det vil fedte huden endnu mere. Og undgå naturligvis også at bruge ren olie i ansigtet.

3) Rens dit ansigt morgen og aften

Brug en mild ansigtsrens morgen og aften. Vælg en ansigtsvask uden sæbe og med fedtopløselige ingredienser. Derved fjerner du både skidt og vigtigst af alt olie fra huden.

4) Brug en daglig eksfoliering med salicylsyre

Salicylsyre er fedtopløseligt og derfor et effektivt middel i kampen mod hud der fedter, skinner, klistrer og virker svedigt. Desuden er det en uundværlig ingrediens, når du ønsker en smuk hud.

5) Vælg hudpleje til fedtet hud

Nemmeste punkt, men vigtigt! Vælg en hudplejeserie skabt specielt til fedtet hud. Hvis du mangler ideer hertil, kan du prøve min. Se hudplejeserien her.

6) Drop udtørrende ingredienser!

Løsningen på problemet med fedtet hud skal ikke findes ved at udtørre huden. Drop derfor de udtørrende ingredienser såsom parfume, farvestoffer, kamfer, mentol og lignende.

Vælg den rigtige makeup

Døjer du med fedtet og skinnende hud, har du måske allerede fundet ud af, at det virkelig er vanskeligt at finde en makeup – særligt foundation – som vil arbejde sammen med din hudtype. Det er bare ikke let, når makeuppen skal holde, og huden helst ikke skinne.

Men faktisk er det sådan, at du sagtens kan få makeup, der passer lige præcis til din hudtype. Jeg kan også glæde dig med at fortælle, at du kan skjule dine problemer med fedtet hud, hvis du gør det på den rigtige måde. Du kan få råd og tips til den helt perfekte makeup, til dig med fedtet og skinnende hud, af vores dygtige makeupartister.

Få gratis tips og rådgivning om makeup

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kostråd

Få masser af økologisk vindruekerneolie, undgå sukker- og saltholdigt mad og pas på solen.

Det var lige 3 hurtige råd til dig, der ønsker at gøre noget forebyggende mod fedtet hud. Vil du gerne vide mere, skal du bare læse videre herunder, hvor jeg vil give gode råd til, hvordan du med din kost kan bekæmpe fedtet hud.

Læser du med her, så er du højst sandsynlig klar over, at det er en skrøne, at fedtet hud kun rammer dig i dine teenageår.

Mange kæmper også med det senere i livet og har opdaget, at huden skal plejes godt for at holdes i skak. Typisk er fedtet og olieret hud nemlig også lig med problemhud.

Derfor er det rigtig, rigtig vigtigt, at du spiser godt, da den rette næring giver din hud de bedste betingelser for at være sund og lækker.

Jeg skal dog med det samme sige, at din kost ikke kan gøre det alene. Plages du allerede af fedtet, skinnende og olieret hud, skal du passe og pleje den med hudplejeprodukter af god kvalitet.

Det skal du spise

Med fedtet hud kan du, som jeg allerede nævnte indledningsvist, med fordel stræbe efter at få en del olier, såsom vindruekerneolie, olivenolie, solsikkeolie og lignende. Sådanne olier virker både bakteriehæmmende og afbalancerer en for høj produktion af fedt.

Du kan enten vælge at bruge olien i madlavningen eller tilsætte den i din juice eller smoothie. Overvejer du kosttilskud, vil jeg anbefale omegafedtsyrer og zink, da disse ingredienser også kan en have en god indvirken på din huds fedtbalance.

Her får du en liste over forskellige madvarer, der kan have en gavnlig effekt på fedtet hud:

 • Fisk – f.eks. laks, makrel og sardiner
 • Æg
 • Sojabønner og sojaprodukter generelt
 • Spinat og kål
 • Hvide bønner (canellibønner)
 • Nødder (usaltede) – f.eks. Valnødder og mandler
 • Hørfrø
 • Sennepsfrø
 • Vilde ris

Det skal du ikke spise

Som jeg allerede har været inde på, er mejeriprodukter fornuftige at undgå, hvis du døjer med fedtet og skinnende hud; men derudover er salt- og sukkerholdige madvarer også smarte at gå i en bue udenom.

Disse madvarer scorer nemlig højt på det glykæmiske indeks (GI) og den glykæmiske load (GL), hvilket kort sagt betyder, at de påvirker dit blodsukker og i sidste ende også din hud, mener forskerne.

Her får du en liste over madvarer med en høj score på GI og GL:

 • Hvidt brød
 • Morgenmadsprodukter – cornflakes og så videre
 • Pasta, grødris, kartofler, græskar
 • Popcorn og salte kiks
 • Melon og ananas

Fordele ved fedtet hud

Alle, der har oplevet at gennemgå faser med fedtet hud, ved, hvor frustrerende dette kan være. Det kan være svært at holde fedtet hud i balance, og du har sikkert flere gange ønsket dig en anden og mindre problematisk hudtype. Jeg forstår dig så udmærket! Jeg selv, har også døjet med alverdens hudproblemer og bandet og svovlet over min hud. Det er forfærdeligt!

Men men men…

Midt i alt det negative glemmer du måske, at der faktisk også er en hel del fordele ved at have have en hud med en høj olieproduktion. Huden får næringsstoffer i overflod, og læser du med videre, kan du finde ud af, hvilke fordele det fører med sig.

Din hud holder sig længere ung

De fleste af os vil gerne holde vores krop, og særligt vores hud, ung og frisk så længe som muligt. Fine linjer og rynker er ikke specielt velkomne, selvom de uundgåeligt kommer på et eller andet tidspunkt.

Men hvis du har “fornøjelsen” af at have fedtet hud, jamen så kommer dette tidspunkt noget senere for dig.

Dette skyldes, at din hud for det meste har et tyndt lag olie ovenpå sig. Dermed har huden konstant adgang til fugt og næringsstoffer, hvilket ikke er forundt mennesker med tør hud, hvor huden tit og ofte når at tørre ud mellem ens hudplejerutiner.

Fedtet hud har også en tendens til at være lidt tykkere, hvilket bevirker, at den er mere modstandsdygtig over for ting som forurening og UV-stråler.

Fedtet hud har en mere dynamisk glød

Selvom det typisk ikke anses for specielt tiltrækkende, så har fedtet hud en mere dynamisk og for mange også ret flot glød, der har noget ungdommeligt over sig.

Ved du, hvilke produkter du skal bruge for at håndtere din huds naturlige olier uden at fratage den sin naturlige shine, så har du faktisk opskriften på en helt usædvanligt flot hud.

Din fedtede hud er bedre beskyttet

Du har nok før hørt, at din hud er kroppens største organ, som i øvrigt også er det mest blottede organ. Faktisk er din hud kroppens første forsvar mod alt, der forsøger at trænge ind, så det er vigtigt, at den er godt beskyttet.

Når du har fedtet hud, har du derfor også et ekstra lag af næringsstoffer, som bekæmper alt det, der ville påvirke din hud negativt. Din huds naturlige olie indeholder vitamin E, hvilket også er en antioxidant, som har en positiv indvirken på din hud.

Din fedtede hud beskytter dig også mod UV stråler

På de solrige sommerdage er solcremen helt klart din huds allerbedste ven. Du er dog endnu bedre beskyttet, hvis du har fedtet hud, da hudens naturlige olie understøtter solcremens effekt og gør dig ekstra beskyttet.

Du har måske endda selv oplevet, at du er mindre tilbøjelig til at blive solskoldet i ansigtet? Det skyldes ganske enkelt din fedtede hud, der er med til at beskytte dig. Især i foråret og om sensommeren hjælper din hud dig, da man generelt i disse perioder glemmer solcremen.

Når du har fedtet hud, kan det være en god idé at vælge en solcreme, der ikke er så fed (dog ikke en lavere SPF) for at undgå, at cremen tilstopper porerne og giver dig bumser.

Din hud er smuk både om sommeren og om vinteren

Dette må du næsten allerede have opdaget. Dine venner og veninder klager om vinteren over den tørre luft og kulde, der effektivt suger al fugten ud af huden på dem.

Men dette sker ikke for dig, for din hud producerer jo ekstra meget fugt og holder sig smuk. I de varme måneder oplever du måske problemer med lidt for fedtet hud, men det er alt andet end lige et lettere problem at løse end udtørret hud om vinteren.

Anbefalede produkter

Kommentarer

42 kommentarer

Skriv en kommentar

 1. Hej Nada

  Dejligt at høre, at du er godt igang med serien. Og lyder til at du har valgt helt korrekt, når du ikke oplever problemer i løbet af dagen – at din hud fedter lidt om morgenen kan jo også være fordi du sveder lidt i løbet af natten. I hvert fald ikke noget, jeg ville tænke over, hvis du ikke oplever probelmer i løbet af dagen :)

 2. Hej Mads
  Jeg har brugt din serie normal til tør hud men har oplevet at jeg er fedtet i ansigtet om morgenen efter at have brugt natcremen – er det så fordi det er den forkerte og jeg bør bruge normal til fedtet hud eller? Om dagen er det fint. Bh Nada

 3. Hej Laura

  Fedt du kigger med :-D I forhold til Beauty Pacifique, så vil jeg nødigt tale dårligt om en kollega i branchen – Beauty Pacific har naturligvis ganske fine produkter. Tror dog jeg vil sige, at de har en noget anderledes tilgang til hudpleje, end jeg har med Danish Skin Care. Jeg er fuldt overbevist om, at hudpleje skal være skånsomt og mildt for huden – ligesom jeg mener det er spild af penge at bruge større mængder til huden, end huden kan optage. Derfor ser du heller ikke boosters eller serum hos Danish Skin Care :)

  Til din hudtype skal du kigge på denne serie:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

  Og til din veninde med fedtet hud, vil serien her være den rigtige:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

 4. Hej Mads, tak for dine råd. Nu har jeg en normal til tør hud og min veninde har Normal-til-fedtet hud. Vi har begge fået anbefalet Beauté Pacifique produkterne, men er de gode?, eller indholder de grusomme produkter? :))

 5. Danish Skin Care mange tak for hurtigt svar Man bliver jo lige lidt ekstra opmærksom med en lille i maven
  Og jeg må prøve at købe den anden natcreme også

 6. Hej Jane

  Lad mig da lige begynde med at sige WUHUUU! STORT TILLYKKE :-D

  Lyder da super skønt, at du er gravid :-D Tillykke med det :-D

  Og lad mig dernæst, straks slå fast at du meget gerne må bruge alle Danish Skin Care produkter. Både under og efter din graviditet – der er intet skadeligt i produkterne for dig, baby … og der er helller intet skadeligt i produkterne for faren :) Så brug endelig produkter! :-D

  I forhold til din tørre hud, jaeh… graviditet er en temmelig STORT hormonel belastning for kroppen. Og det kan altså være med til at gøre din hud lidt ekstra sart overfor alt… også udsving i tørhed… Så uden at lyde som en lyseslukker, så kan du sagtens opleve (igennem din graviditet) at du i perioder er tør og andre perioder er fedtet… men nu du er tør og oplever at du er tør, så vil jeg klart anbefale dig cremerne til tør hud.

  De øvrige produkter – altså rens og Perfect Skin Power Treat – er ens for alle hudtyper, så det er kun cremerne du måske lige kommer til at hoppe lidt frem og tilbage i. Måske du blot kunne starte med at få natcremen til tør hud:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-perfect-skin-moisturizer/

  Og dermed igennem natten booste din hud med masser af fugt, og du så i løbet af dagen tilfører lidt mindre fugt til huden ved at bruge dagcremen til fedtet hud – og dermed bedre kan kontrollere, at du ikke sådan skinner :) Det vil være mit råd til dig :-)

  Også vil jeg da lige ønske dig en super skøn graviditet :-) Og igen, siger stort tillykke med de lykkelige omstændigheder :-D

 7. Hej!
  Har lige købt jeres samlede æske og er lige så stille begyndt at bruge produkterne, men er i de dejlige lykkelige omstændigheder at jeg er gravid, og vil derfor høre om jeg overhovedet må bruge Perfect skin power treat? Og derudover svier mit ansigt en smule efter brug og næste dag er den nederste del af min ansigt meget tørt allerede en times tid efter jeg har smurt ansigtscremen på. Hvad skal jeg gære? Har købt normal til fedtet hud serien, da jeg altid døjer med en fedtet T-zone.
  Håber at I kan hjælpe mig
  Mvh Jane

 8. Hej Mads, fatastisk video.
  Har du måske erfaring med meget svid på panden og efterfølgende meget fedtet hud ?
  Mvh. Yana

 9. Hej Jannie

  Jeg må ærligt indræmme ALDRIG at have hørt om vand/sæbe hud… den kosmetolog må da meget gerne kontakte mig og forklare – det lyder vældig interessant.

  Min anbefaling til dig er at bruge sættet normal-fedtet, som du har bestilt – og samtidigt vil jeg kraftigt anbefale dig at overveje at finde en anden kosmetolog, hvis du da vil gå til kosmetolog. Egentlig vil jeg blot anbefale dig at droppe det og bruge dine pengen på noget sjovt istedet :-D Også samtidigt pleje din hud med de produkter du har modtaget :-D

 10. Hej igen
  Jeg har i dag modtaget mine produkter. Jeg er dog i tvivl om jeg egentlig har fået bestilt det rigtige? Jeg har bestilt til fedtet hud. I dag var jeg hos en kosmetolog for at få en ansigtsbehandling. Hun sagde at jeg ikke havde fedtet hud men noget hun kaldte vand/sæbe hud. Hun forklarede det som fedtet udenpå og tør i de dybere lag. Jeg har googlet vand/sæbe hud og kan Intet finde. Mit spørgsmål er; når jeg nu har vand/sæbe hud, skal jeg så bruge jeres produkter til tør eller fedtet hud? Min hud er efter min mening ikke tør og skallende, men derimod fedtet og skinnende af udseende og enormt irriteret. Men…. når jeg for eksempel har været i bad føler jeg det “strækker” i huden. Er mega forvirret og håber at du kan hjælpe

 11. Hej Mads
  Hvis jeg har ret fedtet hus i mit pande område, men lidt tør hus på mine kinder, hvad er min hudtype så?

 12. Hej Lea

  Uhh… ja, den er sværere – eller egentligt ikke svær, men et tydeligt tegn på overbehandling og irriteret hud.

  Jeg vil anbefale dig til en start at vælge sættet – måske mini sættet – til normal-tør hud, og bruge det i 1-2 måneder:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-mini/

  Derefter kan du så, når din hud er faldet til ro og mindre irriteret, mere konkret vurdere hvad sæt du egentlig skal vælge :-D

 13. Hej Mads.
  Hvis man døjer med lidt fedtet hud, men også tør hud i ansigtet, hvilket sæt foreslår du så man køber?

 14. Hej Mille

  Mange tak :-D Dejligt at du kigger med og kan bruge mine råd :-D Og ja, skal du finde nye produkter – så tag da meget gerne et kig på mine produkter. Sikker på du vil blive overrasket over, hvor fantastisk god min hudplejeserie er:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/

  Og for lige at svare på dit spørgsmål om hudtype, så har du helt ret – du bør skifte til cremer til tør hud om vinteren – også skifte til cremer til fedtet hud om sommeren, når nu din hudtype er sådan at du er tør om vinteren og fedtet om sommeren. Brugte du istedet cremer til kombineret hud (altså tilfører medium fugt) så vil du om sommere opleve at du stadigvæk skinner og klistrer – ligesom din hud om vinteren ikke vil få tilstrækkelig med fugt. Så sørg endelig for at skifte til netop den hudtype du har – tør eller fedtet :-)

 15. Hej Mads :-)
  Fed video! Helt klart nogle ting jeg vil tage med mig, når jeg skal ud at finde mine nye hudprodukter!
  Har dog lige et spørgsmål. Læste i kommentarerne, at der ikke er noget der hedder “kombineret ud” – men min hud har en tendens til at være meget tør over vinterperioden, og mere fedtet i sommerperioden. Vil det så være at foretrække at skifte produkter, afhængig af hvilket halvår vi er i?

 16. Hej Camilla

  Fedt du kiggede med – og har fået lyst til at komme igang med mine produkter :-D

  Kombineret hud findes egentlig ikke – det noget hudplejeindustrien har skabt. Du vil altid enten være mest tør eller mest fedtet – og ved at bruge produkter til kombineret hud, så løser/behandler du ingen af problemerne. Så tænk på hvad din hud er mest – eller måske endnu bedre, hvad der generer dig mest :-D Måske du sidst på dagen af og til oplever at skinne – så vælg sættet til fedtet hud:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

  Måske du sidst på dagen af og til kan opleve at være lidt stram i ansigtet og godt kunne bruge lidt ekstra fugt, så vælg serien til tør hud:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

  Skøn weekend til dig :-D

 17. Hej, har lige set din video og efterfølgende været inde og se på din hudplejeserie. Men hvad skal jeg bruge hvis min hudtype er kombineret?

 18. Hej Nicklas

  Dejligt at høre, at du er glad for Smooth Skin Treatment – også et suuuper lækkert produkt ;-) :-)

  I forhold til din creme, så vil jeg nødig sige om den er god – når jeg ikke har set en ingrediensliste. Det er dog super at den er fri for parfume og farvestoffer… og at den indeholder jojobaolie er helt fint, det gør intet – medmindre det er store mængder og du har fedtet hud :-)

  Jeg vil dog lige tillade mig at kommentere i forhold til de ingredienser du lister – at du bruger en creme med E-vitamin, Aloe Vera og jojobaolie, er jo fin nok ingredienser… 3 ingredienser er dog virkelig ikke meget. Så håber virkelig at der er flere i :-D

  I min dagcreme er der mere end 30 forskellige ingreidenser, som hver især hjælper med til at pleje og behandle din hud :-D

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-perfect-skin-day-protector/

 19. Har lige et spørgsmål :-)
  Jeg bruger din smooth skin treatment hver dag og er super glad for den:-) men vil lige hører om den creme jeg bruger er god eller dårlig for min hud, jeg bruger Matas natur 24 timer ansigscreme, uden parfume, parabener og farvestoffer, med E vitamin og alovera og Jajobaolie

  Eller tilstopper jajobaolie huden ? :-).

 20. Det kan du tro! Vil da klart anbefale dig at komme igang med min serien til fedtet hud:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

  Der får du masser af fugt-absorberende ingreidenser, ligesom du i dagcrmeen får en stor mængde matterende ingredienser, som vil hjælpe dig til en pæn mat hud. De øvrige produtker i sættet hjælper til med at pleje og behandle huden, samt rense huden så du undgår tilstopninger i hudens porer (hvilket der er stor risiko for med olieret hud)

 21. Hej Mette

  Meget shiny og samtidigt tør hud – lyder som en klassisk overbehandlet hud, som er forvirret….

  vil anbefale dig at tænke på hvordan du mener din hud er mest – altså om du er mest fedtet eller mest tør… også vælge et hudplejesæt dertil… tror du vil blive overraket over, hvor meget din hud falder til ro i løbet af de første par uger, når du kommer igang med min serie

  Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

 22. Hej Mads
  Tak for en super god video. Hvis jeg skal vælge et af dine produkter, hvordan ved jeg så om det skal være til tør eller fedtet hud? Jeg har stor tendens til at være meget shiney, samtidig med tør hud?
  Bedste hilsner
  Mette

 23. Hej Anita

  Du kan tro, at jeg meget gerne vil hjælpe :-D

  Til dig vil jeg da klart anbefale serien til tør hud, som du finder her:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

  Den er super mild for huden, udviklet til sart hud – og du får samtidigt masser af fugt til din tørre hud :-D Så dette sæt vil være det rigtige for dig :-D

  Til din kæreste, så vil jeg klart anbefale sættet til normal-fedtet hud – som vil være det korrekte sæt til ham:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

  Rigtig dejlig dag :-D

 24. Hej mads
  JEg håber du vil kunne hjælpe mig med at vælge den crem jeg skal bruger

  Det jeg har er en lidt tør hud og jeg er maget følsom for mange tin derfor ville jeg vide om du kunne hjælpe mig med at vælge et da jeg har maget sværet ved at finde produkter der kan hjælpe på det

  På forhånd tak for hjælpen, det noget jeg kan give vider til min kærste han har dog normal hud derfor vil jeg spørger om et produkt til ham

 25. Hej Mads

  Jeg er i slutningen af mine teenageår – og kæmper ret meget med fedtet hud. Hvilke produkter anbefaler du man bruger i den situation?
  Og hvordan slipper jeg af med mine blackheads?

  På forhånd tak
  Sharon

 26. Hej igen, Nicklas :-)

  Fugt kan jo komme fra mange forskellige ting – udover olie… og ja, føler du cremen er for fedtet til din hud, så der nok for meget fugt i cremen. Ellers også mangler den ganske enkelt bare matterende ingredienser, som kan hjælpe med itl at mindske den produktion af fedt du har i huden.

  Prøv at tjekke min dagcreme her:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-perfect-skin-day-protector/

  Den er til fedtet hud, indeholder minimal fugt og mange matterende ingediens, som hjælper til med at sikre du har en pæn mat hud dagen igennem :-D

 27. Hej Karina – og velbekom :-D Dejligt at du kigger med – og tusind tak for de søde ord :-D

  Sørg endelig for at kigge med i de næste film, som jeg sender til dig – næste film får du i din indbakke i løbet af nogle dage… lover dig, at du godt kan glæde dig. Der kommer jeg til at tale om kosten :-D

  Virkelig også meget glad for at høre, at du har fået god vejledning allerede fra mine skønne kundeservice hjælpere :-D Skønt at høre, at du derved har fået lyst til at komme igang med produkterne. Det er jeg virkelig glad for at høre! Jeg tror bestemt, at du vil komme til at elske mine produkter :-D Ellers må du i hvert fald altid blot kontakte mig – eller kundeservice, de svarer nok hurtigere ;-) :-D

  Da du selv har mest lyst til serien til tør hud, er det virkelig den jeg vil anbefale dig. Det er faktsik ikke spor svært at vælge hvad du skal – trods kosmetologer og andre “vismænd” får det til at lyde enormt besværligt… det handler om hvad du føler for at have brug for.

  Mere præcis, så handler det om, hvorvidt du er tør eller fedtet i løbet af dagen – altså om du føler du har brug for fugt eller om du føler du skinner/klistrer i løbet af dagen.. og da du er i tankerne på serien til tør hud, så er det højst sandsynligt det rette for dig :-D

  Så vælg endelig serien til normal-tør hud :-D

  Glæder mig enormt meget til at høre, hvad du synes om serien!

 28. Hej Mads

  Super god video – rigtig gode råd og god vejledning :)

  Jeg har skrevet med en af dine medarbejdere, som har været rigtig god til at informerer om produkterne og har besluttet at prøve DSC, i håb om at det bliver den sidste plejeserie jeg behøver.
  Jeg er meget i tvivl om hvilken hudtype jeg har. Jeg har af min kosmetolog (fra nu af forhenværende :)) fået af vide at jeg ikke har fedtet hud, men ej heller tør hud. Der er ikke noget der skaller og føler heller ikke der er noget der strammer i løbet af dagen, måske lidt på kinderne her hen på eftermiddagen.
  I panden og på hagen har min hud nok lidt tendens til at blive en lille smule klistre i løbet af dagen, men føler ikke sådan jeg har fedtet hud, og igen slet ikke ikke på kinderne. Jeg har før prøvet produkter til fedtet hud, med det resultat at min hud blev mere uren pga. udtørring og dermed overproducerer huden fugt. Jeg får af vide at min hud er normal, men gerne skal have fugt – IKKE fedt :)
  Har prøvet din test omkring hudtype, men det blev jeg desværre ikke klogere af.

  Jeg er mest til at prøve normal/tør hud af frygt for at normal/fedtet bliver for udtørrende for mig, men vil rigtig gerne høre dit perspektiv

 29. Hej Anette – uhh, det ville da også være et FANTASTISK ønske til din ønskeseddel :-)

  Sikker på, at du vil ELSKE serien – den er virkelig lækker!

  Udfra din beskrivelse, så vil jeg klart anbefale dig serien til normal-fedtet hud:

  https://kundeservice.danishskincare.dk/fedtet_hud/

  Hav en super dejlig dag – og en rigtig god fødselsdag, når den tid kommer :-)

 30. Hej Mads

  Jeg kunne godt tænke mig, at skrive din hudplejeserie på min ønskeliste.
  Men jeg er i tvivl om hvilken der er rigtig for min hud.
  Min hudtype er nok bare normal, med en lille tendens til at blive fedtet i panden samt tør hen over kinderne.
  Hvilken vil du mig til?

 31. Hej Bente – du har helt sikkert fedtet hud, når din hud bliver meget fedtet blot 2 timer efter et bad. Så det er super at du bruger serien til fedtet hud :-D

  Har du set, at der er jule-tilbud med 49% rabat netop nu:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

  For at få ekstra styr på din fedtede hud vil jeg anbefale dig at skaffe en mattifier. Der er allerede meget matterende ingrediens i serien, men du lyder til at have brug for mere – og det kan en mattifier hjælpe dig med :-) Det er nemlig 100% matterende ingredienser. Du tager blot en lille ært-størrelse og smører i panden ovenpå din dagcreme, så vil du få en mat hud :-)

 32. Hej Mads jeg bruger din serie til normal til fedtet hud men jeg har det problem at jeg stadig har så mange hudorme og min hud er meget fedtet alså når jeg har vasket den så er den meget stram og tør men 2 timer efter er den fedtet hva skal jeg gøre er virkelig træt af de hudorme hilsen Bente

 33. Hej Josefine

  Super at du har taget testen – og du kan tro, at jeg gerne vil hjælpe. Jeg vil klart anbefale dig serien til normal-fedtet hud, for din hud er helt sikkert klassisk fedtet – MEN brug rette mængde af cremerne. Du skal bruge creme, så det passer med at cremen først er trukket ind 2-3 minutter efter påføring. De fleste er det 1-2 pump for, så prøv dig frem :-) Og bruge endelig lidt ekstra rundt om næsen … og ja, de 2-3 minutter er så også tiden der skal gå førend du putter makeup på :-D

  Så sættet du skal have fat i, er altså det her:

  https://kundeservice.danishskincare.dk/fedtet_hud/

  Hav en super dejlig weekend!

 34. Hej Mads. Jeg har prøvet at finde ud af hvilken hudtype jeg har. Efter 2 timer føles min hud temmelig fedtet. De første 10-20 min når jeg ikke har noget creme i ansigtet og har lige været i bad føles min hud dog tør? Men altså efter 2 timer er den fedtet, men om morgen inden skole når jeg skal have min makeup på, er min hud virkelig tør, og min makeup sætter sig fast, mest rundt om næsen. Men når jeg tjekker min hudtype virker den fedtet??? (Bruger Normal-til fedtet hud creme) Rundt om min næse er jeg meget rød og det klør, hvad kan jeg gøre?