Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Fjern hudorme og talgknopper

GRATIS GUIDE til fjernelse af hudorme, talgknopper, bumser og akne. Man kan bruge meget hudpleje, men hvad er den rigtige hudpleje?

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Fjern hudorme og talgknopper”

Hey Mads,

Jeg er 22år og har haft bumser og akne i rimelig langt tid, til og starte med var det især på kinderne og i panden og rundt omkring munden. Da det var ved og gå mig særlig meget på gik jeg til lægen og fik clindoxyl, som så hjalp bortset fra at nu kommer der engang imellem små prikker ved hver siden af munden som så bliver værre og værre og tilsidst små irriterende bumser. Så jeg er faktisk ved at have akne rundt om munden, hvor clindocyl pludselig ikke længere virker. Selvom jeg smører det med clindoxyl sys jeg nemlig ikke der sker noget, de kommer stadig. Kan du give et godt råd?

Har også en del hudorme på kinden og rundt ved næsen. Hvordan kan det evt fjernes?

 

Svar til: “Fjern hudorme og talgknopper”

Kære Thomas

Tusind tak for dit brev. Jeg er glad for at kunne videregive dig min viden og erfaring.

Jeg er glad for at høre, at din akne blev bedre ved brug af Clindoxyl.
Clindoxyl indeholder ingrediensen benzoylperoxid (Benzoyl Peroxide), der anses for at være en effektiv ingrediens til bekæmpelse af akne-bakterier i hudens porer. Vil dog anbefale dig at kontakte din læge for at få hjælp til at fjerne den sidste del af din akne – måske lægen kan udskrive dig noget andet medicin mod akne, som kan tage det sidste du har rundt om munden, så du også om munden kan blive aknefri :)

I forhold til dine hudorme og talgknopper kan du med fordel komme igang med at bruge en daglig eksfoliering, der blidt eksfoliere huden og derved fjerner døde hudceller.
Jeg vil anbefale dig at bruge et produkt med BHA (Beta Hydroxy Acid). Prøv eksempeltvis Perfect Skin Power Treat.

Jeg ønsker dig og din hud den bedste fremtid.