fjern hudorme

Fjern hudorme

Sorte prikker i huden kaldes hudorme. Få vejledning til fjernelse af hudorme. Fjern hudorm i ansigtet NU, med denne gratis guide til at fjerne hudorme.

Spørgsmål: “Fjern hudorme”

Heej Mads

Jeg har et problem med det folk kalder hudorme eller sorte prikker. Jeg er ret træt af det, for når jeg ser det føler jeg mig grim.

Jeg har ikke brugt noget imod det endnu, ved ikke helt om jeg tør, for jeg har aldrig rigtigt brugt creme eller sådan noget på ansigtet.

Så jeg håber du har et godt råd:)

Svar til: “Fjern hudorme”

Kære Kh

Tusind tak for dit spørgsmål vedr. hudorme. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med hjælp til at behandle og fjern hudorme.

Først vil jeg gerne understrege, at stort set alle har hudorme og, at modeller i diverse magasiner og blade ryger igennem et billedbehandlingsprogram inden billederne bruges. Så bliv ikke snydt og føl dig alene.

Mørke hudorme dannes pga. overaktive talgkirtler. Disse har derfor en tendens til at dannes hurtigere i de fedtede områder af ansigtet, fx på hagen, næsen eller panden.

En mørk hudorm opstår, når poren har en åbning til hudens overflade og talg, som indeholder hudens pigment, oxideres og bliver til en brun/sort farve. Det er ikke skidt og kan ikke vaskes væk.

En åben hudorm kan vare længe, fordi indholdet meget langsomt føres til hudens overflade.

Fjern hudorme

Den bedste måde du kan behandle og forebygge hudorme, er ved at bruge et cellefornyende produkt, der blidt eksfoliere huden og derved fjerner døde hudceller, hvilket gør at huden ikke tilstopper og derved ikke danner sorte hudorme. Og sådan behandler du effektivt hudorme og kan hurtigt fjern hudorme i ansigtet.

Jeg vil anbefale dig at bruge et produkt med BHA (Beta Hydroxy Acid = salicylic acid) ingredienser – prøv eksempeltvis Perfect Skin Power Treat.

Når det kommer til at behandle hudorme, så vil jeg desuden lige pointere vigtigheden i tålmodighed. Det er ikke sådan bare lige at fjern hudorme, da hudorme er nogle genstridige små størrelser. Du skal derfor være forberedt på at give behandling af hudorme en fair chance – normalt anbefaler jeg brug af min hudplejeserie i 3 måneder før du konkret vurderer din hud og produkterne effekt på at behandle hudorme.

Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her

Med hele serien får du en yderst effektivt hjælp til at fjern hudorme i ansigtet.

Jeg håber at du kan bruge mit svar og ønsker dig en fremtid fyldt med succes.

Træt af hudorme? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar