Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Følsom, tør og uren hud

Få tips og tricks til behandling af hudproblemer så som tør hud, uren hud og følsom hud. Sart og følsom hud er tit tør hud og kan behandles

Følsom hud
Forside / Blog / Brevkasse / Følsom, tør og uren hud

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Følsom, tør og uren hud”

Hej Mads.

Jeg er en pige på 21 år, og har (næsten) altid haft sund og flot hud.

Om vinteren bliver min hud dog meget følsom og tør, og jeg får lettere udbrud af bumser i panden. De opstår mest som små buler, som jeg selvfølgelig (selvom jeg godt ved jeg ikke må) prikker, og her opstår der rødmen og betændthed. Men hvis jeg ikke prikker dem, bliver de små buler simpelthen ved med at være der.

Jeg bruger en økologisk anti-acne oliebaseret creme og en mild sæbe-saltbar hver dag, men bliver ved med at have små prikker i panden. I perioder bruger jeg basiron 10%, og jeg synes ikke der sker noget drastisk

Jeg synes selv jeg spiser sundt og varieret, og drikker rigeligt vand, så jeg er lidt på bar bund med hvad jeg skal gøre anderledes.

Har du nogle gode råd til irriteret vinterhud?

Svar til: “Følsom, tør og uren hud”

Kære Julie

TUSIND tak for dit brev og dit spørgsmål til følsom hud og tør hud.

Inden jeg kan rådgive dig helt præcist, skal jeg vide om dine udbrud i panden er betændte bumser eller nærmere hvide knopper, såkaldte millier – millier kan nemt behandles med et produkt indeholdende BHA (Beta Hydroxy Acid) – prøv eksempeltvis Perfect Skin Power Treat.

At din hud bliver tør og at du har følsom hud om vinteren, kan være pga. at klimaet ændre sig. Føler du derfor at din hudtype/hudtilstand ændre sig til en mere tør, bør du vælge at bruge en mere tung creme, som giver din hud mere fedtstof.

Vedr. dine produkter, er det vigtigt at du vælger et mildt renseprodukt som ikke indeholder udtørrende sæbe. Ligeledes skal du tjekke at din anti-acne creme ikke indeholder irriterende ingredienser for eksempelt i form af æteriske olier, eucalyptus, menthol m.v.

Basiron virker rigtig godt på betændt akne, men da dine udbrud tyder mere på indtørrede hudorme af døde hudceller under huden, er Basiron næppe den bedste løsning for dig. Til en sart og følsom hud kan jeg dog ikke anbefale basiron, da det er meget skrapt for huden at bruge. Vil du bruge basiron, så tag en snak med din læge om korrekt brug af produktet. Ellers kan jeg anbefale dig at droppe basiron, og sætte fokus på at pleje din hud med hudpleje til sart og følsom hud – især er jeg sikker på at du vil blive rigtig glad for Perfect Skin Power Treat til at fjerne din hudorme. Tror du vil blive overrasket over, hvor effektivt Perfect Skin Power Treat fjerne bumser og hudorme fra huden.

Du kan bestille Perfect Skin Power Treat her

Ønsker du en samlet hudplejeserie til sart, sensitiv og følsom hud, så vil du bliver rigtig glad for hele min ansigtsplejeserie.

Jeg håber inderligt at du kan bruge mine råd og jeg vil ønske dig en rigtig dejlig fremtid!

Træt af irriteret hud? Prøv vores milde og effektive produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar