Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Hurtige resultater, 😍 elsket af mange

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har en tendens til at pille i huden når jeg er angst eller overstimuleret, både i ansigtet og på kroppen. Det er stadig et problem jeg kæmper med, men i langt mindre grad da Danish Skin Care's produkter har hjulpet meget. På nuværende tidspunkt har jeg stadig ar efter at have pillet i ansigtet, men jeg er utrolig glad for bare at være nået hertil (:

* Resultat kan variere fra person til person.

Christina

Christina har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 ugers brug

Produkterne er de bedste ud af mange produkter jeg har prøvet. De har helt klart forbedret huden. Et ekstra plus er også at produkterne er åndbare og det føles helt naturligt at have på.

* Resultat kan variere fra person til person.

Emilie

Emilie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Jeg begyndte at bruge jeres produkter i april, og jeg kan ærligt sige, at det har været en game-changer for min hud! Efter bare et par måneder kunne jeg virkelig se en betydelig forskel. Og for nylig købte jeg jeres Perfect Skin Optimizer, og wow, jeg er virkelig imponeret! Min hudorme og bumser forsvinder som dug for solen, og min hud har fået en hel ny glød! Jeg kan ikke takke jer nok for at hjælpe mig med at opnå en så pæn og sund hud. Jeg vil uden tvivl anbefale jer til alle, der døjer med urenheder i huden. I er simpelthen de bedste! Tak for jeres fantastiske produkter og den exceptionelle service.

* Resultat kan variere fra person til person.

Döne

Döne har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg er ikke i mål med mine hudproblemer endnu, men jeg ser, og mærker en betydelig forskel på min hud allerede efter 3 mdr. brug. Jeg har mindre udbrud, og en frisk og mere hydreret hud. Serien er let at anvende og produkterne skønne.

* Resultat kan variere fra person til person.

Mette

Mette har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

Min hud føles mindre nubret end da jeg startede for 3 uger siden. Det er en rimelig enkel rutine at komme ind i når man som mig ikke gider bruge så lang tid foran spejlet.

* Resultat kan variere fra person til person.

Thomas

Thomas har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg har købt Danish Skin Cares til min søn. Han er mentalt handicappet, så jeg ledte efter hudplejeprodukter, der var effektive men samtidig så enkle, at jeg og hans hjælpere nemt kunne håndtere hudplejen for ham. Det er lykkedes med Danish Skin Care.

* Resultat kan variere fra person til person.

Katja

Katja har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 14 dages brug

Glad for produkterne, de giver min hud det den har brug for. Kan virkelig anbefales

* Resultat kan variere fra person til person.

Lasse

Lasse har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 14 dages brug

Jeg er rigtig glad for Danish Skin Care og har brugt det før. Derfor har jeg tålmodighed. Jeg har kun brugt serien i 14 dage, men kan stadig se en minimal forskel.

* Resultat kan variere fra person til person.

Iman

Iman har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Meget tilfreds. Jeg har fået en mere ensartet og ren hud. Kan helt sikkert anbefales.

* Resultat kan variere fra person til person.

Mette

Mette har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 7 måneders brug

Bedste produkter der virker. Har brugt dem siden feb. 2023 og bruger dem stadig. Allerede efter 3 mdr, var der en tydelig effekt.

* Resultat kan variere fra person til person.

Bende

Bende har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeg var rigtig ked af min hud. Den var rød, hævet og øm. Træt af at intet som jeg prøvede på min hud hjalp. Så blev jeg opmærksom på Danish Skin Care. Der gik ikke lang tid før mine røde kinder fik en normal farve. Stille begyndte mine knopper også at forsvinde. Ingen hævelser og ømhed. Mit humør blev godt igen. Vedholdenhed og husk at rense huden hver dag så kommer resultat.

* Resultat kan variere fra person til person.

Andrea

Andrea har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg oplever tydeligst mindre rødme. Har normalt tendens til rødme/irriteret hud, men det er slet ikke så tydeligt mere. Min hud fedter eller udtørrer heller ikke så hurtigt mere. Jeg er spændt på at se resultatet efter et par måneder endnu. Jeg elsker jeres produkter! Og så er jeg også bare helt vild med at I gør så meget ud af jeres pakker, når I sender produkter! 🤩

* Resultat kan variere fra person til person.

Tine

Tine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Danish skincare har hjulpet mig med en fast og effektiv skin care rutine som har hjulpet mig meget. God kvalitet som virker!

* Resultat kan variere fra person til person.

Oliver

Oliver har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Min hud blev meget bedre allerede fra første gang med produkterne

* Resultat kan variere fra person til person.

Lærke

Lærke har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Lækre produkter. Vi kan se de største fremskridt på hans venstre kind, den højre driller mere. Men det er SÅ meget pænere og der er betydeligt mere ro i huden. Han bruger den samlede pakke hver aften, men er desværre ikke så god til at få det renset om morgenen.

* Resultat kan variere fra person til person.

Louise

Louise har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg har døjet med fedtet og uren hud siden jeg var teenager, mere i nogle perioder end andre. Jeg brugte den samme hudpleje serie i mange år, og turde ligesom ikke skifte, hvis nu det bare blev værre. Til sidst tog jeg chancen, efter at have overvejet at prøve Danish Skin Care i lang tid - og det er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv. Efter få uger kunne jeg se forskel,min hud var mindre fedtet, og der opstod ikke nye urenheder på samme måde som før. Jeg er meget spændt på yderligere resultater de næste måneder. Varme anbefalinger herfra.

* Resultat kan variere fra person til person.

Sara

Sara har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Fantastiske produkter! Jeg led meget af udbrud på hagen og især halsen efter jeg havde corona i 2020 og skulle bruge mundbind dagligt på mit arbejde. Jeg var helt fortabt i hvor mange forskellige produkter der fandtes på markedet. Jeg brugte nærmest 6-7 produkter både morgen og aften, og kunne slet ikke finde ud af hvad der var godt for min hud. Jeg var inde og kigge på danish skincare flere gange, og efter et længere stykke tid besluttede jeg mig for at prøve jeres pakke. Jeg var sikker på der var noget galt først, for jeg kunne slet ikke forstå jeg skulle bruge så lidt produkter generelt. Jeg er blevet så glad for alle produkterne! Det er simple og helt fantastiske produkter. Jeg oplever få udbrud engang imellem på hagen, men de forsvinder hurtigere end før. Jeg har haft 1 udbrud på min hals siden jeg begyndte at bruge produkterne for lige over 6 mdr siden, og min hals har ellers har været et stort problem og gene for mig. Min nye besættelse er jeres ""perfect skin summer glow"". Tak for nogen fantastiske produkter, og mest af alt for at gøre det simpelt :)

* Resultat kan variere fra person til person.

Rikke

Rikke har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

Jeg er utroligt glad for produkterne, som jeg har brugt i mange år. Især perfect skin power treat, som er uundværlig i ens rutine, når man lider af akne. Det er rart med en simpel og god rutine, som jeg rent faktisk får udført morgen og aften fremfor 10 trin med alt muligt. Det er enkelt og fungerer.

* Resultat kan variere fra person til person.

Helene

Helene har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Se hvordan jeg så ud … Det var rigtigt slemt i januar 🫣🤨 Det klør og brænder og hæver op. Efter to gange med Perfect Skin Optimizer kunne jeg allerede se en bedring 😃 Den kløede i ca en halv time når jeg smurte den på huden de første par uger, men så falder der ro på.. Jeg går nu 100% på DSC produkter. Min hud er blevet så flot af Perfect Skin Optimizer.

* Resultat kan variere fra person til person.

Annette

Annette har brugt Perfect Skin Optimizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har før døjet med uren hud og bumser, hvor jeg anvendte en anden hudplejeserie som faktisk også virkede. Dette brugte jeg i noget tid, før det var som om, at min hud ikke tog ligeså godt i mod det mere. Jeg fik ændret formularen i creme sammensætningen, men alligevel hjalp det ikke. Jeg var ked af at skulle skifte, da jeg faktisk var glad for den foregående hudplejeserie. Jeg faldt dog over jer og startede med at bestille et minisæt for at se, hvem I var og hvilke produkter i tilbød og jeg blev hurtigt forelsket. Kort tid efter bestilte jeg et fuldt sæt og har brugt jeres ”Normal til fedtet hud” siden april. Herudover bestilte jeg ved min seneste ordre (d. 5/7) også jeres Perfect Skin Optimizer for at få has på de ar fra bumser jeg har. OG Jeg elsker det! Og det hele virker. Mine bumser er næsten væk og når jeg en gang i mellem får nogen går de hurtigt i sig selv igen. Min hud føles blød og sund! Det er dejligt at have en let hudplejerutine, som er drøj i brug og som virker og det er svært at vælge et favoritprodukt da det hele komplimenterer hinanden så godt!

* Resultat kan variere fra person til person.

Katrine

Katrine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Virkelig godt produkt! Jeg kunne se resultater efter to uger! Inden jeg opdagede produktet, gik jeg altid med lange ærmer, så man ikke kunne se mit hudproblem. Nu kan jeg endelig vise mine skuldre uden, at jeg føler, at det er det første folk lægger mærke til. Tak!

* Resultat kan variere fra person til person.

Nora

Nora har brugt Samlet sæt. Køb produktet