Hvilke resultater kan du forvente?

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Hele sættet normal/tør hud har hjulpet mig. Jeg er 44 og har tidligere aldrig døjet med urenheder. Jeg fik pludselig udslæt med bumser og knopper på hagen. Intet hjalp gennem et halvt år. Eksemcreme fra lægen havde heller ingen effekt. Min hud var stresset fik jeg at vide. Jeg begyndte at bruge min teenager søn’s “prøvesæt” fra danish skincare som var endnu et af mange forsøg… og forunderligt nok, så jeg hurtigt en forandring. Derfor købte jeg det store sæt og pudderne. Det er det bedste jeg har gjort for mig hud. Særligt dagcreme giver mig lidt glød, og hjælper med at mindste forbrug af make up.

* Resultat kan variere fra person til person.

Christina

Christina har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Et fantastisk produkt, som virkelig har gjort en stor forskel for mig.

* Resultat kan variere fra person til person.

Lene

Lene har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeg har prøvet mange produkter, og det er virkelig de bedste

* Resultat kan variere fra person til person.

Bastian

Bastian har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 års brug

Stor anbefaling af Danish Skin Care. I perioder slår jeg ud på hagen eller i panden. Det gør jeg slet ikke når jeg bruger produkterne. De er kommet ud i mit badeværelses-skab for at blive. Elsker også, at jeg bare skal bruge de 4 produkter. Før i tiden brugte jeg maaange produkter. Uden effekt.

* Resultat kan variere fra person til person.

Mette

Mette har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Jeg er 36 år og har siden jeg var teenager haft hudproblemer. Jeg fik konstateret rosacea for 1 år siden. Jeg har igennem mange år prøvet forskellige hudprodukter og mange har gjort mine hudproblemer værre, men endelige har jeg med Danish skincare fået et plejesystem, som giver min hud ro og fugt. Jeg har brugt produkterne i 6 mdr. og er yderst tilfreds. Jeg har allerede anbefalet det til mange i min omgangskreds.

* Resultat kan variere fra person til person.

Sandra

Sandra har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1,5 måneders brug

Jeg er virkelig glad for danish skincare, det har helt klart gjort en forskel for mig

* Resultat kan variere fra person til person.

Freja

Freja har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 års brug

Jeg har brugt danish skincare i lidt over 4 år og var i starten ret mistroisk. Min rosacea var temlig slem både med rødme og bumser/bylder, men på min mors anbefaling gav jeg det en chance og jeg har ikke brugt andet lige siden. Jeg er meget glad for min hud nu og jeg er stor fortaler for produkterne. Man kan med fordel adde zink som kosttilskud, da det også er rigtig godt for huden.

* Resultat kan variere fra person til person.

Mette

Mette har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Stor anbefaling herfra. Bumser og urenheder forsvinder. Allerede efter en måned er der tydelig forskel.

* Resultat kan variere fra person til person.

Gitte

Gitte har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Klar anbefaling her fra! Virkelig lækre produkter til en god pris, som faktisk holder det de lover, og ingen bivirkninger har❤️

* Resultat kan variere fra person til person.

Anonym

Anonym har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Jeg har i mange år haft cystisk acne hvilket har resulteret i rødme samt ar. Jeg har prøvet mange forskellige cremer og hudanalyser men desværre uden effekt. Jeg læste om danish skincare og valgte at prøve…..jeg har aldrig fortrudt. Det har fjernet det meste af rødmen og gjort mine ar pænere, og så er det nemt, ikke en masse forskellige produkter. Mine absolut bedste anbefalinger. Jeg vil aldrig skifte til noget andet.

* Resultat kan variere fra person til person.

Charlotte

Charlotte har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 10 måneders brug

Jeg er glad for især ansigtsvasken, der er dejlig at skylde af og derfor lettere at få brugt.

* Resultat kan variere fra person til person.

Bente

Bente har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Det virker, men jeg er ikke helt i mål endnu 😊

* Resultat kan variere fra person til person.

Sofie

Sofie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeg har været glad for produkterne, og de har hjulpet meget.

* Resultat kan variere fra person til person.

Anne

Anne har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

Kæmpe anbefaling. Mine urenheder er forsvundet på kun 3 uger. Min hud har altid været enormt rød og irriteret og har været enormt sart så snart jeg prøvede nye produkter. Denne hudpleje serie er virkelig god. Min hud kan endelig slappe af.

* Resultat kan variere fra person til person.

Nanna

Nanna har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Jeg har perioral dermatitis og min hud er SÅ sart. Den slår ud af ingenting. Efter jeg er begyndt at bruge serien til Normal/tør hud og perfect skin optimizer er min hud blevet fin på ingen tid. Jeg kan endda bruge pudderne uden at min hud brokker sig. Det er STORE ting, da jeg har kæmpet med min hud siden 2013.

* Resultat kan variere fra person til person.

Ditte

Ditte har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 9 måneders brug

Hele serien samlet har gjort underværker for min hud. Men især power treatment har været fantastisk.

* Resultat kan variere fra person til person.

Cecilie

Cecilie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg er meget glad for produkterne! Ud af de mange (!) forskellige mærker jeg har prøvet, er det her det første, der faktisk gør en forskel for min hud :)

* Resultat kan variere fra person til person.

Hannah

Hannah har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har nu brugt danish skin care i en år række og jeg er meget glad for det. De private før og efter billeder samt anmeldelser fra folk var det der overbeviste mig om at tage chancen og afprøve danish skin care. Jeg har som alle andre virkelig prøvet meget, men dette har jeg ikke fortrudt. Tak for gode produkter.

* Resultat kan variere fra person til person.

Lene

Lene har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Fik konstateret Rosacea i foråret, fik kur ved lægen men har efterfølgende løbende kunne holde det i skak ved brug af Danish skin care og sund kost.

* Resultat kan variere fra person til person.

Lisette

Lisette har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 14 måneders brug

Jeg er stærkt tilfreds med Danish Skin Care! Har ikke prøvet bedre hudplejeprodukter. Jeg har ingen gener ved at bruge det, og jeg kan se en tydelig forandring. Jeg vil klart anbefale det til andre!

* Resultat kan variere fra person til person.

Daniella

Daniella har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 18 måneders brug

Min hud ser sund, fast og skinnende ud. Jeg er meget glad og glad for produkterne.

* Resultat kan variere fra person til person.

Linda

Linda har brugt Samlet sæt. Køb produktet