Hvilke resultater kan du forvente?

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Rigtig god og nem hudpleje. Min hud er blevet væsentligt mere ensartet og pæn ❤️

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Lene, 06/12/2021

Lene har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 års brug

Det er let at bruge. Og jeg syntes det er rigtig godt for min hud. Og det fjerner alle de røde pletter jeg har haft i ansigtet. Resultatet kom hurtigt. Efter nogle måneder. Der er 2 år imellem fotos, som er tiden jeg har brugt serien – og fortsætter ❤️

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Sara, 30/11/2021

Sara har brugt Perfect Skin Day Protector. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg har ikke så gode billeder men mit problemområde har været rødme til højre for hagen og omkring øjnene. Det er svært at se det ved øjnene på billedet. Problemet er dog løst. Og jeg er meget glad for produkterne.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Tammi, 29/11/2021

Tammi har brugt Perfect Skin Day Protector. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 års brug

Elsker Danish Skin Care. Man kan sagtens få en bums i ny og næ men slet ikke som før. Ville ønske jeg havde kendt til disse produkter noget før. Man ser hurtigt en forandring på en hud, så er du en smule skeptisk så prøv det!!! Der er to år imellem fotos, men det er den tid jeg har brugt produkterne – resultatet kom meget hurtigt. Jeg vil varmt anbefale hele hudplejeserien.⭐⭐⭐⭐⭐

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Nina, 25/11/2021

Nina har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Fantastiske produkter som klarede mine bumser og rødme på hagen. Hurtigt. Mine rynker i panden og især mellem øjenbrynene er blevet glattet mere ud og er ikke så dybe. Huden ser bare mere frisk ud.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Julie, 02/11/2021

Julie har brugt Perfect Skin Face Wash. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg har i længe kæmpet med bumser. Ikke mange, men bare konstant bumser. Når den ene endelig efter noget tid forsvandt så kom den næste bums. Jeg har især været meget ked af de ar/mærker der kom efter udbrud, men det ændrede Danish skin Care fuldstændig. Det er så gode produkter og man ikke er i tvivl om, at de de virker og er alle pengene værd. Der er 5 måneder imellem fotos, men resultat kom allerede efter nogle måneder. Nu efter et år, sikrer produkterne fortsat at min hud er perfekt og bumsefri. Service er desuden helt i top. Ikke en eneste negativ kommentar her fra:)

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Teresa, 01/11/2021

Teresa har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg var lidt skeptisk i startet men er glad for at jeg gav produkterne et forsøg. Rødme er næsten væk, huden ser mere ensartet ud og Black spots især på kindområdet er ved at forsvinde. Jeg er ovenud begejstret for resultat.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Mariia, 29/10/2021

Mariia har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Jeg har kæmpet meget med en træls kombi af tør og afskallende hud samt hudorme. Især i T-zonen. Dette er blevet meget bedre efter jeg er begyndt at bruge hudplejeserien fra Danish Skin Care. Virkelig gode produkter – og dejligt at bruge på huden.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Nanna, 27/10/2021

Nanna har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Produkterne er i verdensklasse. De bedste produkter jeg nogensinde har prøvet.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anja, 25/10/2021

Anja har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Min datter har brugt produkterne i 3 mdr og allerede efter kort tid, kunne man se effekten af produkterne. Meget tilfreds!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anna, 23/10/2021

Anna har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har de seneste år prøvet forskellige hudpleje serier til mine bumser, og jeg har først nu set tydelige resultater med Danish Skincare Hudplejesæt. Mine kinder er blevet rigtig fine, og den rødme som ofte har irriteret min hud er stort set væk! Jeg har været super tilfreds med sættet, så jeg vil klart fortsætte og anbefale det.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Oliver, 22/10/2021

Oliver har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg har længe døjet med tør hud og kløende udslæt i ansigtet. Har været hos en hudlæge, men han kunne ikke fortælle mig, hvad jeg fejlede. Jeg har prøvet ALT: antibiotika mod streptokokker og stafylokokker osv. Men så læste jeg om Danish Skin Care og købte et samlet sæt. Allerede efter 14 dags brug kunne jeg se forskel. Udslættet er væk og min hud er blevet meget blød. Så jeg er MEGA TILFREDS!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anastasia, 08/10/2021

Anastasia har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Jeg kunne se en klar forbedring på min hud efter få måneder. Siden er det kun gået fremad. Min hudpleje er blevet fast rutine morgen og aften og jeg er rigtig glad for produkterne. Jeg ser stadig enkelte udbrud i forbindelse med ægløsningen og mens, men langt mindre end tidligere.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anne, 05/10/2021

Anne har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Indenfor en måned var mit problem væk og problemet er ikke vendt tilbage. Jeg er fuld af begejstring. Super produkter!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Jane, 28/09/2021

Jane har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Er meget glad for Danish Skin Care og vil anbefale det til andre til hver en tid.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Ellen, 23/09/2021

Ellen har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Fantastiske produkter. Bruger dem hver dag og rejser ikke uden.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Oliver, 14/09/2021

Oliver har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 24 dages brug

Det er første hudplejeserie jeg har prøvet, hvor jeg virkelig kan se resultater og ovenikøbet inden for kort tid! Jeg er kæmpe fan!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Sofie, 14/09/2021

Sofie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Jeg har nu brugt Danish Skin Cares produkter i lang tid, og det giver min hud ro og dæmper min Rosacea. Virkelig glad for serien. Og den er nem at bruge.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Birgitte, 14/09/2021

Birgitte har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Jeg har været så glad for produkterne, havde små bumser og prikker i hele hovedet, som nu er væk.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Nicoline, 13/09/2021

Nicoline har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 10 måneders brug

Jeg har døjet meget med uren hud i lange perioder - især omkring hageregionen. Siden december 2020 har jeg brugt hudplejesættet fra Danish Skin Care og nu er min hud så fin. Og jo - selvfølgelig får jeg en bums i ny og næ. Men har stort set altid “pæn” hud og døjer ikke længere med de lange irriterende perioder

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Kamilla, 12/09/2021

Kamilla har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Sikke en fantastisk oplevelse! Efter kun en uge med Danish skin Care, så er jeg slet ikke i tvivl! Min hud har aldrig været så fin som nu. Jeg har tidligere døjet med uren hud med nærmest bylder. Primært rundt hagen, men også fedtet hud i T-zonen. Havde egentlig tid ved en hudlæge i start 2021, men læste gode anmeldelse af DSC og ville give et sidste forsøg ud af utallige forsøg med mange hudprodukter. Min bedste anbefalinger herfra.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Hermine, 10/09/2021

Hermine har brugt Samlet sæt. Køb produktet