Ægte resultater (uredigeret)

Før
Efter

Efter ca. 1 måneds brug

Jeg kan allerede nu se en forbedring i min hud, trods der stadig er nogen vej til den perfekte hud som jeg drømmer om. Rødmen er synligt reduceret og min hud er blevet en smule lysere på blot knap en måned.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Monica, 04/07/2021

Monica har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Virkelig godt produkt. Ser ikke så tydelige ændringer i huden, men kan mærke at min hud gradvist bliver sundere og at jeg for første gang nogensinde behandler den ordentligt. Vil helt klart anbefale produkterne til andre, og så synes jeg også bare at det er et kæmpe plus at der både bliver lavet produkter til fedtet og tør hud.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Simon, 30/06/2021

Simon har brugt Perfect Skin Face Wash. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Danish Skin Care har reddet min hud. Jeg har siden jeg var 12 år haft uren hud, og da jeg blev 20 år, fik jeg konstateret periorbital dermatits og acne rosacea. (Før billedet er fra da jeg fik konstateret de 2 hudsygdomme) I dag er min hud så flot, og jeg har næsten aldrig udbrud mere. Produkterne er fantastiske, og de har givet mig en så rolig hud.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Mille, 01/09/2020

Mille har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 10 måneders brug

Er super glad for produktet. Det har hjulpet mig og jeg regner med at bruge det fremover. Nu er jeg fri for at finde noget der virker. Dit produkt virker

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Ferdane, 27/08/2020

Ferdane har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 ugers brug

Jeg er overordnet tilfreds med produkterne. Særligt natcremen som er helt fantastisk.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Elene, 17/08/2020

Elene har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

Fantastisk produkt Kan klart anbefale serien til ansigtspleje. Jeg har opnået store resultater indenfor 3 uger. Er 34 år og har prøvet alverdens midler gennem årene, og har, aldrig oplevet så stor effekt før.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Stine, 14/08/2020

Stine har brugt Perfect Skin Face Wash. Køb produktet

Før
Efter

Efter 7 ugers brug

Billederne taler for sig selv ! Har brugt Danish Skincare i 7 uger og er så glad for resultatet ! :) Min hud er blevet så flot jævn og har ikke fået en ny bums de sidste to uger ! Også er det få produkter der er nemme at bruge - jeres produkter kommer klart til at være min faste hudplejerutine mange år i fremtiden ! :)

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Natasja, 14/08/2020

Natasja har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 12 måneders brug

Jeg er SÅ glad for at have fundet jeres produkter. De har gjort en kæmpe forskel for min hud. Jeg kommer ikke til at skifte igen. Før led jeg af store hårde knuder som sad lige under hunden og som kunne side i flere uger og var røde og ømme, derudover havde jeg os hudorme og små bumser. Jeg var skeptisk i starten og tænkte at det nok var en snak fra varme lande, men da jeg først fik skabt min rutine, gav det virkelig pote og min hud har aldrig set så flot ud. Jeg føler os at selvtilliden har fået et boost

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Heidi, 13/08/2020

Heidi har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg er virkelig glad for danish skincare fordi det holder hvad det lover. Jeg bliver nu ikke længere ked af at se mig i spejlet om morgenen uden makeup Jeg er især vild med at jeg ikke behøver andre produkter for at have en komplet hudpleje.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Trine, 10/08/2020

Trine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

De bedste produkter jeg nogensinde har købt. For første gang i mit liv har jeg en flot hud uden bumser. De sidste 3 måneder har jeg kun haft en bums.... Jeg kan kun anbefale alle at bruge disse produkter samt læse de mange gode råd på hjemmesiden om hvad man også kan gøre yderligere for at skabe en god og sund hud indefra. Jeg har bl.a. skiftet ko mælken ud med havremælk hvilket også er noget som Mads anbefaler. Tusind tak for nogle lækre og effektive produkter, tak for de mange gode råd, og tusind tak for en ualmindelig god kundeservice som jeg oplever hver eneste gang jeg er i kontakt med jer - det er top professionelt service som jeg har modtaget af kundeservice hver gang.......Tak for alt -det skaber en tilfredshed og glæde når huden ser ren og pæn ud !!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Neda, 01/08/2020

Neda har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Min datter Emilie er på billederne, og har brugt jeres produkter i ca 3,5 mrd. Vi venter stadig på et lidt bedre resultat. Emma ( lillesøster ) har dog brugt det I længere tid med et godt resultat, men vi har ingen før billeder sf hende TAK! for gode produkter, Sanne ( mor)

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Sanne, 01/08/2020

Sanne har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Min datter på 19 år har brugt andre produkter gennem mange år og har lidt af rigtig meget akne. Efter en måneds brug af Danish Skincare er der allerede god virkning - har nu en meget glad datter :0)

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anette, 24/07/2020

Anette har brugt Perfect Skin Face Wash. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 års brug

Mine urenheder forebygges med Danish skincare produkter. Især glad for Perfect Skin Face Wash, som effektivt renser huden.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Viola, 22/07/2020

Viola har brugt Perfect Skin Face Wash. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Har stadig en del urenheder, men håber det bliver bedre. Det går bedre og fremad.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Otto, 21/07/2020

Otto har brugt Perfect Skin Day Protector. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Danish Skin Care er et fantastisk produkt som holder huden smuk og sund, uden at udtørre eller oliere huden. Er super glad for købet af produkterne og fremskridtene de har bragt med sig! Kan varmt anbefale det!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Nikoline, 20/07/2020

Nikoline har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Jeg har fået glattere hud, færre urenheder og generelt færre rynker, ikke kun mig selv der kan se det, folk har kommenteret jeg ser yngre ud. Er super glad for jeres produkter og vil helt klart fortsætte med dem

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Trine, 17/07/2020

Trine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Mine hudproblemer har egentligt ikke været massiv akne eller noget i den kategori, men jeg var træt af, at jeg skulle bruge voldsomt meget makeup for at dække uensartethed, urenheder og sår. Mere makeup = mere beskidt hud. Det var en ond (og dyr) cirkel. Min hud er ikke fuldstændigt fejlfri, men jeg er ovre dagene med store ømme samlinger af skidt, jeg ender med at lave hul på, og tør, skallende og rød hud på næsen.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Maria, 11/07/2020

Maria har brugt Perfect Skin Day Protector. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 ugers brug

Jeg har tidligere været glad for Danish Skin og brugte det de fleste af mine teenageår. Jeg stoppede midt i 20’erne idet min acne aftog. Det seneste stykke tid har jeg dog døjet med små hudorme samt tør og fedtet hud samtidigt. Jeg begyndte Med produkterne igen og så efter kort tid forbedring. Min hud er er mere jævn igen, de små hudorme/knopper et forsvundet og min hud et mere fugtet uden at blive fedtet.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Semina, 09/07/2020

Semina har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 ugers brug

Har brugt produkterne i 8 uger, lider af Rosacea, kan se en markant forskel. Elsker produkterne

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Chanette, 08/07/2020

Chanette har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Jeg er super glad for valget om at starte på produkterne! Det har hjulpet helt vildt!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Simone, 03/07/2020

Simone har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Døjer med hormonelle ubalancer og er flere gange blevet anbefalet danish skin care. Jeg har stadig en del vej, men kan helt klart se en forbedring og mine ar bliver langsomt mindre tydelige. Synes stadig huden kan have tendens til at udtørre, men samtidig er den mere glat at kigge på. Så alt i alt vil jeg forsætte med serien og anbefaler også andre at prøve den.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Louise, 02/07/2020

Louise har brugt Samlet sæt. Køb produktet