Hvilke resultater kan du forvente?

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeg har været glad for produkterne, og de har hjulpet meget.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anne

Anne har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

Kæmpe anbefaling. Mine urenheder er forsvundet på kun 3 uger. Min hud har altid været enormt rød og irriteret og har været enormt sart så snart jeg prøvede nye produkter. Denne hudpleje serie er virkelig god. Min hud kan endelig slappe af.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Nanna

Nanna har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Jeg har perioral dermatitis og min hud er SÅ sart. Den slår ud af ingenting. Efter jeg er begyndt at bruge serien til Normal/tør hud og perfect skin optimizer er min hud blevet fin på ingen tid. Jeg kan endda bruge pudderne uden at min hud brokker sig. Det er STORE ting, da jeg har kæmpet med min hud siden 2013.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Dite

Dite har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 9 måneders brug

Hele serien samlet har gjort underværker for min hud. Men især power treatment har været fantastisk.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Cecilie

Cecilie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg er meget glad for produkterne! Ud af de mange (!) forskellige mærker jeg har prøvet, er det her det første, der faktisk gør en forskel for min hud :)

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Hannah

Hannah har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har nu brugt danish skin care i en år række og jeg er meget glad for det. De private før og efter billeder samt anmeldelser fra folk var det der overbeviste mig om at tage chancen og afprøve danish skin care. Jeg har som alle andre virkelig prøvet meget, men dette har jeg ikke fortrudt. Tak for gode produkter.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Lene

Lene har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Fik konstateret Rosacea i foråret, fik kur ved lægen men har efterfølgende løbende kunne holde det i skak ved brug af Danish skin care og sund kost.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Lisette

Lisette har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 14 måneders brug

Jeg er stærkt tilfreds med Danish Skin Care! Har ikke prøvet bedre hudplejeprodukter. Jeg har ingen gener ved at bruge det, og jeg kan se en tydelig forandring. Jeg vil klart anbefale det til andre!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Daniella

Daniella har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 18 måneders brug

Min hud ser sund, fast og skinnende ud. Jeg er meget glad og glad for produkterne.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Linda

Linda har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Jeg har brugt Danish Skin Care mod min acne og bumser lige siden jeg var med Mads i Go Morgen Danmark på TV2. Danish Skin Care har virkelig gjort underværker for min hud, og tilbage var stort set kun ar og rødme efter min acne. Jeg prøvede Perfect Skin Optimizer over nogle måneder, og jeg kan klart se en forbedring! Rødmen er næsten helt væk!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Helene

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeg havde ikke ret meget lyst til at smøre nogen form for creme på min eksem! Som det ses på billederne var min hud medtaget omkring øjnene og næse. Små betændte blære, rødme, irritation og hævelse prægede min hud. Jeg søgte på nettet vidt og bredt om Rosecea og fandt jeres side. Her var videoer der beskrev min huds udfordring helt nøjagtiget og hvad der skulle til for at den fik ro. (Udover 4 mdr. behandling med Teracyklin.) Jeg fik en virkelig god vejledning af jeres kundeservice og købte dag og nat cremen til en start. Jeg mærkede en øjeblikkelig lindring at de udsatte områder. Huden var knapt på irritabel og rød. Jeg har daglig brug for solfaktor for at holde Rosecea for døren og her er jeg dækket ind at jeres dagcreme og er solen stærk, benyttet jeg selvfølgelig en høj faktor solcreme ved siden af og bøllehat. ☺️

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Mia

Mia har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Dagcreme hjælper mig til at jeg ikke får så fedtet hud i løbet af en arbejdsdag, og når jeg kommer hjem, så renser jeg huden lige efter badet (-:

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Morten

Morten har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg plejede at have mange bumser, især på panden og kinderne, samt meget fedtet hud. Danish Skin Care har hjulpet mig rigtig meget. Efter kun et par dage var min hud ikke fedtet længere og efter omkring en måned var mine bumser væk. Efterfølgende har jeg haft forskellige breakouts, men de kommer hurtigt under kontrol igen. Jeg har brugt det samlede sæt lige siden jeg fandt Danish Skin Care, og vil helt sikkert fortsætte.$

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Liva

Liva har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 9 års brug

Jeg har i mange år haft den værst tænkelige acne i hele ansigtet, på mine skuldre og på mit bryst. Det har været helt forfærdeligt, og på trods af, at jeg har brugt flere tusinde kroner på hudpleje fra samtlige selskaber på markedet, så var der intet der virkede. Men Danish Skin Care har hjulpet mig med at få den hud, som jeg altid har ønsket mig, og nu får jeg jævnligt komplimenter på min hud fra folk, der ikke engang har kendt mig fra dengang, hvor jeg havde akne. Så jeg er lykkelig for mine resultater!😊🙌🏻❤️

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Frederik

Frederik har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Jeg har kæmpet med perioral dermatitis i 4 år og afprøvet et hav af medicinske produkter uden synderlig effekt. Efter blot et par ugers brug af produkterne fra Danish Skin Care forsvandt eksemen og det har været muligt at holde det nede lige siden. Jeg er voldsomt begejstret!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Louise

Louise har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så blød og smertefri hud. Har døjet meget med uren hud under graviditeter og efterfølgende, men disse produkter gjorde det muligt for første gang at overvinde urenhederne.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Kirsten

Kirsten har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg er en af dem som var i gang med Isotretinoinbehandling, og min hud og læbe var meget tør. Jeg startede med MINI kit i april, for at se, om jeg kunne tåle den. Men resultatet efter jeg brugt produkterne færdig er virkeligt godt, min akne ar er forsvundet. Min hudlæge blev også overrasket. Derefter besluttede jeg at bestille det samlede og bruger det stadig.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Mai

Mai har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Produkterne fra Danish Skin Care er hidtil de eneste, der har kunnet hjælpe mig af med den urene hud, jeg først begyndte at få i starten af 20’erne. Jeg har brugt dem hver dag siden jeg startede, og kan ikke forestille mig nogensinde at gå tilbage til et andet mærke.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Cecilie

Cecilie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeres produkter har reddet mit ansigt. Jeg har prøvet mange forskellige mærker og har brugt så mange penge på hudpleje uden at det hjalp, indtil jeg fandt det samlet sæt fra Danish Skincare. Mit hud er blevet meget pænere, glattere og mere rent end som aldrig før. Det er nemt at bruge, og simpelt men vigtigst af alt er at det virker.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Cathrine

Cathrine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Efter mange år med hudproblemer har jeg endelig fundet det, der virker!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Cecilie

Cecilie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 7 måneders brug

Jeg har lidt af acne nærmest fra mine teenage år og har taget tetracyklin i perioder . Jeg har nu brugt jeres produkter siden nov 2021 og jeg oplever at når nogle små urenheder dukker op tager jeres produkter det i opløbet. Jeg bruger hele serien - ansigtsvask, perfekt skin power treat, dag- og natcreme .

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Maria

Maria har brugt Samlet sæt. Køb produktet