Hvilke resultater kan du forvente?

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeg havde ikke ret meget lyst til at smøre nogen form for creme på min eksem! Som det ses på billederne var min hud medtaget omkring øjnene og næse. Små betændte blære, rødme, irritation og hævelse prægede min hud. Jeg søgte på nettet vidt og bredt om Rosecea og fandt jeres side. Her var videoer der beskrev min huds udfordring helt nøjagtiget og hvad der skulle til for at den fik ro. (Udover 4 mdr. behandling med Teracyklin.) Jeg fik en virkelig god vejledning af jeres kundeservice og købte dag og nat cremen til en start. Jeg mærkede en øjeblikkelig lindring at de udsatte områder. Huden var knapt på irritabel og rød. Jeg har daglig brug for solfaktor for at holde Rosecea for døren og her er jeg dækket ind at jeres dagcreme og er solen stærk, benyttet jeg selvfølgelig en høj faktor solcreme ved siden af og bøllehat. ☺️

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Mia

Mia har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Dagcreme hjælper mig til at jeg ikke får så fedtet hud i løbet af en arbejdsdag, og når jeg kommer hjem, så renser jeg huden lige efter badet (-:

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Morten

Morten har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg plejede at have mange bumser, især på panden og kinderne, samt meget fedtet hud. Danish Skin Care har hjulpet mig rigtig meget. Efter kun et par dage var min hud ikke fedtet længere og efter omkring en måned var mine bumser væk. Efterfølgende har jeg haft forskellige breakouts, men de kommer hurtigt under kontrol igen. Jeg har brugt det samlede sæt lige siden jeg fandt Danish Skin Care, og vil helt sikkert fortsætte.$

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Liva

Liva har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 9 års brug

Jeg har i mange år haft den værst tænkelige acne i hele ansigtet, på mine skuldre og på mit bryst. Det har været helt forfærdeligt, og på trods af, at jeg har brugt flere tusinde kroner på hudpleje fra samtlige selskaber på markedet, så var der intet der virkede. Men Danish Skin Care har hjulpet mig med at få den hud, som jeg altid har ønsket mig, og nu får jeg jævnligt komplimenter på min hud fra folk, der ikke engang har kendt mig fra dengang, hvor jeg havde akne. Så jeg er lykkelig for mine resultater!😊🙌🏻❤️

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Frederik

Frederik har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Jeg har kæmpet med perioral dermatitis i 4 år og afprøvet et hav af medicinske produkter uden synderlig effekt. Efter blot et par ugers brug af produkterne fra Danish Skin Care forsvandt eksemen og det har været muligt at holde det nede lige siden. Jeg er voldsomt begejstret!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Louise

Louise har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så blød og smertefri hud. Har døjet meget med uren hud under graviditeter og efterfølgende, men disse produkter gjorde det muligt for første gang at overvinde urenhederne.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Kirsten

Kirsten har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg er en af dem som var i gang med Isotretinoinbehandling, og min hud og læbe var meget tør. Jeg startede med MINI kit i april, for at se, om jeg kunne tåle den. Men resultatet efter jeg brugt produkterne færdig er virkeligt godt, min akne ar er forsvundet. Min hudlæge blev også overrasket. Derefter besluttede jeg at bestille det samlede og bruger det stadig.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Mai

Mai har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Produkterne fra Danish Skin Care er hidtil de eneste, der har kunnet hjælpe mig af med den urene hud, jeg først begyndte at få i starten af 20’erne. Jeg har brugt dem hver dag siden jeg startede, og kan ikke forestille mig nogensinde at gå tilbage til et andet mærke.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Cecilie

Cecilie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeres produkter har reddet mit ansigt. Jeg har prøvet mange forskellige mærker og har brugt så mange penge på hudpleje uden at det hjalp, indtil jeg fandt det samlet sæt fra Danish Skincare. Mit hud er blevet meget pænere, glattere og mere rent end som aldrig før. Det er nemt at bruge, og simpelt men vigtigst af alt er at det virker.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Cathrine

Cathrine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Efter mange år med hudproblemer har jeg endelig fundet det, der virker!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Cecilie

Cecilie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 7 måneders brug

Jeg har lidt af acne nærmest fra mine teenage år og har taget tetracyklin i perioder . Jeg har nu brugt jeres produkter siden nov 2021 og jeg oplever at når nogle små urenheder dukker op tager jeres produkter det i opløbet. Jeg bruger hele serien - ansigtsvask, perfekt skin power treat, dag- og natcreme .

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Maria

Maria har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg har prøvet mange forskellige produkter. Både billig og dyre. Jeg var så ked af min hud, og da den ene bums forsvandt, kom der to nye. Efter jeg er begyndt på danish skin care får jeg stort set aldrig bumser mere, og hvis der er en på vej, kan jeg nå at “rede” den.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Heidi

Heidi har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 9 måneders brug

Hejsa, Jeg var i en alder af 42 år plaget af uren / ujævn hud med mange bumser og hudorme. Jeres produkter har gjort en kæmpe forskel. Min hud føles ren og mere jævn. Bedst af alt er jeg sluppet af med både bumser og hudorme. 5 stjerner herfra . Elsker i øvrigt også jeres læbepomade og mineralpudder .

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Line

Line har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 9 måneders brug

Mit hudproblem var bumser på hagen, som jeg nu endeligt har fået bugt med 😁

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anna-Mette

Anna-Mette har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 9 måneders brug

I starten af oktober fik jeg så mange små knopper på hele ansigtet. Jeg prøvede rigtig mange rense produkter og masker. Intet hjalp. Jeg var så frustreret og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg var ved at tabe modet. Men jeg gav DSC en chance. ( Jeg tænkte de nok var ligesom de andre ) Efter 2 uger kunne jeg se en forskel. Idag har jeg brugt DSC 9 mdr og mit hud er blevet så meget flottere igen. Jeg mangler lidt på hagen men kan se de er også ved at forsvinde. Jeg takker DSC. Fantastisk produkter. 👍👏🏻 Jeg har anbefalet DSC til alle jeg kender som døjer med urenheder.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

T.H

T.H har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 års brug

Som det fremgår på før/efter billederne har Danish skin Cares produkter gjort en enorm forskel for min hud og mit selvværd.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Josefine

Josefine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Super gode produkter der er nemme at anvende.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Maria

Maria har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Danish skin care har hjulpet utrolig meget på min hud, ikke kun på urenheder men således også på ar og farveforskellen. Kan ikke andet end at anbefalde det til andre!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Rebecca

Rebecca har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 7 måneders brug

Rigtig godt produkt. Har brugt det i 7 måneder - er ikke helt sluppet af med mine hudormeproblemer, men håber det kommer

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Pia

Pia har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1,5 måneders brug

Helt fantastiske produkter som jeg vil bruge fra nu af. Jeg har fået mit selvværd tilbage! Tak! Vil anbefale til alle!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Sandra

Sandra har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 30 dages brug

Er virkelig glad for produkterne. Jeg gik efter mange år med “normal” urenhed, til at have voldsomme mængder af bumser og røde knopper i ansigtet. Produkterne har virkelig virket.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anita

Anita har brugt Samlet sæt. Køb produktet