Hvilke resultater kan du forvente?

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Fantastiske produkter. Bruger dem hver dag og rejser ikke uden.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Oliver, 14/10/2021

Oliver har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg har længe døjet med tør hud og kløende udslæt i ansigtet. Har været hos en hudlæge, men han kunne ikke fortælle mig, hvad jeg fejlede. Jeg har prøvet ALT: antibiotika mod streptokokker og stafylokokker, Elocon creme osv. Men så læste jeg om Danish Skin Care og købte et samlet sæt. Allerede efter 14 dags brug kunne jeg se forskel. Udslættet er væk og min hud er blevet meget blød. Så jeg er MEGA TILFREDS!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anastasia, 08/10/2021

Anastasia har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Jeg kunne se en klar forbedring på min hud efter få måneder. Siden er det kun gået fremad. Min hudpleje er blevet fast rutine morgen og aften og jeg er rigtig glad for produkterne. Jeg ser stadig enkelte udbrud i forbindelse med ægløsningen og mens, men langt mindre end tidligere.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Anne, 05/10/2021

Anne har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Indenfor en måned var mit problem væk og problemet er ikke vendt tilbage. Jeg er fuld af begejstring. Super produkter!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Jane, 28/09/2021

Jane har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Er meget glad for Danish Skin Care og vil anbefale det til andre til hver en tid.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Ellen, 23/09/2021

Ellen har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 24 dages brug

Det er første hudplejeserie jeg har prøvet, hvor jeg virkelig kan se resultater og ovenikøbet inden for kort tid! Jeg er kæmpe fan!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Sofie, 14/09/2021

Sofie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Jeg har nu brugt Danish Skin Cares produkter i lang tid, og det giver min hud ro og dæmper min Rosacea. Virkelig glad for serien. Og den er nem at bruge.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Birgitte, 14/09/2021

Birgitte har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Jeg har været så glad for produkterne, havde små bumser og prikker i hele hovedet, som nu er væk.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Nicoline, 13/09/2021

Nicoline har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 10 måneders brug

Jeg har døjet meget med uren hud i lange perioder - især omkring hageregionen. Siden december 2020 har jeg brugt hudplejesættet fra Danish Skin Care og nu er min hud så fin. Og jo - selvfølgelig får jeg en bums i ny og næ. Men har stort set altid “pæn” hud og døjer ikke længere med de lange irriterende perioder

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Kamilla, 12/09/2021

Kamilla har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Sikke en fantastisk oplevelse! Efter kun en uge med Danish skin Care, så er jeg slet ikke i tvivl! Min hud har aldrig været så fin som nu. Jeg har tidligere døjet med uren hud med nærmest bylder. Primært rundt hagen, men også fedtet hud i T-zonen. Havde egentlig tid ved en hudlæge i start 2021, men læste gode anmeldelse af DSC og ville give et sidste forsøg ud af utallige forsøg med mange hudprodukter. Min bedste anbefalinger herfra.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Hermine, 10/09/2021

Hermine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Resultat taler vist for sig selv. 3 måneder med det samlede sæt og huden er bumsefri, pæn og flot

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Jonas, 10/09/2021

Jonas har brugt Perfect Skin Moisturizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders burg

Jeg har været igennem vanvittig mange hudprodukter før jeg begyndte at bruge Danish skin Care og jeg er så lykkelig over at jeg ENDELIG har fundet et produkt som virker på min hud og som giver den glans, blødhed og ensartethed.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Dorte, 08/09/2021

Dorte har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Mit eksem/roseca forsvandt helt, allerede en uge efter jeg var startet med Danish skincare. Jeg fik det anbefalet af en veninde og er vildt glad for produkterne.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Dianna, 05/09/2021

Dianna har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg er super glad for amazing body treat, som har formået at afhjælpe min problemhud på ryggen. Det er noget jeg har kæmpet med, i over 14 år, hvor de verse behandlinger fra læge og hudlæger har slået fejl. På før billedet er jeg desværre blevet solbrændt, og brugte derfor ikke produktet så længe min hud var irriteret.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Jeanette, 04/09/2021

Jeanette har brugt Amazing Body Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds burg

Min søn på 15 bøvler med uren hud på ryggen - vi har prøvet flere produkter men absolut haft bedst virkning af Amazing body treat fra Danish skin Care. Nu da effekten viser sig - kommer han selv fast med cremen efter badet og husker dagligt på den. Tak for et skønt og virksomt produkt. Her ses effekt på blot 1 mdr.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Mette, 03/09/2021

Mette har brugt Amazing Body Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 12 måneders brug

Jeg har døjet rigtig meget med hudproblemer og smidt mange penge væk på alt mulig hudpleje, der ikke fungerede. For et år siden kom jeg på nogle aknepiller, men samtidig begyndte jeg også på Danish Skin Care. Det hjalp min hud meget, så den ikke blev udtørret af pillerne. Produkterne har desuden effektivt fjernet alle ar og røde mærker fra bumser. Det har også været med til at holde hudproblemerne nede, siden jeg stoppede med pillerne for cirka 4-5 måneder siden. Er super glad for produkterne! De føles lækre på ens hud, og det er bare fantastisk!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Mette, 03/09/2021

Mette har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Super forvandling på kort tid. Produkterne viste effekt på under en måneds brug, men kræver tålmodighed førend man er helt fri for problemer. Jeg er vildt glad for produkterne – og de er nemme at bruge. Største anbefaling herfra

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Ziska, 02/09/2021

Ziska har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders burg

Jeg har altid haft uren hud. Men pludselig blev det værre og værre - nærmest akne. Min læge ville give mig medicinsk creme og mente ikke det ville gå helt væk, da jeg har en sygdom som giver uren hud. Brugte det en måned og det hjalp kun lidt, samtidigt med at det var træls og ubehageligt at bruge. Derefter kiggede jeg på Danish Skin Care og ville afprøve det. Billedet taler for sig selv efter kun 4 måneder! Det er fantastiske produkter! Jeg er ikke 100% problemfri/bumsefri. Troede aldrig det ville ske pga min sygdom. Men føler jeg kan gå uden make up uden at gemme mig. Jeg kan ikke undvære Danish skin Care! Tusind tak for jeres produkter! :)

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Stephanie, 01/09/2021

Stephanie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 12 måneders brug

Elsker resultatet!

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Karen, 31/08/2021

Karen har brugt Perfect Skin Face Wash. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Der er endelig kommet ro på min hud efter slem acne efter graviditet! Jeg prøvede en masse forskelligt, men da jeg startede med Danish Skin Care kom der ro på og min hud er nu i balance - stadig i heling efter den hårde periode! Det går dog god fremad, så jeg er meget begejstret.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Dorte, 30/08/2021

Dorte har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 7 måneders brug

Min søn er meget glad for produkterne som han har brugt siden februar. De gør hans hud glat og blød. Nu venter han på at arene bliver mindre og vil derfor fortsætte med produkterne. Han er ved at afslutte en lang behandling med Isotretinoin tabletter mod svær acne.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

Sofie, 24/08/2021

Sofie har brugt Samlet sæt. Køb produktet