Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Hvilke resultater kan du forvente?

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Meget tilfreds. Jeg har fået en mere ensartet og ren hud. Kan helt sikkert anbefales.

* Resultat kan variere fra person til person.

Mette

Mette har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 7 måneders brug

Bedste produkter der virker. Har brugt dem siden feb. 2023 og bruger dem stadig. Allerede efter 3 mdr, var der en tydelig effekt.

* Resultat kan variere fra person til person.

Bende

Bende har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeg var rigtig ked af min hud. Den var rød, hævet og øm. Træt af at intet som jeg prøvede på min hud hjalp. Så blev jeg opmærksom på Danish Skin Care. Der gik ikke lang tid før mine røde kinder fik en normal farve. Stille begyndte mine knopper også at forsvinde. Ingen hævelser og ømhed. Mit humør blev godt igen. Vedholdenhed og husk at rense huden hver dag så kommer resultat.

* Resultat kan variere fra person til person.

Andrea

Andrea har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg oplever tydeligst mindre rødme. Har normalt tendens til rosacea, men det er slet ikke så tydeligt mere. Min hud fedter eller udtørrer heller ikke så hurtigt mere. Jeg er spændt på at se resultatet efter et par måneder endnu. Jeg elsker jeres produkter! Og så er jeg også bare helt vild med at I gør så meget ud af jeres pakker, når I sender produkter! 🤩

* Resultat kan variere fra person til person.

Tine

Tine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Danish skincare har hjulpet mig med en fast og effektiv skin care rutine som har hjulpet mig meget. God kvalitet som virker!

* Resultat kan variere fra person til person.

Oliver

Oliver har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Min hud blev meget bedre allerede fra første gang med produkterne

* Resultat kan variere fra person til person.

Lærke

Lærke har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Lækre produkter. Vi kan se de største fremskridt på hans venstre kind, den højre driller mere. Men det er SÅ meget pænere og der er betydeligt mere ro i huden. Han bruger den samlede pakke hver aften, men er desværre ikke så god til at få det renset om morgenen.

* Resultat kan variere fra person til person.

Louise

Louise har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg har døjet med fedtet og uren hud siden jeg var teenager, mere i nogle perioder end andre. Jeg brugte den samme hudpleje serie i mange år, og turde ligesom ikke skifte, hvis nu det bare blev værre. Til sidst tog jeg chancen, efter at have overvejet at prøve Danish Skin Care i lang tid - og det er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv. Efter få uger kunne jeg se forskel, min hud var mindre fedtet, og der opstod ikke nye urenheder på samme måde som før. Jeg er meget spændt på yderligere resultater de næste måneder. Varme anbefalinger herfra.

* Resultat kan variere fra person til person.

Sara

Sara har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Fantastiske produkter! Jeg led meget af udbrud på hagen og især halsen efter jeg havde corona i 2020 og skulle bruge mundbind dagligt på mit arbejde. Jeg var helt fortabt i hvor mange forskellige produkter der fandtes på markedet. Jeg brugte nærmest 6-7 produkter både morgen og aften, og kunne slet ikke finde ud af hvad der var godt for min hud. Jeg var inde og kigge på danish skincare flere gange, og efter et længere stykke tid besluttede jeg mig for at prøve jeres pakke. Jeg var sikker på der var noget galt først, for jeg kunne slet ikke forstå jeg skulle bruge så lidt produkter generelt. Jeg er blevet så glad for alle produkterne! Det er simpelt og helt fantastiske produkter. Jeg oplever få udbrud engang imellem på hagen, men de forsvinder hurtigere end før. Jeg har haft 1 udbrud på min hals siden jeg begyndte at bruge produkterne for lige over 6 mdr siden, og min hals har ellers har været et stort problem og gene for mig. Min nye besættelse er jeres ""perfect skin summer glow"". Tak for nogen fantastiske produkter, og mest af alt for at gøre det simpelt :)"

* Resultat kan variere fra person til person.

Rikke

Rikke har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

Jeg er utroligt glad for produkterne, som jeg har brugt i mange år. Især perfect skin power treat, som er uundværlig i ens rutine, når man lider af akne. Det er rart med en simpel og god rutine, som jeg rent faktisk får udført morgen og aften fremfor 10 trin med alt muligt. Det er enkelt og fungerer.

* Resultat kan variere fra person til person.

Helene

Helene har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Se hvordan jeg så ud … Det var rigtigt slemt i januar 🫣🤨 Det klør og brænder og hæver op. Efter to gange med Perfect Skin Optimizer kunne jeg allerede se en bedring 😃 Den kløede i ca en halv time når jeg smurte den på huden de første par uger, men så falder der ro på.. Jeg går nu 100% på DSC produkter. Min hud er blevet så flot af Perfect Skin Optimizer.

* Resultat kan variere fra person til person.

Annette

Annette har brugt Perfect Skin Optimizer. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har før døjet med uren hud og bumser, hvor jeg anvendte en anden hudplejeserie som faktisk også virkede. Dette brugte jeg i noget tid, før det var som om, at min hud ikke tog ligeså godt i mod det mere. Jeg fik ændret formularen i creme sammensætningen, men alligevel hjalp det ikke. Jeg var ked af at skulle skifte, da jeg faktisk var glad for den foregående hudplejeserie. Jeg faldt dog over jer og startede med at bestille et minisæt for at se, hvem I var og hvilke produkter i tilbød og jeg blev hurtigt forelsket. Kort tid efter bestilte jeg et fuldt sæt og har brugt jeres ”Normal til fedtet hud” siden april. Herudover bestilte jeg ved min seneste ordre (d. 5/7) også jeres Perfect Skin Optimizer for at få has på de ar fra bumser jeg har. OG Jeg elsker det! Og det hele virker. Mine bumser er næsten væk og når jeg en gang i mellem får nogen går de hurtigt i sig selv igen. Min hud føles blød og sund! Det er dejligt at have en let hudplejerutine, som er drøj i brug og som virker og det er svært at vælge et favoritprodukt da det hele komplimenterer hinanden så godt!

* Resultat kan variere fra person til person.

Katrine

Katrine har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Virkelig godt produkt! Jeg kunne se resultater efter to uger! Inden jeg opdagede produktet, gik jeg altid med lange ærmer, så man ikke kunne se mit hudproblem. Nu kan jeg endelig vise mine skuldre uden, at jeg føler, at det er det første folk lægger mærke til. Tak!

* Resultat kan variere fra person til person.

Nora

Nora har brugt Amazing Body Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Jeg er super glad for mine produkter fra danish skincare de er virkelig effektive på min dårlige hud.

* Resultat kan variere fra person til person.

Silke

Silke har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Endelig hudprodukter som har virket for mig. Min hud har været utrolig stresset med eksem, roscacea og bumser, men der er kommet sådan en ro i huden efter jeg er begyndt på danish skincare produkterne. Det er lidt vildt for mig at se før og efter billederne, havde nok ikke turde håbe på den forvandling efter mange år med hudproblemer.

* Resultat kan variere fra person til person.

Cecilie

Cecilie har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Min pigmentering i ansigtet er klart blevet mindre efter jeg er begyndt at bruge produkterne. Desuden er min hud ikke så rød-mosset længere og virket mere naturlig.

* Resultat kan variere fra person til person.

Christina

Christina har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Nu har jeg prøvet en masse forskellige mærker. Måde dyre, billige og midt imellem. Men alligevel er det danish skincare der bare giver det bedste resultat!

* Resultat kan variere fra person til person.

Tanja

Tanja har brugt Perfect Skin Power Treat. Køb produktet

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Produkterne har gjort en kæmpe forskel! De er simple at anvende, har god konsistens og det fungerer bare rigtig godt i mine rutiner☺️ Det er de første produkter jeg har prøvet som bare har virket, kunne se en forskel allerede efter den første måned. Kan anbefales.

* Resultat kan variere fra person til person.

Rosa

Rosa har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Har endelig fundet nogle produkter, som hjælper på min hud!

* Resultat kan variere fra person til person.

M

M har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg er fuldt ud tilfreds med produkterne fra Danish Skin Care. De har helt klart gjort en forskel for min hud.

* Resultat kan variere fra person til person.

Alex

Alex har brugt Samlet sæt. Køb produktet

Før
Efter

Efter 11 måneders brug

Jeg kan helt klart anbefale Danish Skin Care til alle jeg kender med hudproblemer! Jeg var selv meget i tvivl inden jeg valgte at købe første gang... men det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke gjorde det før! Har spildt så mange penge på alle mulige andre dyre mærker, og med inden virkning.. Så I har virkelig min største anbefaling!

* Resultat kan variere fra person til person.

Rikke

Rikke har brugt Samlet sæt. Køb produktet