Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Her er nogle af fordelene ved en grøntsagssmoothie

Hvis du kæmper med pustler, så kan det være en god idé at indtage flere grøntsager. Her kan du læse mere om hvordan du kan afhjælpe pustler med kosten

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Oveni det praktiske, er der flere fantastiske fordele ved at drikke de rå grøntsager i lækre
grøntsagssmoothies og grøntsagscocktails.

Når grøntsager opvarmes, så forsvinder nogle af de sunde næringsstoffer og vitaminer.
Faktisk kan helt op til 60 % af B- og C-vitaminerne gå tabt i kogevandet. Værst går det ud over de grøntsager, der har meget overflade – for eksempel er broccoli ekstra sart over for opvarmning.

Yderligere er grøntsagssmoothies gode, da grøntsagssafter hurtigere absorberes ind i blodbanerne og derved fordeles rundt i kroppen. Som et resultat bliver cellerne hurtigt forsynet med næringsstoffer og renset for giftigt affald, ligesom grøntsagssafter giver dig mulighed for at få hurtig lindring af de betingelser, der kan føre til bumser og uren hud.

Drikker du grøntsagssmoothies dagligt, hjælper du med til hurtigt og konstant at få de
mineraler og næringsstoffer, der skal fodre blod, væv, knogler og celler.

Samtidig hjælper du kroppens pH-niveau til at være i balance, således at du minimerer udbrud af bumser på grund af syre-/baseophobning. Du mindsker hormonel ubalance, som er den største årsag til bumser og uren hud, og du reducerer udsving i blodsukkeret, som ellers er med til at stresse kroppen og derved give bumser.