Foredrag med ekspert i smuk hud Mads Timmermann


Konkret, realistisk og humoristisk guide til en sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling!

Som forbrugere er mange af os bekendt med den hyppige frustration over “information overload” og ikke mindst de utallige skønhedstricks og mirakelkurer.

Mange bliver forvirret når de står på apoteket, hos kosmetologen, hos materialisten, i skønhedsafdelingen eller i supermarkedet, med hundredvis af valg ved hånden, og en ekspedient, som sælger det sidste nye.

Eller medierne, som bifalder de seneste trends og viser helt forskruede skønhedsidealer på grund af billedbehandling og smarte salgstricks.

I disse situationer må vi ofte spørge os selv om:

 • Hvad skal vi vælge?
 • Hvad skal vi smøre på vores hud?
 • Hvad skal vi spise?

Og…

 • Hvad bliver det næste?

Ekspert i smuk hud Mads Timmermanns foredrag har en klokkeklar hensigt: Forbrugernes valg skal være enkle.

Eller sagt på en anden måde: Vejen til smuk hud skal være let anvendelig i hverdagen, enkelt og effektivt.

Mads Timmermann, ekspert i smuk hud og grundlæggeren af Danish Skin Care, har været igennem det hele: Problemhud, bumser, og som et resultat, lavt selvværd.

Mads’ opskrift på en smuk hud er således baseret på personlige erfaringer, og lige så vigtigt, sit dybe engagement og faglige viden om hudpleje og velvære.

For Mads går ydre og indre skøndhed altid hånd i hånd, og Mads vil, ved hvert foredrag, give råd og vejledning i både hudplejerutiner, skønhedsboostende kost samt tage et kig på skødhedsbranchens “rigtige” skønhed – du vil se på skønhed helt anderledes herefter (og på din hud).Foredrag med Mads Timmermann er for alle, der:

 • Har svært ved at gennemskue junglen af skønhedsprodukter?
 • Gerne vil vide, hvad der rent faktisk virker? Og hvad der bare er smarte salgstricks, som skal få os til at bruge endnu flere penge, på endnu et (måske uvirksomt) hudplejeprodukt?
 • Har et toiletskab der bugner med (alt for dyre) hudplejeprodukter i flotte indpakninger, som kun er anvendt få gange?
 • Kunne tænke sig at vide præcist, hvad man bør gøre – og hvad man ikke bør gøre – for at afhjælpe diverse hudplejeproblemer, og samtidigt pleje huden på den allerbedste måde?
 • Gerne vil høre, hvordan man bedst booster sin hud med alt, hvad den kan trække, for at få en smuk, vital og ungdommelig hud?
 • Mangler konkrete tips til, hvordan man bedst plejer og behandler sin hud?
 • Gerne vil vide, hvor billigt det rent faktisk kan være at få den fantastiske hud man altid har drømt om?

Og…

 • Er interesseret i at få friske facts, lækre tips og detaljerede råd om, hvad der virker og hvad der IKKE virker.


Et foredrag med ekspert i smuk hud Mads Timmermann, og stifter af Danish Skin Care, er en eksklusiv mulighed for, at lære mere om sig selv, sin hud og hvordan man når sine skønhedsmål.

Foredraget passer perfekt til firmaarrangement, foreninger eller klubber – og henvender sig til alle aldersgrupper, både teenagere, unge og voksne.

Alle med interesse for sit udseende vil få ny viden, opløftet energi og ikke mindst et nyt syn på skønhed, af et foredrag med Mads Timmermann.

Et foredrag har en varighed på alt mellem 30 og 120 minutter, hvor ekspert i smuk hud Mads Timmermann fortæller på en energisk og inspirerende måde – krydret med sjove øvelser – således at deltagerne får mest muligt ud af arrangementet.


Book dit foredrag med Mads Timmermann

Ring på 30 116 116 eller mail til info@danishskincare.dk
Marianne Schulze, Silkeborg

Vi havde besøg af Mads Timmermann fra Danish Skin Care en aften i april.
Vi var omkring 25 kvinder mellem 22 og 62 år. Og alle var ovenud begejstret – og alle fik informationer, tips og tricks med hjem, der kunne bruges i deres personlige hudpleje.

Mads er super inspirerende at lytte til, med fokus på forbrugerne og hvad der er sund fornuft indenfor pleje af huden. Og så var der masser af grin og godt humør 🙂

Nu har vi alle fået prøvet produkterne af og er meget begejstrede. Vi føler os allerede lidt smukkere 🙂

Jeg spurgte nogle af pigerne, hvad de synes om Mads’ foredrag og her er et uddrag:
“Tiden fløj afsted”, “virkelig en øjenåbner for mig”, “stor hjælp i hudpleje-junglen”, “skønhed i centrum”, “Mads er energisk og vi fik sat tankerne i gang”.


Mind The Beauty, Frederiksberg

Da vi skulle holde et event for vores brugere, havde vi Mads ude for at fortælle om og gøre os klogere på hudpleje. Det gjorde han på en sjov og underholdende måde. I sit oplæg slog Mads ned på myter og salgstrick, som man skal holde sig for øje, når man handler hudpleje, og vi har efterfølgende fået rigtig god respons fra vores brugere. Mads har et utroligt nærvær og humør på scenen, der smitter af på hele forsamlingen.


Kirsten H. Sørensen, Aarhus

Mads var inde og give en peptalk til vores frisørelever som snart skal til svendeprøve.
De var meget begejstret for ham og de redskaber som han gav dem. Dem vil de helt sikkert bruge i deres kommende træning.

Mads kom med en energi der var lidt ud over det sædvanlige. Det var vildt inspirerende at høre ham udfordre eleverne på deres indstilling til livet. Vi var alle med ham fra start til slut og ønskede bare han ville blive lidt længere 🙂 Den positive energi og hans måde at formidle hans koncept på, var bare super.


Ulla Krupa Jørgensen, København

Kære Mads

Der tog du godt nok en flok Ladies Circle piger med storm…

Vi er jo en klub med gamle traditioner og høje krav til vores aftner sammen. Som alle andre i denne tidsalder, har vi konstant 1000 ting om ørerne, så hvert minut er kostbart.
Man er derfor virkelig kastet for løverne, når man er i rampelyset foran en flok ivrige hundyr, der knap nok har tid til at være der… Og hvordan klarerede en så ung hudplejer så det..?

Ikke mindre end fantastisk.

Ved første øjekast, skal det ikke være nogen hemmelighed, at alderen chokerer. Kan han virkelig være selvstændig og drive Danishskincare.dk helt selv. Hvad har han af uddannelse og ikke mindst livserfaring..? Men det tager ikke lang tid før Mads Timmermanns charme, har fået os til at glemme alt om jantelovens, selvkreerede, tvivlsspørgsmål.
For stik imod alle forventninger, har han en dyb kendskab, til alt hvad man ønsker at vide om hudpleje. Han besvarer spørgsmålene fra ende til anden, både videnskabeligt og konstruktivt. Mads giver dig svaret på den rent teknologiske årsag til, at noget virker og at andet bare er reklamespind. Han beskriver konstruktivt, hvorfor noget er pure ønsketænkning, så vi kan se os selv i øjnene og indrømme, at det vi håber på der sker, efter diverse mirakelkure er rent utopi.

Et godt eksempel på det, er cremer der skulle have samme opstrammende effekt som botox. Botox er bedøvende! Så hvordan hulen skulle vi kunne bruge hænderne, efter vi har kørt det i hovedet på os selv, halvt drømmende, om hvordan vi snarest kommer til at møde smilet af den smukke reklamemodel i spejlet om morgenen!

Come on girls..! Vi ved det jo godt. Det har taget længere tid at air-brushe de vidunderlige piger i reklamerne, end det har taget, at blande de fleste af de cremer de repræsentere.
Som Mads indrømmer, så er størstedelen af uddannelsen han selv har været igennem, for at blive hudplejer, mere en sælger-uddannelse.

Derfor er Mads anderledes og derfor vinder han hurtigt en flok håbefulde kvinders tillid. Han prøver ikke at sælge en mirakelkur, eller noget specifikt brand. Han gir os en række myter, der klogt og trygt vejleder os uden om de nærmest uundgåelige reklamefælder.

Mange tak for en inspirerende og lærerig aften Mads.


Clauis Petersen & Cristina Hansen, Rødvig Stevns

Foredrag – Hudpleje Myter & Sandheder
Skønhed og velvære inspireret af Danish Skin Care v / Mads Timmermann.

Mads besøgte os i St. Heddinge, hvor han ved foredraget fortalte om hudens reaktioner ud fra de påvirkninger som den er udsat for.
Ligeledes gav han inspiration og gode råd til hver enkelt person om hvad de kan gøre for sig selv i dagligdagen, for at pleje og beskytte huden.

Det er tydeligt at Mads Timmermann er en fremtidig profil og inspirator inden for hudpleje og personlig velvære. Hans fremlæg ved foredraget bar præg af grundighed og god forberedelse.
Vi vil hermed sige tak for besøget d. 21/02-2010.