Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Høje fragtpriser og Danish Skin Care

Er du træt af alt for høje fragtpriser på hudplejeprodukter? Vi kender følelsen! Derfor tilbyder vi gratis fragt, alt du skal gøre, kan du læse lige her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Høje fragtpriser og Danish Skin Care”

Hej Mads og alle andre fra Danish Skin Care

Nu håber jeg altså ikke i får for mange mails med brok! Men det her er altså en af dem! For hvad pokker er det lige der sker med jeres fragtpriser???

Okay… Inden jeg fortsætter min brok, må jeg hellere skrive noget positivt. ;-)

Jeg elsker jeres hudplejeprodukter, og har brugt jeres røde produkt flittigt og med stor glæde, de sidste par år! Jeg bruger også en mase andre produkter, men de er fra andre brands… Det var noget af en åbenbaring at bruge jeres fantastiske eksfolierings produkt, for før Danish Skin Care, var der ret meget som kunne få min akne til at forsvinde! 

Efter tre måneder med jeres hudplejeprodukt, var min akne næsten forsvundet, og i dag har jeg faktisk ingen særlige hudproblemer! Så det skal i have stor ros for, i har virkelig lavet  et fantastisk og nærmest magisk hudplejeprodukt! 

Men inden du tror jeg har glemt min brok Mads, må jeg hellere tilbage til det med de dumme fragtpriser! For priserne er altså alt for høj!

For kære Mads, hvad sker der lige med jeres fragtpriser! Jeg elsker jeres hudplejeprodukter, men man skulle næsten tro jeres produkter blev fragtet omme fra den anden side af jorden? 

Bliver ved med at købe Perfect Skin Power Treat, for jeg elsker virkelig produktet, men øj hvor bliver jeg bare irriteret over jeres fragtpriser… Altså fragtprisen ødelægge virkelig min glæde ved at købe produktet, cirka hver tredje måned! 

Så Mads og Resten af Danish Skin Care, kan i for pokker ikke gøre noget ved jeres fragtpriser??? Så ville i gøre mig til en 100% tilfreds kunde! :-)

Håber ikke i kaster min mail direkte i skraldespanden! ;-)

Glæder mig til at høre fra jer!

Forhåbningsfulde hilsner,
Katrine

Svar til: “Høje fragtpriser og Danish Skin Care”

Hej Katrine

Selvfølgelig vil jeg besvare din mail! For jeg er bestemt heller ikke fan af høje fragtpriser! Men før jeg snakker mere om vores fragtpriser, så vil jeg da gerne lige kommentere på de andre ting du har skrevet i din mail først. :-)

I forhold til det med sure mails, så kan jeg glædeligt informere dig, at dem er der heldigvis langt i mellem! Og selvom du måske brokker dig lidt, så er jeg faktisk rigtig glad for at du skriver. Efter du har læst mit svar, er du forhåbentlig mindre sur eller irriteret, næste gang du skal købe vores produkter.

For måske har jeg faktisk en løsning, så du helt slipper for at skulle betale fragt! Og så behøver du jo slet ikke skulle tænke på de høje fragtpriser! Og det tænker jeg du ville blive rigtig glad for! Hehe…

Inden jeg skriver videre, vil jeg også takke dig for dine søde ord om Perfect Skin Power Treat! Jeg er så glad for produktet blev løsningen på dit hudproblem! Og det er så dejligt, at du ikke længere lider af akne!

Men tilbage til det med fragtpriser! For jeg er helt enig! Fragtpriserne er kun gået en vej, og det er desværre op! Men vi tager altså kun den pris som fragten koster! Priserne for forsendelse er dog steget markant de sidste år, og det er selvfølgelig irriterende! Men vi ændre ikke på vores fragtpriser ved at gøre vores produkter dyrere, som nogle firmaer gør.

Og jeg må altså lige slå fast, at vi altså ikke sender vores produkter omme fra den anden side af jorden! Alle Danish Skin Cares produkter er udviklet, designet og produceret i Danmark… Så selvom de bliver sendt fra dejlige Jylland, så bliver alle vores pakker altså sendt fra Danmark! :-) Så jeg kan berolige dig med, at det altså ikke er derfor, priserne på fragten er høj.

Men tilbage til løsningen på dit problem, for det er faktisk ganske simpelt at slippe for at skulle betale fragt hos Danish Skin Care! Og egentlig tror jeg dig og din hud vil elske min løsning på problemet. :-)

For hvis du køber vores samlede hudplejeserie, får du altid gratis fragt! Og I et samlet hudplejeset får du tilmed alt den hudpleje din hud behøver! Så skal du ikke længere tænke på dumme fragtpriser!

Det består af fire produkter og en super simple, mild og effektiv hudplejerutine! Så selvom Perfect Skin Power Treat har hjulpet dig med dine hudproblemer, så vil din hud altså også elske Perfect Skin Face Wash, Perfect Skin Day Protector og Perfect Skin Moisturizer!

– Læs mere om vores super simple, milde og effektive hudplejerutine her:

Vi giver faktisk altid en rabat, når du køber en samlet hudplejeserie! Den samlede pris for et hudplejesæt er 1.166 kroner, men med vores rabat, skal du altså kun betale 978 kroner.

Faktisk spare du også en masse penge ved at købe vores samlede hudplejeserie! Det lyder måske underligt… Men faktisk gør min hudplejeserie en masse andre hudplejeprodukter overflødige! Fordi dig og din hud får alt hvad den behøver. Så du behøver ikke bruge enorme summer penge på boostere, skin tonics eller øjencreme. Du skal bare holde dig til min simple, milde og effektive hudpleje serie!

 – Få den samlede hudplejeserie og gratis fragt her:

Og for det ikke skal være løgn, så er der også andre måder du kan slippe for at skulle betale fragt… :-) Faktisk giver vi også gratis fragt hvis du forkæler dig selv med vores hudplejeprodukter for 1000 kroner og opefter.

Så der er faktisk flere måder, hvorved du helt kan undgå at skulle betale fragt! Er det ikke bare fantastisk?

Og med Danish Skin Cares samlede hudplejeserie, undgår du overflødige hudplejeprodukter som fylder hele badeværelset og koster en mindre formue! Så med Danish Skin Cares produkter, spare du både tid foran spejlet, plads på badeværelset, kan beholde massere af penge i pengepungen og så skal du heller ikke betale for fragt!

Håber jeg har løst dit problem Katrine! :-)