Gagagy?

Babyer er nuttede, de taler babysprog, bruger ble, kravler og drikker… Mælk.

Er du stadig en baby, bare i stort format?

Alle pattedyr begynder deres liv på samme måde. Både dyr og mennesker lever i den første tid af modermælk. Den indeholder præcis de næringsstoffer, som naturen har fundet ud af, at deres art har brug for.

Når de ikke længere er babyer, kalve, killinger og hundehvalpe, har de ikke brug for mælken længere.

Det underlige er bare, at vi mennesker – nogle af os – bliver ved med at drikke mælk(?) Det er godt nok ikke fra vores egen mor (hvor sært ville DET være), men fra en andens mor (OK det er måske endnu mere sært), der ikke engang er vores egen art (når man ser det på skrift, bliver det jo helt bizart!)

JEG VED GODT, at der er meget delte meninger om mælk. Hvis en fest er lidt kedelig, skal man bare sige, at mælk er usundt: SÅ kommer der gang i løjerne! (Pas på! Det sker, at folk begynder at kaste med ting).

Hvis du er helt pjattet med mælk, og du slet ikke kan forestille dig et liv uden koens babymad, synes jeg bare, du skal blive ved med at drikke løs.

MEN jeg vil nu alligevel lige fortælle dig lidt om, hvorfor du måske ville få det bedre, hvis du valgte et alternativ, som for eksempel risdrik.

Mange siger, at vi skal have mælk, fordi den giver os den kalcium, vi har brug for. Hvis ikke vi får den, ender vi med at brække både arme og ben, bare vi nyser.

Det er bare ikke rigtigt. Der er faktisk mere end dobbelt så meget kalcium i 100 g mandler som i 100 ml. letmælk.

– Og mandlerne giver dig jo også det super-sunde Omega 3 og 6-fedtstof, der er ren forkælelse af din hud. Så dét er en win-win!!

Mange mennesker kan i øvrigt slet ikke tåle laktosen i mælk. Rigtig mange ved det bare ikke. De tror, at det er normalt med ondt i maven, diarré og oppustethed… 🙁

OG SÅ ER DER JO HUDEN! Det er ikke bare noget, ”nogen” siger. Det er endegyldigt bevist, at mælk er direkte forbundet med udbrud af bumser. Det er naturligvis ikke alle, der får det. Nogle mennesker er jo bare heldige agurker! (suk)

– Men hvis du er træt af de konstante udbrud, så prøv et par uger uden kalve-mad.

Du kan læse hele guiden om mælk, og hvad den gør ved din hud hér

Det var dagens *gagagy* herfra 😉


Mest populære produkter