Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Giver Danish Skin Care vilde tilbud?

Elsker du tilbud på fantastisk hudpleje? Og elsker du VILDE rabatter? Så læs med her, for måske kan du allerede spare penge på dine hudplejeprodukter!

Tilbud
Forside / Blog / Brevkasse / Giver Danish Skin Care vilde tilbud?

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Giver Danish Skin Care vilde tilbud?”

Hej Mads

Jeg har været en trofast fan af Danish Skin Care, lige så længe jeg kan huske tilbage. Så først og fremmest, tusind tak for dine fantastiske hudplejeprodukter… Og alle dine sjove, spændende og interessante guides selvfølgelig!

Mange af dine guides har i hvert fald været noget af en øjenåbner! For desværre begik jeg mange af de fejl, som du advare imod og informere om. Så jeg ville ønske at jeg var blevet Ekspert i smuk hud noget før. ;-) Men heldigvis har du gjort mig klogere! Så jeg har med tiden fået godt styr på min hud… Og en hverdag med massere af bevægelse, sund kost og god energi.

Jeg kæmpede med mine bumser igennem alle mine år som teenager og under min gymnasie tid. Generelt var jeg ikke særligt sød ved min krop! Jeg tænkte slet ikke på, at min kost og manglende motion, kunne være medskyldig i mine mange bumser. Jeg kunne ikke finde nogen hudplejeprodukter som virkede! Selvom mine forældre var rigtig søde til at købe mange dyre produkter, så var der intet som virkede. Jeg kan vist roligt sige, at jeg var utroligt fortvivlet!

Det var først da en veninde gjorde mig opmærksom på dig og Danish Skin Care, at jeg blev klogere. Jeg fik øjnene op for, hvordan jeg skulle behandle mine bumser! Og min rejse mod en smukkere og bumsefri hud, begyndte da jeg startede på Kuren Mod Bumser!

Det blev noget af en øjenåbner, ikke kun for min hud, men min krop og velvære som helhed! Jeg begyndte at spise sundere, bevæge mig mere og tænke mere positivt. Generelt fik jeg et langt bedre selvværd, hvilket var noget min familie, venner og omgangskreds virkelig bemærkede!

Jeg boede fortsat hjemme hos mine forældre, og var så heldig at de støttede min “rejse” økonomisk. Så selvom jeg godt vidste det kostede nogle penge, var det ikke så meget prisen eller tilbud på jeres produkter jeg tænkte på. Egentlig var jeg bare lykkelig over, at jeg endelig havde fået en pænere hud og havde fået det bedre med mig selv.

I sommers flyttede jeg dog hjemmefra og som mange andre før mig, var det lidt en øjenåbner! Jeg vidste egentlig ikke hvor mange penge, mine forældre egentlig havde brugt. Utroligt hvad det kan koste, at fylde køleskabet med mad, badeværelset med shampoo og toilettet med toiletruller…

Livet som universitetsstuderende er skønt! Det er fedt at stå på egne ben… Men at få økonomien til at hænge sammen, det er ikke helt så nemt. Specielt ikke, når der også skal være penge til dine lækre hudplejeprodukter, for dem kan jeg altså ikke leve uden!

Så som du nok allerede har regnet ud, er mit spørgsmål: Kommer i ikke snart med nogle fantastiske tilbud på jeres produkter! Det kunne være så fantastisk hvis i havde nogle super tilbud, så det ikke var lige så svært, at få råd til dine skønne hudplejeprodukter! :-D

Håber du skriver tilbage og fortæller mig, at i snart holder et kæmpe udsalg med vilde tilbud! ;-D

Venlig hilsen

Den trofaste fan men fattige studerende

Michael

Svar til: “Giver Danish Skin Care vilde tilbud?”

Hej Michael

Jeg vil meget gerne svare på dit spørgsmål om tilbud fra Danish Skin Care.

Lad mig dog lige starte med at sige, at jeg i mine teenage år, også var lidt af en sofakartoffel! Jeg var i hvert fald kæmpe fan af at bruge alt for mange timer i sofaen foran familiens tv. Jeg tænkte slet ikke over min kost… Mine hænder fandt da i hvert fald ofte vej ned i rigtig mange chips og slik poser! Imens jeg guffede usunde sager hyggede jeg mig så med at se film! Bevægelse var jeg heller ikke stor fan af, det sagde mig ikke rigtig noget.

Alle mine forfaldenheder var i hvert fald en rigtig dårlig cocktail for min urene hud og bumser! Eller sagt med andre ord, min uren hud og bumser elskede min usunde livsstil! Så selvom jeg brugte massere af timer på hudpleje, tricks og råd, så var der ikke meget der hjalp!

Og jeg forstår virkelig dine frustrationer! Det er så irriterende, når hudplejeproducenter ikke holder hvad de lover. Så jeg er så utroligt glad for, at du fandt frem til mig og Danish Skin Care! For alle med hudproblemer skal vide, at de ikke står alene med deres hudproblemer! Og at hudproblemer selvfølgelig er noget som kan løses!

Jeg er så glad for at Kuren Mod Bumser og mine hudplejeprodukter, blev løsningen på dit hudproblem! Kuren Mod Bumser indeholder alle mine erfaringer og viden, om behandling af bumser!

Så tusind tak for alle dine søde ord… Jeg er så utroligt glad for, at du endelig har fået den hud du selv ønsker! Det er så dejligt at læse, at du selvfølgelig er glad for min simple, milde og effektive hudplejeserie! Men det gør mig mindst lige så glad, at du har kunne bruge alt den viden om hudproblemer og hudpleje, jeg har delt i årenes løb… :-)

Men inden jeg besvare dit spørgsmål om tilbud og rabat, vil jeg gerne knytte lidt ord på det at flytte hjemmefra og stå på egne ben.

Jeg husker tydeligt tiden da jeg selv flyttede hjemmefra! :-) Det var både spændende, nyt og lidt uoverskueligt! Der var i hvertfald meget jeg pludselig skulle tage højde for! Hvem havde set det komme? :-)

Husleje, forsikringer, bøger til studiet, øl, oplevelser, mad og hudpleje, betaler jo ikke sig selv. Så jeg kan sagtens sætte mig ind i din nuværende situation! :-) Men hold op hvor var det også bare fedt at være herre i eget hus! Også selvom det betød at jeg måtte lære at få mine egne penge til at slå til!

Jeg blev i hvert fald en hel del klogere, da jeg af en sød og forklarende bankrådgiver, fik hjælp til at lave en budgetkonto!

– Det gik ikke altid lige godt i alle måneder – dumme impuls køb! Men som de kloge siger, øvelse gør mester! :-)

Og ingen er heldigvis døde af, at spise havregryn morgen, middag og aften i en uge eller to. ;-)

Men med tiden blev jeg faktisk lidt af en haj til at lægge budgetter! Det har gennem tiden, sparet mig rigtig mange penge! Men nu skulle det jo ikke blive et foredrag omkring økonomiplanlægning! Så tør og “kedelig” er jeg ikke blevet endnu, selvom jeg må sande at jeg jo også bliver ældre. Hehe… ;-) Men overvej at lave dig en god budgetkonto, det giver faktisk en større frihed! Og du undgår uger, hvor pengene kun rækker til havregryn… ;-)

Så tilbage til Danish Skin Care og din forhåbninger om VILDE tilbud og KÆMPE rabatter!

Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke selv er så god til VILDE tilbud og KÆMPE rabatter. For hvis man kan sælge sine produkter med 50% rabat eller have vilde tilbud flere gange om året – så mener jeg nu engang at produkternes normale pris er alt for høj.

Faktisk har jeg et langt større fokus på, at sikre en fair pris på Danish Skin Care produkterne hele året rundt! Så får dem der handler i januar den samme gode pris på Danish Skin Care produkterne, som de fans, brugere og nye kunder der bestiller på andre tidspunkter af året.

Men nogle tilbud har vi da! Vi har altid et tilbud, når du køber en samlet hudplejeserie. Ligesom du heller ikke skal betale for levering når du køber en samlet hudplejeserie. Den samlede pris for et hudplejesæt er 1.166 kroner, men med vores tilbud, skal du kun give 978 kroner.

Se det er da et tilbud som er til at tage og føle på. Og det er et tilbud som gælder hver gang du køber et samlet hudplejesæt.

Faktisk giver vi også gratis fragt hvis du forkæler dig selv med vores hudplejeprodukter for 1000 kr og opefter. Se det er da endnu et fantastisk tilbud! :-)

– Få det samlede hudplejesæt og gratis fragt her:

Hvis du ikke følger vores nyhedsbrev, så se da at hoppe med på vognen! Du får fantastiske guides og viden om hudproblemer, hudpleje og meget andet! Men i forhold til temaet i dit spørgsmål, så går du i hvert fald ikke glip af fremtidige tilbud eller rabatter. Hvis jeg pludselig skulle komme i tilbuds- eller rabathumør! ;-)

Men faktisk er mit hudplejesættet et tilbud i sig selv. For du spare faktisk en masse penge ved at købe min samlede hudplejeserie!

– Det lyder måske underligt, men læs lige videre, før du ruller med øjnene. :-)

For faktisk gør min hudplejeserie en masse andre hudplejeprodukter overflødige! Din hud får alt hvad den behøver i mit samlede hudplejesæt. Så du behøver ikke bruge enorme summer penge på boostere, skin tonics eller øjencreme. Du skal bare bruge min simple, milde og effektive hudplejeserie! Så får du en sundere og pænere hud… Og så spare du tilmed penge og tid foran spejlet! Det er da et tilbud som vil noget!

– Så frem for at vente på et tilbud, som måske ikke kommer…

Så følg mine nyhedsbreve og Danish Skin Care på Facebook, Instagram og Youtube. Deltage i vores konkurrencer, måske er du vores næste heldige vinder! Og der er næsten altid vores lækre hudplejeprodukter på højkant, når vi holder konkurrencer!

Hold øje med vores nyhedsbreve! Det kan jo være, at det næste nyhedsbrev du modtager, indeholder et rigtig VILDT tilbud på Danish Skin Care hudplejeprodukter! Selvom det er farligt at spå om fremtiden, kan jeg roligt sige, at vi er VILDE med trofaste fans! :-)

– Så vi har massere af fantastiske tilbud, tilmed hele året rundt! :-D

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar