Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Giver soya mælk bumser?

Givr soyamælk bumser og kan soya mælk give flere bumser? Få svaret her - og lær hvilke fødevarer / madvarer, der er skyld i bumser

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Giver soya mælk bumser?”

Hej Mads

Tak for nogle super lækre hudplejeprodukter! Er stor fan af Danish Skin Care og elsker at bruge hudplejeserien på min hud. Min hud er blevet så flot efter jeg er kommet igang med Danish Skin Care serien.

Jeg har dog fortsat lidt urenheder i ny og næ, hvilket er årsagen til jeg skriver.

Vil gerne prøve at droppe mælk, da du siger mælk giver bumser. 

Mit spørgmsål er derfor: Hvis man har udbrud af bumser og prøver at få en ren hud, skal man så undgå alle former for mælkeprodukter? Eller er det kun komælksprodukter man skal undgå og derved sagtens kan drikke f.eks. soyamælk uden problemer eller frygt for flere udbrud?

Mange hilsner Cecilie

Svar til: “Giver soya mælk bumser?”

Hej Cecilie

Du bør helt sikkert undgå alle typer af komælkprodukter og mælkeprodukter, hvis du er plaget af bumser – mælk er den eneste fødevare, som er direkte årsag til bumser og uren hud.

Med andre ord: mælk giver bumser!

– Lær hvorfor mælk giver bumser. Og læs om alternativer til mælk, så du undgår bumser, uren hud og acne udbrud

Giver soyamælk bumser?

Nu spørg du i forhold til soyamælk, hvor jeg lige vil tilføje at soyamælk INTET har med mælk at gøre. Et mere rigtigt navn ville derfor være soya-drik :-)

Soya indeholder dog mange hormoner, som af andre sundhedsårsager ikke er så godt for os… så at anbefale soya-drik fremfor mælk, det kan jeg ikke… soya er ok i små mængder, men ellers vil jeg anbefale dig mandel-drik, havre-drik, ris-drik (også kaldet maldel-mælk, havre-mælk, og rismælk, men igen har det INTET med mælk at gøre :-)