Før og efter historier

Vores bedste markedsføring, er vores mange glade kunders historier.

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Danish skin Care har ændret alt, jeg begyndte at bruge Danish skin Care for 8 måneder siden. dengang troende jeg ikke på, at der var noget, der kunne hjælpe på min hudproblemer. Danish skin Care har gjort sådan, at jeg godt kan tage et billede med en god fornemmelse - så kan klart anbefale disse produkter, da det helt klart kan give gode resultater.

Sofie, 07/05/2020

Sofie anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 1 måneds brug

Jeg ved ikke om i kan bruge se det på billederne da de ikke er de skarpeste, men jeg har nu brugt produkterne i ca en måned. Og ser kæmpe forandring, selvom mine hud problemer langt fra er væk og det kun er begyndelsen. Og jeg er meget tilfreds med resultatet indtil videre. Det går kun fremad. Jeg vil aldrig bruge andre hudpleje serier end denne, da denne er den eneste der virkelig virker på mig. -Ingen makeup brugt på billederne.

Pauline, 30/04/2020

Pauline anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 9 måneders brug

Efter 6 måneder på pillekur mod acne på et forholdsvis lille område, der ikke hjalp, valgte jeg at prøve produkterne fra Danish Skin Care. Selvom at det føles dyrt, så er det for mig alle pengene værd, og jeg fik virkelig øjnene op for hvor vanvittigt vigtig en rutine er for min hud. Det at jeg nu kan vise mig offentligt uden makeup gør bare så meget for min selvtillid. Så hvis du sidder der ude og tænker at det er mange penge, så kan jeg kune give dig ret, men det virker så vanvittigt godt, så det er alle pengene værd!

Nathalie, 29/04/2020

Nathalie anbefaler:

Perfect Skin Moisturizer

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Mit problem har været at jeg havde en meget skinnende/fedtet t-zone. Den er jeg kommet til livs med jeres fantastiske produkter. Udover dette har jeg også nogle yderligere blodkar ved næsen, som er blevet reduceret en smule. Er specielt meget glad for jeres dagcreme, da den indholde solfaktor, samt holder min hud mat i løbet af dagen.

Carina, 28/04/2020

Carina anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har været super glad for produkterne. Dog har det været lidt on/off hvornår jeg har syntes de virkede, men de sidste 2 uger har de været helt fantastiske og det er virkelig hér jeg har følt at de virkede mest! Måske de har brug for 1-2måneder til at arbejde i huden før den virkelig tager imod produkterne

Johanne, 23/04/2020

Johanne anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders burg

Det går langsomt, men der sker da lidt. Huden bliver flottere og flottere Og jeg er rigtig glad for produkterne

Nicklas, 22/04/2020

Nicklas anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 3 månders brug

Fantastiske produkter! Det virker så godt på min hud, og har fået en meget pænere hud på meget kort tid :) Jeg er ikke 100% i mål endnu, men skal helt klart fortsætte med Danish Skin Cares produkter!

Shahzeb, 21/04/2020

Shahzeb anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har efter en endt behandling for akne, begyndt at bruge Danish Skin Care produkter, da de har rigtig gode anmeldelser. Jeg havde ikke akne lige før, jeg begyndte at bruge deres produkter. Men jeg har en del akne ar, så jeg gerne vil gøre noget ved. Allerede efter knap 3 måneder kan jeg se en forskel. Jeg ved godt, at det kommer til at tage tid med akne ar, men jeg kan godt se en forskel på de billederne før og efter. Jeg har rigtig glad for at bruge dem. De er virkelig milde! Jeg havde fået næsepiercing før jeg begyndte at bruges DSC, og andre produkter irriterede min næsepiercing, og den blev meget rød og irriteret. Med DSC bliver den slet ikke rød! Så dejligt! Andre produkter har også sviget meget i øjnene med ansigtsrensen. Det oplever jeg heller ikke med DSC. Jeg anbefaler alle at prøve dem!

Josefine, 20/04/2020

Josefine anbefaler

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

I januar kom jeg hjem fra en 5 mdrs. jordomrejse, og min hud er VIRKELIG gået amok efterfølgende. Jeg har især fået en del store og ømme indvendige bumser på mine kinder og hals, hvilket jeg aldrig har døjet med før. Og Wow.....Jeg har nu haft afprøvet Perfect Skin Power Treat i snart 3 uger, og jeg kan virkelig mærke og se en forskel på mine kinder. Jeg kan især mærke, at min hud er mere jævn/glat/ensartet, jeg får færre ‘indvendige’ bumser, de er ikke nær så røde, som de var før de var behandlet, og bumserne er nær ikke så ømme mere!

Mia, 14/04/2020

Mia anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 12 års behandling

Tusind tak til Mads & Danish Skin Care fordi Du/I har givet mig mit liv tilbage!! - Retfærdigt skal det siges. Resultat kom hurtigt, men der er 12 år imellem fotos. Jeg har fulgt Danish Skin Care hele vejen siden 2008 og flittigt købt produkterne. Jeg har døjet med den værst tænkelige akne med store indvendige cyster, rødme, smerter, bumser, ar, osv.. Jeres produkter har hjulpet mig SÅ meget, og I dag ser jeg endelig ud som jeg altid har ønsket mig❤️ TUSIND TAK!

Frederik, 14/04/2020

Frederik anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 9 måneders brug

Jeg har været super tilfreds og glad for Danish Skin Care. Det skal dog nævnes, at jeg også har været på Isotretinoin for at komme af med mit akne, hvilket hjalp en helt del. Efterfølgende faldt jeg over Danish Skin Care, som har været med til forsat at forbedre min hud og vedligeholde den. Jeg synes jeres produkter er af en super høj kvalitet. Det er dyrt, men samtidig pengene værd. Jeg vil klart anbefale det til andre!

Jonas, 03/04/2020

Jonas anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har aldrig gået meget op i hudpleje. Men blev fristet til at prøve Danish skin Care . Produkterne er nemme at bruge , og jeg var hurtig solgt . Min hud føles ren , fedter ikke mere og er fast og glat . Min rødme er aftaget. Jeg Syntes mine alderslinjer er blevet mindre synlige . Jeg elsker produkterne og er afhængig nu.

Heidi, 01/04/2020

Heidi anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Danish Skin Care laver de bedste produkter jeg nogen sinde har prøvet! De har hjulpet mig af med alle de bumser jeg havde i panden, og bare generelt gjort min hud pænere :) Jeg er især glad for dagcremen. VILD med at der er solfaktor i, så man er beskyttet mod UVA og UVB stråler hele året rundt.

Mira, 24/03/2020

Mira anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 1,5 måneders brug

Jeg er utrolig glad for Danish Skin Care produkter, de er nemme at bruge, og min hud føles lækker. Mit problem var solskadet hud. Jeg er 70 år, så det er jo mange års soldyrkning, som desværre har sat sine spor. Jeg har brugt produkterne ca. 1 1/2 måned og syntes min hud er blevet mere fugtig og flottere. Den havde før en tendens til tørhed. En rigtig dejlig sidegevinst er, at jeg på rejser ikke skal have flere kilo diverse cremer til ditten og datten med i kufferten, nu kan jeg nøjes med, hvad der kan være i de små plastposer fra lufthavnen, som man kan have i sin håndbagage, når jeg medtager rejsesættet.

Johnna, 23/03/2020

Johnna anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Mega gode produkter🤩🤩🤩

Mette, 20/03/2020

Mette anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Jeg er LYKKELIG over at have fundet dette hudplejesæt. Efter mange års problemer kulminerede det efter at have skiftet hudpleje. Min hud gik helt amok og dette har denne serie fået rettet op på. Derudover er mine porer blevet mindre, der er færre udbrud og mindre rødmen. Huden er mere glat – selv rynker synes at forvinde. Fantastisk serie!

Mette, 11/03/2020

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 20 dages brug

Jeg har længe haft problemer med hormonelle bumser på hagen og jeg kan tydeligt se forskel nu efter nogle ugers brug.

Therese, 08/03/2020

Therese anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produtet her

Før
Efter

Efter 1 års brug

FØR var jeg nødt til at redigere mine bumser væk på ALLE billeder - i dag er det ikke nødvendigt! Jeg har brugt Danish Skin Care omkring 3-4 år nu, og jeg kan helt klart anbefale det samlet sæt. Jeg har været igennem en del hudprodukter - både de helt billige til de helt dyrere, og Danish Skin Care har helt klart været det, som gav de bedste resultater. Førhen plejede jeg (uafbrudt) at have en del bumser på både hagen, kinderne og mellem øjenbrynene, men stort set det hele er væk nu. Oplevede hurtigt resultat. 1 år efter var min hud flot – og bruger fortsat nu 3-4 år senere produkterne.

Liam, 03/03/2020

Liam anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Jeg lider af cystisk acne. Havde prøvet alle produkter på markedet, men uden resultat. Men efter opstart med danish skin care produkter har jeg ikke længere cyster. Almindelige små bumser kan forekomme, men som sagt ingen cyster.

Cecilie, 01/03/2020

Cecilie anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 6 ugers brug

Min hud er ikke rødmosset mere. Er jævn og pæn.

Elisabeth, 25/02/2020

Elisabeth anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 6-8 ugers brug

De mest vidunderlige produkter! Jeg har prøvet mange forskellige former for hudplejeprodukter, men dette er det eneste der har fungeret for mig, nogensinde. Efter at have købt og brugt Danish skin Care produkterne, er min hud pænere end nogensinde før. Jeg vil anbefale dem til alle, bumser eller ej.

Mai, 18/02/2020

Mai anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Super gode og lækre produkter! Meget pludseligt begyndte jeg at døje med utrolig urenhed hud på hagen. Efter cirka 3 måneders brug af produkterne, har jeg helt klart kunne se en positiv effekt. Før var mine urenheder årsag til mange spekulationer og stor frustrationer. På grund af de store forbedringer der nu er sket med min hud, er det ikke længere noget, der fylder i hverdagen, hvilket er en kæmpe lettelse. Jeg vil til hver en tid anbefale produkterne. Specielt Sun Kiss er rigtig god til at give glød og farve til huden.

Julie, 16/02/2020

Julie anbefaler:

Perfect Skin Sun Kiss

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg er sluppet af med mange urenheder på hals, pande og kinder. Derudover døjede jeg også med meget rødme i t-zonen som jeg slet ikke har mere. Jeg vil aldrig bruge andre produkter!

Helena, 07/02/2020

Helena anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Dejlige produkter og særlig den løse pudder er et hit :-)

Charlotte, 02/02/2020

Charlotte anbefaler

Loose Mineral Powder Foundation

Køb produktet her:

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg er super glad for mine produkter, de har hjulpet mig super godt.

Monique, 23/01/2020

Monique anbefaler:

Perfect Skin Moisturizer

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Min livslange problemhud blev pludselig meget værre i december 2018, hvor bumserne udviklede sig til større sår. De blev revet op, hver gang jeg vaskede ansigtet eller når jeg fjernede min foundation. Sårene var både uger og måneder om at gå væk. Jeg læste tilfældigt om Danish Skin Care, fandt anmeldelser og før/efter billeder, og tænkte at jeg da kunne prøve produkterne. Produkterne føltes milde mod huden, men havde en fantastisk virkning! Desuden skar jeg helt ned på mælkeprodukter, efter at have set en af Mads' videoer. Efter bare 2-3 uger var de store sår væk og og selv om der kom nye bumser, var de meget mindre og kunne hurtigt dækkes med Danish Skin Care's Loose Mineral Powder Foundation. Jeg har efterhånden købt alle produkterne og er også blevet meget glad for den nye Perfect Skin Sun Kiss, da den er god til at dække misfarvninger i min hud og når der er mindre røde bumser på min blege hud. Nu er der gået 3 måneder og min hud er blevet så pæn, med kun mindre udbrud et par gange om måneden. Jeg vil blive ved med at bruge Danish Skin Care produkterne, for det er så skønt at jeg ikke længere skal være flov over at bevæge mig ud blandt andre.

Karina, 20/01/2020

Karina anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 15 måneders brug

Jeg har brugt diverse produkter til både rens og pleje i 15 år uden gode resultater. Produkterne fra Danish Skin Care er de første, der har gjort en forskel for min hud. Ansigtsvasken udtørrer ikke min hud og dagcremen og natcremen tilstopper ikke mine porer. Min hud føles sundere end nogensinde.

Julie, 11/01/2020

Julie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Jeg prøvede Danish Skin Care, fordi jeg fik det anbefalet af en kollega. Min hud var begyndt at blive uren igen, så det skulle da prøves. Og det fortryder jeg ikke et sekund. Det er så nemt at rense huden morgen og aften. Fugtighedscremerne holder hele dagen/natten og jeg føler ikke min hud tørrer ud.

Louise, 22/12/2019

Louise anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Efter blot 4 dage at jeg brugte hele serien, kunne jeg nemt se en forskel! Jeg kommer aldrig til at bruge andre produkter.

Tine, 20/12/2019

Tine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 14 dages brug

Jeg er ikke en person, der normalt køber mig alverdens mirakkelmidler men jeg valgte, at købe det samlede sæt af Danish skin care, fordi jeg lige fra starten følte mig i trykke hænder. Ikke nok med at sælge produkter, blev jeg også guidet af Mads til kosttilskud, og meget andet. Jeg fulgte nok Danish skincare i over et år, før jeg endelig bestilte det samlede sæt. Jeg vidste at jeg måtte være tålmodig med virkningen, men allerede efter den første uge så jeg store fremskridt! Pludselig havde jeg fundet det mirakelmiddel, som jeg ikke troede eksisterede! Jeg kan klart anbefale det samlede sæt i Danish skincare, som giver en jævn og behagelig pleje med hurtige fremskridt og plads til fest uden frygt for nye udbrud...

Ea, 20/12/2019

Ea anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 2 ugers brug

Jeg elsker Danish Skincare, og har købt jeres produkter i flere år, da de er nogen af de eneste, der virker på min sensitive hud. Jeg fik for et par uger siden noget irritation i nakken som blev udløst af nogen træning, vil jeg tro - da vægtstangsprincipen ofte kan malplaceret i ift nakken. Jeg har brugt min daglige rutine og bare brugt lidt ekstra Body Treat og Lotion i nakken, og som altid forsvinder irritation på magisk vis.

Amalie, 17/12/2019

Amalie anbefaler:

Amazing Body Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har brugt produkterne i ca. 3 måneder, og jeg kunne allerede se forskel efter blot en måned. Jeg har førhen brugt produkterne, hvor jeg var ligeså glade for dem. Jeg tænkte, at jeg ville prøve nogle andre produkter, men følte kun at det var Danish Skin Care produkter, som virkede på min hud. Derfor konkluderede jeg, at jeg lige skulle bestille nogle produkter hjem igen.

Maiken, 16/12/2019

Maiken anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg syntes virkelig om produkterne og den guide til hvordan du bruger produkterne er rigtig god. Begyndte at bruge produkterne fordi jeg begyndte at få nogle røde knopper på hage og andre steder men de kommer sjældent nu. Jeg har meget tør hud og har aldrig rigtig været den der har være god til at pleje mig selv men med denne serie finder jeg det let og finder at produkterne virker. Er vild med dit koncept og tror på din passion er at få det bedste frem i alle. Tak for det.

Lisa, 16/12/2019

Lisa anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Foto er af min kæreste, Rikke. Vi er begge meget glade for produkterne – kan klart anbefale danish skin Care. Vi i er så glade for produktet, og det virker faktisk!

Nermin, 09/12/2019

Nermin anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 12 måneders brug

Jeg har brugt Perfect Skin Power treat og pudderen i ca. 1 år og det har gjort en kæmpe forskel for min hud. Jeg har prøvet en masse andre hudprodukter mod akne og rødme og dette er det eneste der virker uden at genere min sarte hud.

Victoria, 08/12/2019

Victoria anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Siden jeg begyndte med Danish skin Care et par år tilbage har jeg nærmest brugt perfekt skin power treat hver dag - er virkelig overrasket over hvor stor en effekt den har haft på min hud. Anbefaler produktet til alle jeg møder på min vej, som nævner de har problemer med huden på den ene eller anden måde.

Benedicte, 06/12/2019

Benedicte anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Virkelig et godt produkt, hjalp med med at slippe af med gode knopper og små urenheder over alt. Produkterne er nemme at bruge, og man får hvad man betaler for!

Line, 05/12/2019

Line anbefaler:

Perfect Skin Moisturizer

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Ren magi- jeg ELSKER hudpleje serien . Efter jeg stoppede med at tage p- piller som 30- årig, fik jeg pludselig en meget uren hud pga hormonel påvirkning . Det har jeg ellers aldrig haft før! Værst var det dagene op til min menstrution. Jeg kunne virkelig mærke , at det gik ud over min selvtillid, og jeg brugte lang tid dgl på at spekulere og ærgres over mine nye urenheder . Jeg er selv sygeplejerske , og jeg undersøgte derfor virkelig markedet til bunds . Det var før og efter - billederne som fik mig overbevist og så selvfølgelig de gode anmeldelser SAMT den kliniske forklaring på produktets virkning og indholdsstoffer . Af hjertet tak!

Ida, 02/12/2019

Ida anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 4 månders brug

Jeg er så glad for at jeg endelig lyttede til Min søsters anbefaling og prøvede Danish skincare. Jeg har stadig enkelte udbrud, men det er blevet meget længere imellem dem og det er endda på trods af hormonel graviditetshud🤩. Derudover er min hud blevet meget mere glat og jævn. Hvor der før var masser af talgknopper er der nu bare blød og lækker hud😀 Jeg vil helt klart anbefale det til andre👍🏻

Thea, 02/12/2019

Thea anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

Jeg har brugt Perfect Skin Moisturizer i ca 3 uger og kan se den har hjulpet på den linje jeg har mellem øjnene. Jeg synes også den beroliger min hud. Er super tilfreds med Danish Skin Care❤️

Sara, 27/11/2019

Sara anbefaler:

Perfect Skin Moisturizer

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 30 dages rbug

Jeg synes produkterne er skide gode, jeg har aldrig haft meget uren hud, men alligvel har det påvirket mig. Efter jeg gik igang med Danishskincare, har alt været nemmere

Ervin, 26/11/2019

Ervin anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Produkter med en masse gode ingredienser i. De har hjulpet mig og min hud.

Dicte, 21/11/2019

Dicte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 9 måneders brug

Jeg er utrolig glad for produkterne. Noget af det gode er, at det er nemt og hurtigt at bruge produkterne. Jeg er også vild med at der er solfaktor i dagcremen. Prisen er også rigtig fin. Jeg har en kollega, der kommenterede på min hud kort tid efter, jeg var begyndt at bruge dem. Hun har siden fortalt mig næsten en gang om ugen, hvor flot min hud er blevet, og hvor tydeligt resultaterne er. Jeg har i mange år været enormt ked af min hud - den har været meget, meget værre end på mit før foto. Især efter jeg blev voksen (20+) har jeg været ked af min hud og nogle gange næsten helt flov. Jeg bruger ikke make up, men jeg har stort set altid haft pudder og/eller dækkestift på, for at dække de værste plamager til. Efter blot få uger med jeres produkter har jeg lagt pudder og dækkestift helt på hylden, da jeg er blevet så glad for min hud, at jeg ikke behøver det mere. Jeg føler næsten helt, at jeg stråler, og det er en befrielse ikke altid at have en pudder klar i tasken.

Nana, 20/11/2019

Nana anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 6 ugers brug

Jeg er mega glad for alle produkterne i din serie. Min hud er blød , medgørlig og min overproduktion af talgknopper er faldet. Jeg kan kun anbefale serien

Helle, 18/11/2019

Helle anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jamen hudpleje serien er vanvittig god, og der kan ses resultater på meget kort tid, min favorit er helt klart Perfect Skin Power Treat da huden føles så frisk og ny når man står op om morgen.

Martin, 17/11/2019

Martin anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 6 månders brug

Serien fungerer super godt og har næsten hjulpet mig af med mine hudproblemer

Nicoline, 14/11/2019

Nicoline anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Gode produkter, som faktisk virker

Rose, 13/11/2019

Rose anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

God hudpleje. Virkelig tilfreds!

Anette, 12/11/2019

Anette anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Har brugt Perfect Skin Power Treat hver aften i 6 mdr. Kan mærke en markant forskel i min hud, den føles meget mere i ro. Jeg har døjet meget med min hud i perioder, hvor hudlægen har diagnosticeret rosacea og skæleksem, jeg har ikke haft de udbrud siden jeg begyndte med at bruge Perfect Skin Power Treat dagligt, så tusind tak for et godt produkt der virker, og jeg ikke mere behøver alle de forskellige cremer og salver jeg har prøvet. 👍😀

Helle, 05/11/2019

Helle anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg elsker produkterne. Bumserne kommer og går stadigvæk. Men det er nemmere at holde urenhederne nede og bumserne forsvinder hurtigere end hvis jeg ikke brugt øje produkterne.

Marlene, 31/10/2019

Marlene anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har haft problemer med min hud, siden jeg som teenager fik min første menstruation. Det er 15 år siden nu. Jeg har været igennem alle medicinske behandlinger som både læger og hudlæger kan tilbyde. Jeg har prøvet laser, dermaroller, akupunktur og skrap hudpleje. Noget af det har hjulpet, andet har ikke. Men det har alt sammen været med samme resultat: problemet er kommet tilbage. For 3. Måneder siden, begyndte jeg så at bruge Danish Skin Care. Danish Skin Care har givet mig mere ren hud, også i dybden. Jeg har færre udbrud, og når de kommer, varer de i kortere tid.De gamle udbrud, der efterlod mørke pletter i huden, er blegnet betydeligt og min hud kommer sig generelt hurtigere efter udbrud. Min make up sidder meget pænere nu, specielt efter jeg er gået over til Danish Skin Care pudder, der passer perfekt til min meget lyse hud. Min hud fedter ikke på samme måde, som før i løbet af dagen. Huden ser bare sundere ud. Jeg er ikke tilfreds endnu, men meget positiv omkring det videre resultat, da jeg bare kan se, hvor meget Danish Skin Care allerede har hjulpet mig. Jeg ser meget frem til det videre forløb, og har tænkt mig at fortsætte med at bruge serien, også når mine problemer er forsvundet. Jeg vil anbefale alle, at bruge Danish Skin Care, også folk uden “problemhud”. Jeg tror alle kan få smukkere hud af det. Men hvis man har “problemhud”, gælder det bare om at komme igang! Af hjertet tak til Danish Skin Care for at redde min hud, uden medicin og store indgreb på pengepungen!

Ditte, 12/10/2019

Ditte anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 40 dages brug

Danish Skin Care hudplejeserie er de bedste produkter jeg har prøvet. Har aldrig oplevet så hurtigt og effektiv virkning.

Julie, 11/10/2019

Julie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 2 måneders brug

Efter foto er en løbetur, så er helt svedig. Men uden bumser. Har prøvet mange produkter, som slet ikke har hjulpet. Men Danish Skin Care produkterne er anderledes. De er super i forhold til bumser og andre urenheder.

Ahmad, 06/10/2019

Ahmad anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg har haft problemer med akne siden jeg fyldte 20 (er 26 nu), og det er først nu, hvor jeg føler, at jeg har fået kontrol med min hud. Jeg har gennem længere tid fejlbehandlet den, og den har faktisk bare manglet fugt og de helt rigtige ingredienser. For ud over akne, så har jeg ekstremt tør og stram hud, der også kan skinne i løbet af dagen. Jeg har brugt det samlede hudplejeprodukt i de seneste 4 måneder, og det er mine hudproblemer kun blevet bedre af. Selvfølgelig får jeg stadig udbrud indimellem, men det er langt fra ligeså slemt. Min hud er ikke lige så tør og stram længere og bliver langt mindre skinnede løbet af dagen, imens mine porer synes mindre. Tak for nogle gode produkter!

Karoline, 01/10/2019

Karoline anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 30 dages brug

Min solskade er blevet meget mindre tydelig og min hud er blevet meget mere glat. Fantastiske produkter

Simone, 30/09/2019

Simone anbefaler:

Perfect Skin Moisturizer

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 1 uges brug

Billederne er to år gamle, da jeg begyndte at bruge produkterne. Jeg fik forfærdelige bumser inden mit bryllup, gik jeg i panik og fandt frem til DSC. Vidste ikke der var noget der kunne hjælpe bumserne, og efter regelmæssig brug var alle mine bumser væk – allerede efter 1 uge var huden bedre, men tog et par måneder før huden var rigtig flot. Jeg har flere gange prøvet andre hudprodukter, som har efterladt mig med uren hud og bumser. Plejer altid at vende tilbage til Danish Skin Care, så det er helt klart mine must haves!

Shahnam, 29/09/2019

Shabnam anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

Helt igennem fantastisk produkt! Jeg er ovenud lykkelig, for at jeg har valgt at købe Danish Skincare produkter og jeg nu har fået så meget pænere hud i løbet af så kort tid! Derudover har jeg også købt Amazing body treat, som allerede har afhjulpet mig med tørre knopper og rødme på særligt mine arme og ben. Mads’ produkter er ikke alene virkelige effektive mod den urene hud - det er direkte mirakel skabene og har hjulpet mig til at finde mit største smil frem igen og overskuddet til at kigge mig selv i spejlet med tilfredshed i sindet! Jeg er dybt taknemmelig!

Annika, 28/09/2019

Annika anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Det tog tid inden jeg kunne se forskel, men nu virker de virkelig godt. Jeg er meget glad!

Stine, 27/09/2019

Stine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 8 ugers brug

Min datter på 13 år har hudlidelsen Keratosis Pilaris. Især synligt på hendes arme, men også især om vinteren på kinderne. Vi har prøvet adskillige cremer, men intet har afhjulpet det. Efter tip fra jer, startede hun få med at bruge Amazing Body Treat. Hun synes det har hjulpet på hendes hud og håber at det kan hjælpe mere efter lidt mere tid.

Connie, 27/09/2019

Connie anbefaler:

Amazing Body Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 30 dages brug

Super glad for serien, samt alle de gode fif man får tilsendt, til at gøre huden endnu flottere. Det er nemt og overskueligt. Love it

Lise, 27/09/2019

Lise anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Før
Efter

Efter 12 måneders brug

Jeg har været igennem laser behandling for rossacia - jeg har prøvet virkelig dyre "rigtige" cremer for netop mit hudproblem. En veninde fortalte mig om Danish skin Care, og da jeg læste om konceptet - tænkte jeg, hvorfor ikke, jeg har intet at tabe. Det skal siges at ingen cremer kan ændre på at det kan ses hvis jeg er presset/stresset, så blusser mit hudproblem. MEN det daglige og nødvendige for at kunne gå glad og smilende på arbejde, uden fx make up i lange baner for at se "normal" ud - kan jeg varmt give mine anbefalinger.

Christina, 09/09/2019

Christina anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Fantastisk gode produkter og nemme at bruge - kan kun anbefales.

Annemette, 07/09/2019

Annemette anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Før
Efter

Efter 7 måneders brug

Jeg havde aldrig forventet det resultat jeg sidder med idag. Jeg er selvfølgelig ikke 100% bumsefri, men næsten og den enorme forbedring har virkelig hjulpet på min selvtillid. Jeg er så taknemlig til den ene youtube reklame som ledte mig til produktet og til Mads og hans forståelse for problemet med uren hud. Af hjertet tak!

Sofie, 05/09/2019

Sofie anbefaler:

Perfect Skin Moisturizer

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 6 måneders brug

Havde mange mørke plamager i panden og små bumser i panden Og der har Perfect Skin Power Treat virkelig fjernet alting! Helt vildt!

Cecilie, 23/08/2019

Cecilie anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg har brugt produkterne i knap 4 måneder nu. Jeg synes produkterne er meget milde og ikke hård ved min hud. Jeg elsker cremerne og min hud føles ikke så tør som ellers andre bumse-midler ofte medfører. Jeg har mange hudorme og små bumser, som er stadig i bedring. Det tager længere tid, men jeg kan se en bedring selvom billederne ikke viser det. Jeg fortsætter med min hudplejeserie og håber på at det vil blive rigtig godt om et par måneder.

Anna, 22/08/2019

Anna anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

Jeg er utrolig glad for Danish Skin Care produkterne. Jeg har haft problemer med min hud i ca. 3 år og har prøvet diverse fra kosmetolog til tonsvis af forskellige hud-serier, som gav en smule og i perioder gav et "udemærket" resultat, dog meget sjældent noget jeg var helt glad for. Jeg besluttede mig for som et sidste forsøg at prøve Danish Skin Care serien og har intet fortrudt. Min hud er noget et helt andet niveau og jeg får meget sjældent bumser og hvis jeg gør, er de hurtigt væk igen. Nu er det blot ar der skal "heles". Det er helt klart Danish Skin Care produkterne, der hjalp mig væk fra bumserne. Danish Skin Care kan helt klart anbefales herfra. Det kan virkelig booste din hud og anbefaler alle, der har lignende hud-problemer at prøve Danish Skin Care og give det lidt tid. Varme anbefalinger herfra.

Emil, 21/08/2019

Emil anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg elsker Danish skin care produkter. Ikke alene er de fri for skadelige kemikalier og perfume, men de virker også! Jeg har normalt tendens til uren hud, men med daglig brug af produkterne, så er udbruddene absolut på et minimum! Jeg er fast bruger af Danish Skin Care produkter, og vil forsætte med det fremover. Når mine børn når teenagealderen og huden ændre sig, så vil jeg bruge de samme produkter til dem også :-) Keep up the good work!

Linda, 20/08/2019

Linda anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg er smask forelsket! Produkterne har virkelig hjulpet mig med mine hudproblemer. Bumsern er væk, rødme er væk og huden er pæn og ensartet. Specilt glad for natcremen, den giver huden rigtig god pleje natten igennem. Kan dog anbefale hele serien. I hvert fald er det sikkert - jeg bliver ved Danish Skincare så længe min hud ser sådan her ud. Og så er jeg tilfreds med Mads’ måde at drive forretningen på.

Anne, 20/08/2019

Anne anbefaler:

Perfect Skin Moisturizer

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 14 dages brug

Produkterne er i topkvalitet. Milde og effektive. Perfekt til min sart og følsomme hud. Oplever ikke længere, at huden er rød og rødmosset.

Laura, 15/08/2019

Laura anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

Jeg har aldrig lidt af bumser, men efter min anden graviditet fik jeg et voldsomt udbrud. Jeg prøvede ALT. Kosmetologer, håndkøbs midler og medicinske receptpligtige midler - intet virkede. Mit sidste skud var Danish Skin Care, og jeg har aldrig fortrudt. Det er nu to år siden. Jeg så resultat efter 2 måneder. Jeg bruger fortsat fast serien hver morgen og aften. Jeg er også begyndt på pudderen, og den er ligeså fantastisk som hudpleje serien.

Pernille, 31/07/2019

Pernille anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 6 måneders brug

Efter voldsomt udbrud af akne, havde jeg mange ar – også dybde ar i huden + røde mærker. Jeg har før prøvet mange forskellige produkter, også nogle med ‘syre’, der skulle hjælpe, hvilket de ikke rigtig gjorde. Så fandt jeg Danish Skin Care og produkterne er fantastiske! Særligt Perfect Skin Power Treat, hjælper både på mine gamle acnear, på at hele nye udbrud hurtigere og på at nye bumser ikke bliver nær så stort et problem. Jeg er så glad!

Irene, 29/07/2019

Irene anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 8 måneders brug

Dejligt nemt at bruge.

Helene, 28/07/2019

Helene anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 7 års brug – og fortsat kæmpe fan

Kan anbefale hele serien. Har brugt produkterne i 7 år og stadigvæk ligeså glad for dem. Købte først dagcremen, for lige at teste. Det er fortsat min favorit. Den er så beroligende for huden, beskytter mod solen og mindsker rødme i huden. Virkelig lækre produkter, som er gode til sart hud - kan varmt anbefales

Majbritt, 27/07/2019

Majbritt anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 4 måneders brug

Min søn har været ovenud tilfreds med produkterne fra Danish Skin Care efter at have fået rosacea. Produkterne er blevet yndlings og skal ikke erstattes af andet. De har virkelig gjort en forskel. Han er specielt glad for dagcremen, den virker til både at beskytte huden og berolige rødme. Hans hud er slet ikke rød og irriteret mere. Og han fedter og skinner ikke mere. Klar anbefaling herfra!

Mia, 24/07/2019

Mia anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg er helt vildt med produkterne. Det har hjulpet mig med mine urenheder og bumser.

Berrin, 24/07/2019

Berrin anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 30 dages brug

Jeg er utrolig glad for produkterne fra Danish Skincare. Fik i november 2018 konstateret rosacea og kom på salve fra lægen. Dette havde ikke den helt store effekt. Efter et par mdr opdagede jeg Danish Skincare og bestilte et lille prøvesæt. Nøj nogle lækre produkter, og min hud var vild med dem. De giver godt med fugt. Ansigtsrensen er super mild. Skin power treat har gjort underværker for de meget store porer på min næse, de er nu meget mindre synlige. Natcremen giver godt med fugt og dagcremen er også super god. Jeg har ingen udbrud mere og min hud er mindre rød. Jeg er fan 😊👍

Christina, 23/07/2019

Christina anbefaler:

MINI sæt

Køb sættet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Det var svært at finde et før- billede. Jeg gik altid med foundation og pudder fordi jeg var flov over min hud. Men jeg fandt et som måske kan bruges 😊 Her hvor jeg har tørklæde på har jeg forsøgt at dække bumser og urenheder med makeup. På næste billede har jeg stadig lidt urenheder tilbage men her har jeg INTET makeup på huden, så forskellen er kæmpestor. Min hud er renere, har mere glød og virker mere frisk 😊 ELSKER jeres produkter 😊

Christina, 20/07/2019

Christina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 14 dages brug

Jeg købte først et sæt til mit barnebarn, der døjede med bumser og uren hud. Det blev så stor en succes, at jeg efterfølgende også har købt til såvel min datter som min hustru. Jeg har nu prøvet min kones produkter et par dage og forventer at jeg skal væbne mig med tålmodighed, da jeg har en hårdt angreben hud. Hårdt angrebet af rosacea. Allerede efter 14 dage er huden mere rolig

Philip, 17/07/2019

Philip anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 6 måneders brug

Jeg har virkelig været positivt overrasket over hvor hurtigt jeg kunne se og mærke forskel på min hud efter jeg begyndte på produkterne. De har hjulpet virkelig meget og jeg bruger dem stadig til daglig.

Alberte, 10/07/2019

Alberte anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 6 måneders brug

Med serien kan jeg virkelig mærke en positiv forskel. Min hud føles mere blød og frisk end nogensinde før. Derudover har jeg ikke haft en eneste bums, mens jeg har brugt produkterne til tør hud. Jeg har dog stadig røde knopper omkring næsen, men de går forhåbentlig også snart væk. Kan i hvert fald varmt anbefale det samlede sæt. :-)

Helene, 04/07/2019

Helene anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 ugers brug

Jeg har tidligere brugt clinique i mange år og pludselig ændre min hud sig markant med rødme og kløen. Jeg prøver Danish Skin Care og på meget kort tid ser jeg en stor forandring men også en hud med glød i. Meget glad og tilfreds med produkterne.

Anne, 02/07/2019

Anne anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 11 måneders brug

Jeg er så glad for at jeg fandt Danish Skin Care! Jeg har prøvet så mange produkter uden resultat. Men... da jeg fik fingre i jeres hudserie, så jeg foradring i mig ansigtet! Nu kan jeg se mig selv i spejlet uden at blive irriteret. Jeg er så glad. Thump up fra mig :)

Erna, 25/06/2019

Erna anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

Vil glad for dine produkter, så glad at jeg nu har fået overtalt min mand til at afprøve det👍👏 Fortæller alle om det. Kan mærke at min hud er gladere 😊

Stina, 23/06/2019

Stina anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 6 månders brug

Jeg har prøvet mange hudpleje produkter, men Danish Skin Care er det eneste, som har gjordt en stor forskel.Vild med hele serien, men specielt Perfect Skin Power Treat er fantastisk!

Emma, 22/06/2019

Emma anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg er blevet meget glad for Danish Skin Care. Jeg har gennem årene brugt mange penge og prøvet mange produkter med større og mindre succes. Perfect Skin Power Treat har virkelig gjort en forskel for min hud - nok et af de bedste hudplejeprodukter jeg nogensinde har haft.

Charlotte, 22/06/2019

Charlotte anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 12 måneders brug

Jeg har meget sart hud og min hud har ofte reageret ved at blive meget rød, når jeg har brugt rens. Så jeg er rigtig glad for jeres rens, for den er så mild ved min hud og min hud bliver aldrig irriteret når jeg bruger den.

Emma, 11/06/2019

Emma anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Betydligt renere pore og færre udbrud efterhånden. Gode produkter, hurtig levering og rigtig gode videoer.

Nadia, 10/06/2019

Nadia anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her:

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Min hud er blevet glattere, men den største forskel er at den heler hurtigere når jeg får udbrud på kinder og i panden. Jeg vil helt sikker blive ved med at bruge Danish Skin Care sættet fremover!

Andrea, 03/06/2019

Andrea anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 ugers brug

Jeg synes måske det kan være lidt sværet at se på billederne, men min udfordring er de stor pore med sorte hudorme i og ellers urenheder i form af bumser, jeg er slem til at pille hul på. Hudplejeserien har hjulpet utroligt meget på kun 3 uger.

Katia, 24/05/2019

Katia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 11 måneders brug

Farvel til bumser og fedtet hud. Huden er blevet bumsefri og langt mere ensartet og fin at se på :)

Maria, 21/05/2019

Maria anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 7 ugers brug

Røde mærker i huden og under næsen forsvandt hurtigt, så huden nu er rigtig fint og flot.

Maria, 20/05/2019

Maria anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 1 års brug

Huden er blevet ensartet og ujævnheder er forsvundet. Samtidigt er huden helt fri for urenheder og bumser, så huden bare stråler nu.

Christine, 19/05/2019

Christine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 1 måneds brug

Jeg er glad for produkterne. Produkter holder rigtig lang tid.

Luna, 18/05/2019

Luna anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 ugers brug

Har i mange år døjet med irriteret tør hud OG mærkelige røde prikker, store og små UNDER huden. Jeg har været alle cremer igennem, La mer inkl., men intet hjalp. Ihvertfald ikke før jeg faldt over Mads kæmpe smil og hans produkter. Danish Skin Care, I love U. Jeg er fuldstændig på toppen!

Nicolai, 12/05/2019

Nicolai anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 1 måneds brug

Fantastisk resultat! Huden er langt mere ensartet og der er langt færre bumser, samt røde mærker i huden fra bumser.

Fadime, 09/05/2019

Fadime anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 18 måneders brug

På det første billede har jeg endda lidt makeup på, og er fra da jeg blev student, mens det andet er uden makeup (kun mascara), og man kan se min hud er meget mere jævn ☺️

Christina, 08/05/2019

Christina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 12 måneders brug

Pigmentskader og uren hud, gjorde at huden altid blev dækket. Amazing Body Treat har udrettet mirakler for huden – lige før huden virker yngre og mere smidig. Virkelig et godt produkt!

Simona, 08/05/2019

Simona anbefaler:

Amazing Body Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 1,5 måneds brug

Både jeres produkter, kundeservice osv. er bare SÅ inspirerende og jeg ville ønske jeg havde turde kaste mig ud i jer for flere år siden. Jeg troede bare i var som alle andre der bare fylder en med alle mulige løfter. Elsker produkterne! Jeg har allerede anbefalet jer til flere også på de sociale medier og gør det gerne igen og igen. Efter billedet er taget efter at have brugt jeres produkt i ca 1,5 måned og jeg har også jeres foundation på 🙂 Som i kan se er den helt jævn og jeg synes personligt den stråler.

Maria, 07/05/2019

Maria anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 1 uges brug

Efter fire dage på hospitalet med flittigt brug af håndsprit, var mine hænder røde og tørre. Allerede efter et par dage har Amazing Body Treat hjulpet mine hænder meget 😁👍

Sarah, 07/05/2019

Sarah anbefaler:

Amazing Body Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 4 måneders brug

Er godt på vej til en bumsefri hud. Efterhånden er der kun ar tilbage. Er så glad for mit resultat indtil videre😀

Pernille, 06/05/2019

Pernille anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 4 ugers brug

Der jeg startede med at bruge Danish Skin Care produkter havde jeg mange urenheder på siden af munden samt hagen jeg havde ligeledes røde plamager forskellige steder i ansigtet. I en længere periode forsøgte jeg mig med diverse ansigts rens og cremer og jo mere jeg skiftede jo være blev min hud. Jeg så en reklame for Danish Skin Care og tænkte at jeg ville forsøge mig med dette. Allerede efter 2 uger kunne jeg se en forbedring og JEG VAR LYKKELIG. ENDELIG VAR DER NOGET DER VIRKEDE. Da jeg er mor til 2 små børn er tid ikke det jeg har alverden af derfor kan jeg ikke andet end at elske Danish Skin Care. En morgen og aften rutine der ikke tager mere end 5 min er lykken herhjemme. Når man så også kan se resultater bliver lykken bare en tand bedre 😍 Jeg har anbefalet Danish Skin Care til mine nærmeste og kan helt klar anbefale den til ALLE. Jeg kan kun sige prøv det! Du vil ikke fortryde. Det er alle pengene værd. Når jeg tænker over hvor mange penge, jeg har brugt på produkter der mere eller mindre har ødelagt min hud, ville jeg ønske at jeg helt fra starten af havde opdaget Danish Skin Care. Stort tak til Danish Skin Care for fantastiske produkter. Tak fordi I har gjort det muligt for mig at får min glans tilbage 😍 JEG STRRRRÅÅÅLLLLRRRR IGEN.

Emira, 05/05/2019

Emira anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

Jeg så hurtigt en forandring i min hud (efter ca. 2 uger), det har hjulpet mig med at reducere rødmen, og fjernet mange af mine bumser og hudorme. Vil meget anbefale.

Sarah, 05/05/2019

Sarah anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 14 dages brug

Jeg har meget uren hud, men det varierer også en del. Mine før billeder er taget den dag min mor gav mig produkterne. Det har dog været meget værre. Jeg har stadig bumser og urenheder, men det er både færre og mindre bumser, og de forsvinder hurtigere end før. Jeg havde meget olieret hud før, og kunne ‘skinne’ helt vildt i løbet af dagen. Nu er det meget sjældent! Jeg vil fortsætte med at bruge produkterne, og er spændt på at se hvad det bringer. ☺️ Jeg er vild med det!

Mathilde, 05/05/2019

Mathilde anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Amalie, 03/05/2019

Amalie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

Jeg har nærmest altid haft små bumser i min pande. Ikke noget voldsomt, men de har været der. Efter jeg er begyndt på jeres produkter er de forsvundet og jeg er evigt taknemlig.

Karoline, 02/05/2019

Karoline anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

På før-billedet har jeg både betændte bumser/ujævnheder og røde ar. På efter-billedet er der faktisk kun røde ar tilbage, ingen ujævnheder eller betændte bumser. Før jeg begyndte på produkterne havde jeg tendens til fedtet hud, og havde altid en transperant pudder eller “blotting-papir” med mig. Det har jeg ikke brug for længere. Nu er den mere til den tørre side. Jeg synes generelt at min hud er blevet pænere, herunder også mindre porer.

Stine, 02/05/2019

Stine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

Jeg er ikke helt problemfri endnu, men er kommet virkelig langt - ikke kun udseendemæssigt, men min hud føles også bedre. Før gjorde den ondt og jeg mærkede meget til min meget sarte og irriterede hud, som jeg dækkede til med en masse makeup. Jeres hudplejeprodukter og pudder har virkelig gjort underværker og jeg skal ikke bruge noget andet fremover. Væk med alt det skadelige og ind med mere af jeres med gode ingredienser og indholdsstoffer :-)

Hanne, 09/04/2019

Hanne anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 4,5 måneders brug

Det er min datter der bruger dine produkter og hun har givet mig lov til at sende fotos til dig. Der er ca. 4,5 mdr. mellem før og efter fotos. Dine produkter er fantastiske og min datter er meget glad for resultatet. Tak fra os 😊

Tanja, 02/04/2019

Tanja anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

Jeg ledte efter noget andet hudpleje da jeg var kørt sur i det jeg brugte i forvejen og både jeg og min hud var forvirret over hvilken kategori jeg hørte til (moden, gammel, tør, fedtet, uren, kombineret osv). Jeg forsøgte mig lidt forsigtigt frem, først med Perfect Skin Power Treat, da jeg ikke havde hørt om Danish Skin Care før og derfor var lidt luren i fht. effekt vs pris. Der gik nogle uger hvor jeg ikke kunne se den store forskel, men herefter begyndte der stille og roligt at ske en forbedring uge for uge. Jeg anskaffede mig ansigtscremen, ansigtsvasken og mineralpudderen efterfølgende. Den rødme jeg har tilbage er ikke længere knopper/bumser/blærer, men mest ar og tegn på at der har været irritation af huden før. Kan varmt anbefale alle ovenstående produkter.

Mian, 21/03/2019

Mian anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 ugers brug

Efter tre uger med rejseserien kan jeg se stor forskel på min hud. Jeg får ikke længere bumser og urenheder på samme måde. Det har lagt sig. Glæder mig til at være helt færdig med min problemhud:)

Maria, 19/03/2019

Maria anbefaler:

MINI sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

Jeg synes det svinger en del. Nogle dage er rødmen næsten væk (jeg har rocasia) og andre dage blusser jeg meget og huden svider efter rens og påføring af creme. Tænker at jeg måske behøver sætte ind via kosten også. Jeg håber selvfølgelig at det bliver endnu bedre, men jeg er nødt til at bruge foundation hver dag.

Mette, 17/03/2019

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 5 måneders brug

Før er taget i august 2018 og efter er taget i januar i år. Mine bumser eller røde knopper i panden er praktisk taget forsvundet

Christian, 13/03/2019

Christian anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 1 måneds brug

Mikkel, 05/03/2019

Mikkel anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 5 måneders brug

Jeg bliver helt sentimental ved at se hvor meget der er sket fra jeg modtog min fleste forsendelse fra Jer. Der er ingen ord der er tilstrækkelige til at kunne beskrive hvad produkterne har gjort for mig. Jeg kan se andre i øjnene igen, men vigtigst af alt: jeg kan se mig selv i øjnene. Og smile - også af den lille bums der alligevel kommer i ny og næ! Den må gerne være der :-)

Gitte, 05/03/2019

Gitte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Christina, 02/03/2019

Christina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her:

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 4 måneders brug

Charlotte, 20/02/2019

Charlotte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 6 måneders brug

Sofie, 14/02/2019

Sofie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 års brug

Tidligere havde jeg problemer med bumser og urenheder ved munden og hagen. Huden føles nu mere spændstig og frisk og har yderst sjældent bumser.

Christina, 13/02/2019

Christina anbefaler

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Min datter, Kamilla Friis Ankersen, har endelig fundet en serie der virker!

Gitte, 13/02/2019

Gitte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 14 dages brug

Foto viser min mand, som har brugt cordisoncreme i de 22 år jeg har kendt ham. Jeg har så foræret ham jeres Perfect Skin Power Treat, da vi alle ved at cordison er homoncreme og kun må anvendes i korte perioder. Ved ikke om han har ødelagt huden, da den ser pergament tynd ud. For det første er han enormt glad for produktet, det er beroligende og dæmper rødmen. Og ikke nok med det kan vi begge begynde at se en forandring. Har en tro på at det bliver endnu bedre, da han jo kun har brugt cremen i ca 14 dage.

Mirjam, 13/02/2019

Mirjam anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 1 års brug

Danish Skin Care har hjulpet mig af med min akne. Jeg er så glad for deres produkter og bruger dem morgen og aften hver dag!

Lea, 12/02/2019

Lea anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg har aldrig haft den mest urene hud, men i stressede perioder reagerer den, og sidst havde jeg svært ved at slippe af med det igen - og også besvær med at dække det med makeup. Ved ikke hvor gode billederne er, men jeg var i hvert fald meget frustreret over de små urenheder på især min kind og ved munden - det tog en evighed, så derfor ville jeg prøve jeres Perfect Skin Power Treat. Generelt synes min hud mere "forfinet" og er blevet meget blød :) Skal lige siges, at billederne ER taget af samme side af mit ansigt, men pga. indstillinger, kamera osv. kan det ligne noget andet.. Jeg kan bestemt se og mærke en forskel og glæder mig til at se, hvilken forskel man mon kan se, når jeg fortsætter med at bruge produktet :)

Marie, 11/02/2019

Marie anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 9 måneders brug

Fra fedtet hud med tendens til rødme

Mette, 10/02/2019

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Den mærkbare forskel er helt sikkert, at jeg ikke skal dække min hud med foundation. Nu bruger jeg udelukkende mineralpudder, og det ville aldrig have været tilfredsstillende for mig, før jeg begyndte med jeres produkter.

Tina, 10/02/2019

Tina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produtkerne her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 3 måneders brug

Problemer med rosacea i perioder. Efter start med Danish Skin Care stort set ikke haft problemer.

Dorthe, 04/02/2019

Dorthe anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

før efter resultat danish skin care hudpleje
Før
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 måneders brug

Jeg har haft en del pigmentpletter og urenheder. Jeg oplevede ret hurtigt, at mine pletter forsvandt, huden skaldede hver morgen. Mine urenheder er også minimeret, får stadig lidt, men absolut ikke i samme grad. Jeg har ikke store bumser på hagen længere, ikke som hidtil. Min hud er blevet meget mere ensartet