Før og efter historier

Én af vores bedste måder at markedsføre os på, er via vores mange glade kunders historier.

Helene

Efter 6 måneders brug

Med serien kan jeg virkelig mærke en positiv forskel. Min hud føles mere blød og frisk end nogensinde før. Derudover har jeg ikke haft en eneste bums, mens jeg har brugt produkterne til tør hud. Jeg har dog stadig røde knopper omkring næsen, men de går forhåbentlig også snart væk. Kan i hvert fald varmt anbefale det samlede sæt. :-)

Helene anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Anne

Efter 3 ugers brug

Jeg har tidligere brugt clinique i mange år og pludselig ændre min hud sig markant med rødme og kløen. Jeg prøver Danish Skin Care og på meget kort tid ser jeg en stor forandring men også en hud med glød i. Meget glad og tilfreds med produkterne.

Anne anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Erna

Efter 11 måneders brug

Jeg er så glad for at jeg fandt Danish Skin Care! Jeg har prøvet så mange produkter uden resultat. Men... da jeg fik fingre i jeres hudserie, så jeg foradring i mig ansigtet! Nu kan jeg se mig selv i spejlet uden at blive irriteret. Jeg er så glad. Thump up fra mig :)

Erna anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her

Stina

Efter 2 måneders brug

Vil glad for dine produkter, så glad at jeg nu har fået overtalt min mand til at afprøve det👍👏 Fortæller alle om det. Kan mærke at min hud er gladere 😊

Stina anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Emma

Efter 6 månders brug

Jeg har prøvet mange hudpleje produkter, men Danish Skin Care er det eneste, som har gjordt en stor forskel.Vild med hele serien, men specielt Perfect Skin Power Treat er fantastisk!

Emma anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Charlotte

Efter 4 måneders brug

Jeg er blevet meget glad for Danish Skin Care. Jeg har gennem årene brugt mange penge og prøvet mange produkter med større og mindre succes. Perfect Skin Power Treat har virkelig gjort en forskel for min hud - nok et af de bedste hudplejeprodukter jeg nogensinde har haft.

Charlotte anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Emma

Efter 12 måneders brug

Jeg har meget sart hud og min hud har ofte reageret ved at blive meget rød, når jeg har brugt rens. Så jeg er rigtig glad for jeres rens, for den er så mild ved min hud og min hud bliver aldrig irriteret når jeg bruger den.

Emma anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her

Rose

Efter 1,5 måneds brug

Produkterne er alle super gode, og man oplever hurtigt en stor forskel efter brug. Da jeg startede med at bruge produkterne, var jeg slet ikke glad for min hud, og jeg kunne ikke lide at vise den frem. Nu er jeg utrolig glad for min hud, og tænker hver morgen - YES, ren hud. Det giver et boost allerede fra morgenen af.

Rose anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Nadia

Efter 3 måneders brug

Betydligt renere pore og færre udbrud efterhånden. Gode produkter, hurtig levering og rigtig gode videoer.

Nadia anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her:

Andrea

Efter 3 måneders brug

Min hud er blevet glattere, men den største forskel er at den heler hurtigere når jeg får udbrud på kinder og i panden. Jeg vil helt sikker blive ved med at bruge Danish Skin Care sættet fremover!

Andrea anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Rebecca

Efter 5 måneders brug

De første par måneder har en acne behandling også hjulpet mig meget udover Danish Skin Care.

Rebecca anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Katia

Efter 3 ugers brug

Jeg synes måske det kan være lidt sværet at se på billederne, men min udfordring er de stor pore med sorte hudorme i og ellers urenheder i form af bumser, jeg er slem til at pille hul på. Hudplejeserien har hjulpet utroligt meget på kun 3 uger.

Katia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Maria

Efter 11 måneders brug

Farvel til bumser og fedtet hud. Huden er blevet bumsefri og langt mere ensartet og fin at se på :)

Maria anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Maria

Efter 7 ugers brug

Røde mærker i huden og under næsen forsvandt hurtigt, så huden nu er rigtig fint og flot.

Maria anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Christine

Efter 1 års brug

Huden er blevet ensartet og ujævnheder er forsvundet. Samtidigt er huden helt fri for urenheder og bumser, så huden bare stråler nu.

Christine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Luna

Efter 1 måneds brug

Jeg er glad for produkterne. Produkter holder rigtig lang tid.

Luna anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Nicolai

Efter 3 ugers brug

Har i mange år døjet med irriteret tør hud OG mærkelige røde prikker, store og små UNDER huden. Jeg har været alle cremer igennem, La mer inkl., men intet hjalp. Ihvertfald ikke før jeg faldt over Mads kæmpe smil og hans produkter. Danish Skin Care, I love U. Jeg er fuldstændig på toppen!

Nicolai anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Fadime

Efter 1 måneds brug

Fantastisk resultat! Huden er langt mere ensartet og der er langt færre bumser, samt røde mærker i huden fra bumser.

Fadime anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Christina

Efter 18 måneders brug

På det første billede har jeg endda lidt makeup på, og er fra da jeg blev student, mens det andet er uden makeup (kun mascara), og man kan se min hud er meget mere jævn ☺️

Christina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Simona

Efter 12 måneders brug

Pigmentskader og uren hud, gjorde at huden altid blev dækket. Amazing Body Treat har udrettet mirakler for huden – lige før huden virker yngre og mere smidig. Virkelig et godt produkt!

Simona anbefaler:

Amazing Body Treat

Køb produktet her

Maria

Efter 1,5 måneds brug

Både jeres produkter, kundeservice osv. er bare SÅ inspirerende og jeg ville ønske jeg havde turde kaste mig ud i jer for flere år siden. Jeg troede bare i var som alle andre der bare fylder en med alle mulige løfter. Elsker produkterne! Jeg har allerede anbefalet jer til flere også på de sociale medier og gør det gerne igen og igen.Efter billedet er taget efter at have brugt jeres produkt i ca 1,5 måned og jeg har også jeres foundation på 🙂 Som i kan se er den helt jævn og jeg synes personligt den stråler.

Maria anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Sarah

Efter 1 uges brug

Efter fire dage på hospitalet med flittigt brug af håndsprit, var mine hænder røde og tørre. Allerede efter et par dage har Amazing Body Treat hjulpet mine hænder meget 😁👍

Sarah anbefaler:

Amazing Body Treat

Køb produktet her

Pernille

Efter 4 måneders brug

Er godt på vej til en bumsefri hud. Efterhånden er der kun ar tilbage. Er så glad for mit resultat indtil videre😀

Pernille anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Emira

Efter 4 ugers brug

Der jeg startede med at bruge Danish Skin Care produkter havde jeg mange urenheder på siden af munden samt hagen jeg havde ligeledes røde plamager forskellige steder i ansigtet. I en længere periode forsøgte jeg mig med diverse ansigts rens og cremer og jo mere jeg skiftede jo være blev min hud. Jeg så en reklame for Danish Skin Care og tænkte at jeg ville forsøge mig med dette. Allerede efter 2 uger kunne jeg se en forbedring og JEG VAR LYKKELIG. ENDELIG VAR DER NOGET DER VIRKEDE.Da jeg er mor til 2 små børn er tid ikke det jeg har alverden af derfor kan jeg ikke andet end at elske Danish Skin Care. En morgen og aften rutine der ikke tager mere end 5 min er lykken herhjemme. Når man så også kan se resultater bliver lykken bare en tand bedre 😍 Jeg har anbefalet Danish Skin Care til mine nærmeste og kan helt klar anbefale den til ALLE. Jeg kan kun sige prøv det! Du vil ikke fortryde. Det er alle pengene værd. Når jeg tænker over hvor mange penge, jeg har brugt på produkter der mere eller mindre har ødelagt min hud, ville jeg ønske at jeg helt fra starten af havde opdaget Danish Skin Care.Stort tak til Danish Skin Care for fantastiske produkter. Tak fordi I har gjort det muligt for mig at får min glans tilbage 😍 JEG STRRRRÅÅÅLLLLRRRR IGEN.

Emira anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Sarah

Efter 2 måneders brug

Jeg så hurtigt en forandring i min hud (efter ca. 2 uger), det har hjulpet mig med at reducere rødmen, og fjernet mange af mine bumser og hudorme.Vil meget anbefale.

Sarah anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Mathilde

Efter 14 dages brug

Jeg har meget uren hud, men det varierer også en del. Mine før billeder er taget den dag min mor gav mig produkterne. Det har dog været meget værre. Jeg har stadig bumser og urenheder, men det er både færre og mindre bumser, og de forsvinder hurtigere end før. Jeg havde meget olieret hud før, og kunne ‘skinne’ helt vildt i løbet af dagen. Nu er det meget sjældent!Jeg vil fortsætte med at bruge produkterne, og er spændt på at se hvad det bringer. ☺️ Jeg er vild med det!

Mathilde anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Amalie

Efter 3 måneders brug

Amalie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Karoline

Efter 2 måneders brug

Jeg har nærmest altid haft små bumser i min pande. Ikke noget voldsomt, men de har været der. Efter jeg er begyndt på jeres produkter er de forsvundet og jeg er evigt taknemlig.

Karoline anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Stine

Efter 2 måneders brug

På før-billedet har jeg både betændte bumser/ujævnheder og røde ar. På efter-billedet er der faktisk kun røde ar tilbage, ingen ujævnheder eller betændte bumser. Før jeg begyndte på produkterne havde jeg tendens til fedtet hud, og havde altid en transperant pudder eller “blotting-papir” med mig. Det har jeg ikke brug for længere. Nu er den mere til den tørre side. Jeg synes generelt at min hud er blevet pænere, herunder også mindre porer.

Stine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Monique

Efter 1 års brug

Danish skincare har givet mig min selvtillid tilbage og mere til 😍 Har aldrig tænkt mig at bruge andet!

Monique anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Melina

Efter 4 måneders brug

Jeg Har altid haft mega problem hud, med store bumser og uren hud, der gik hen og blev til sår. Min hud var kontant øm, og jeg havde prøvet alt! Men så fandt jeg Danish Skin Care og siden da, har min hud haft det mega godt! Det er vitterligt et mirakel produkt, og jeg kender flere der har samme oplevelse som mig. 😁

Melina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Conni

Efter 14 dages brug

Jeg havde samme plamager, dog ikke helt så slemt, få steder i ansigtet også, og det har produkterne altså også reduceret kraftigt - og det er på kun 14 dage.

Conni anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Emma

Efter 6 måneders brug

Jeg har også været på en A-vitamin kur sammen med altid at have brugt danish skin Care og bruger det fortsat :)

Emma anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Susanne

Efter 2 måneders brug

Det er min datter på 15 som har haft stor gavn af skin care produkterne. Hun har længe haft problemer med acne og vi har prøvet mange forskellige cremer ordineret af lægen. Men allerede efter nogle ugers brug af renseprodukterne kunne vi se en klar forskel. Hun er utrolig glad for den store forandring.

Susanne anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Hanne

Efter 2 måneders brug

Jeg er ikke helt problemfri endnu, men er kommet virkelig langt - ikke kun udseendemæssigt, men min hud føles også bedre. Før gjorde den ondt og jeg mærkede meget til min meget sarte og irriterede hud, som jeg dækkede til med en masse makeup. Jeres hudplejeprodukter og pudder har virkelig gjort underværker og jeg skal ikke bruge noget andet fremover. Væk med alt det skadelige og ind med mere af jeres med gode ingredienser og indholdsstoffer :-)

Hanne anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tanja

Efter 4,5 måneders brug

Det er min datter der bruger dine produkter og hun har givet mig lov til at sende fotos til dig. Der er ca. 4,5 mdr. mellem før og efter fotos. Dine produkter er fantastiske og min datter er meget glad for resultatet. Tak fra os 😊

Tanja anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Mian

Efter 2 måneders brug

Jeg ledte efter noget andet hudpleje da jeg var kørt sur i det jeg brugte i forvejen og både jeg og min hud var forvirret over hvilken kategori jeg hørte til (moden, gammel, tør, fedtet, uren, kombineret osv). Jeg forsøgte mig lidt forsigtigt frem, først med Perfect Skin Power Treat, da jeg ikke havde hørt om Danish Skin Care før og derfor var lidt luren i fht. effekt vs pris. Der gik nogle uger hvor jeg ikke kunne se den store forskel, men herefter begyndte der stille og roligt at ske en forbedring uge for uge. Jeg anskaffede mig ansigtscremen, ansigtsvasken og mineralpudderen efterfølgende. Den rødme jeg har tilbage er ikke længere knopper/bumser/blærer, men mest ar og tegn på at der har været irritation af huden før. Kan varmt anbefale alle ovenstående produkter.

Mian anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Maria

Efter 3 ugers brug

Efter tre uger med rejseserien kan jeg se stor forskel på min hud. Jeg får ikke længere bumser og urenheder på samme måde. Det har lagt sig. Glæder mig til at være helt færdig med min problemhud:)

Maria anbefaler:

MINI sæt

Køb produkterne her

Mette

Efter 2 måneders brug

Jeg synes det svinger en del. Nogle dage er rødmen næsten væk (jeg har rocasia) og andre dage blusser jeg meget og huden svider efter rens og påføring af creme.Tænker at jeg måske behøver sætte ind via kosten også.Jeg håber selvfølgelig at det bliver endnu bedre, men jeg er nødt til at bruge foundation hver dag.

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Christian

Efter 5 måneders brug

Før er taget i august 2018 og efter er taget i januar i år. Mine bumser eller røde knopper i panden er praktisk taget forsvundet

Christian anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Mikkel

Efter 1 måneds brug

Mikkel anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Gitte

Efter 5 måneders brug

Jeg bliver helt sentimental ved at se hvor meget der er sket fra jeg modtog min fleste forsendelse fra Jer. Der er ingen ord der er tilstrækkelige til at kunne beskrive hvad produkterne har gjort for mig. Jeg kan se andre i øjnene igen, men vigtigst af alt: jeg kan se mig selv i øjnene. Og smile - også af den lille bums der alligevel kommer i ny og næ! Den må gerne være der :-)

Gitte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Christina

Efter 3 måneders brug

Christina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her:

Charlotte

Efter 4 måneders brug

Charlotte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Sofie

Efter 6 måneders brug

Sofie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Christina

Efter 3 års brug

Tidligere havde jeg problemer med bumser og urenheder ved munden og hagen. Huden føles nu mere spændstig og frisk og har yderst sjældent bumser.

Christina anbefaler

Samlet sæt

Køb produkterne her

Gitte

Efter 3 måneders brug

Min datter, Kamilla Friis Ankersen, har endelig fundet en serie der virker!

Gitte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Mirjam

Efter 14 dages brug

Foto viser min mand, som har brugt cordisoncreme i de 22 år jeg har kendt ham. Jeg har så foræret ham jeres Perfect Skin Power Treat, da vi alle ved at cordison er homoncreme og kun må anvendes i korte perioder. Ved ikke om han har ødelagt huden, da den ser pergament tynd ud. For det første er han enormt glad for produktet, det er beroligende og dæmper rødmen. Og ikke nok med det kan vi begge begynde at se en forandring. Har en tro på at det bliver endnu bedre, da han jo kun har brugt cremen i ca 14 dage.

Mirjam anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Lea

Efter 1 års brug

Danish Skin Care har hjulpet mig af med min akne. Jeg er så glad for deres produkter og bruger dem morgen og aften hver dag!

Lea anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Marie

Efter 4 måneders brug

Jeg har aldrig haft den mest urene hud, men i stressede perioder reagerer den, og sidst havde jeg svært ved at slippe af med det igen - og også besvær med at dække det med makeup. Ved ikke hvor gode billederne er, men jeg var i hvert fald meget frustreret over de små urenheder på især min kind og ved munden - det tog en evighed, så derfor ville jeg prøve jeres Perfect Skin Power Treat. Generelt synes min hud mere "forfinet" og er blevet meget blød :) Skal lige siges, at billederne ER taget af samme side af mit ansigt, men pga. indstillinger, kamera osv. kan det ligne noget andet.. Jeg kan bestemt se og mærke en forskel og glæder mig til at se, hvilken forskel man mon kan se, når jeg fortsætter med at bruge produktet :)

Marie anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Mette

Efter 9 måneders brug

Fra fedtet hud med tendens til rødme

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tina

Efter 3 måneders brug

Den mærkbare forskel er helt sikkert, at jeg ikke skal dække min hud med foundation. Nu bruger jeg udelukkende mineralpudder, og det ville aldrig have været tilfredsstillende for mig, før jeg begyndte med jeres produkter.

Tina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produtkerne her

Dorthe

Efter 3 måneders brug

Problemer med rosacea i perioder. Efter start med Danish Skin Care stort set ikke haft problemer.

Dorthe anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Winnie

Efter 2 måneders brug

Jeg har haft en del pigmentpletter og urenheder. Jeg oplevede ret hurtigt, at mine pletter forsvandt, huden skaldede hver morgen. Mine urenheder er også minimeret, får stadig lidt, men absolut ikke i samme grad. Jeg har ikke store bumser på hagen længere, ikke som hidtil. Min hud er blevet meget mere ensartet

Winnie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Diana

Efter 3 måneders brug

Før billede: Lige kommet hjem fra stranden og der så min hud virkelig grim ud med mine pigmentforandringer. Efter billede: Er fra nu, Januar og der er stort set ingen tegn på de grimme forandringer mere efter brug af Danish skin care :) Og vil sige at det har været pænt i et godt stykke tid. Ca efter 3 måneder var min hud fin igen!

Diana anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Anette

Efter 6 måneders brug

Tusind tak til jer alle for super skønne produkter, og mega god kundeservice!Som I nok kan se på før billedet, så har jeg en mørk plet i panden. Den kom til syne for nogle år siden. Den har været meget mørkere. Jeg ved godt at det er et somme billede, og ja jeg har fregner... men allerede efter få ugers brug af jeres produkter, så begyndte den at forsvinde. Idag er den næsten væk.Med Venlig hilsen En glad og fornøjet bruger :0) Anette

Anette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Amalie

Efter 15 dages brug

Jeg begynder efter ca. 2,5 måned at se forbedring. Derefter gik det stærkt, som det ses af fotos (15 dage imellem hvert foto). Mine kinder er blevet pænere og min pande er også så småt i bedring. Nu venter jeg spændt på bedring af min hage også. Jeg anbefaler hele sættet! :)

Amalie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Louise

Efter 6 måneders brug

En vild forandring med produkter jeg ikke kan undvære i min hverdag.

Louise anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Mette

Efter 5 måneders brug

Det var virkelig svært at finde et billede af min urene hud, fordi jeg konsekvent har slettet alle billeder, hvor man har kunne se mit hudproblem. Jeg fandt dog alligevel dette billede fra 2011, hvor man kan se de små indvendige urenheder i panden, som jeg har kæmpet med i cirka 10 år!! "Efter-billedet" er fra 2018, og selvom jeg har make-up på på begge billeder, og billedekvaliteten er blevet væsentlig bedre med årene, kan man på 2018-billedet tydelig se, at jeg ikke døjer med mit hudproblem længere. SÅ DEJLIGT!!!! Jeg har stadig lidt ar efter de mange år med urenheder, men de bliver også gradvist bedre ved brug af Danish Skincare. Så tak for hjælpen, Mads. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Danish Skincare produkterne.

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Sofie

Efter 11 måneders brug

Jeg tror aldrig jeg kommer til at bruge andet end Danish Skin Care. Jeg har bare været så glad for alle produkterne. Især er jeg glad for Amazing bodytreatment, som i nok kan se 😊👍🙏❤️ mvh Sofie

Sofie anbefaler:

Amazing Body Treat

Køb produktet her

Marie

Efter 1 måneds brug

Marie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Nathalia

Efter 2 måneders brug

Det første billede hvor min pande er meget i udbrud, er 3 uger inde i forløbet med Danish Skin Care. Og det sidste billede jeg har sendt er fra nu af, jeg døjer stadig med uren hud. Men den er blevet meget bedre. Jeg har desværre fået nogle ar/ rødlige afmærkninger i panden. Det er fra Clinic, de havde en speciel bumse creme jeg brugte, før DSC, men Clinics produkter er alt for kraftige for min hud, som så desværre har resulteret i de mærker. Håber Danish Skin Care produkterne kan fjerne min ar også :) Jeg har gode forhåbninger - produkterne har allerede udrettet mirakler for min hud.

Nathalia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Ali

Efter 2 måneders brug

Gode produkter. Min hud føles bedre end nogensinde før :)

Ali anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Trine

Efter 2 år og 6 måneders brug

Jeg har slettet de fleste billeder af mig selv, hvor man kunne se de hudproblemer jeg havde. Jeg var flov over at have bumser som +40-årig. Efter at være skiftet til Danish Skincare er jeg stort set bumsefri! Resultatet kom hurtigt. Tror jeg så gode resultatet efter 2 måneder – og siden er det kun blevet bedre og bedre. Der er 2 år og 6 måneder imellem de to fotos.

Trine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Veronica

Efter 2 måneders burg

Mange af mine bumser er hormonel betinget, så der kommer altid nogle selvom jeg bruger hudpleje, men med Danish Skin Care serien er de færre og forsvinder hurtigt. Men det er vigtigt jeg husker at vaske HVER dag 2 gange dagligt😊 Super glad for produkterne!

Veronica anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Merethe

Efter 5 måneders brug

Kæmpe anbefaling herfra! Produkterne har virkelig været gode for min hud. Jeg er sluppet af med rødmen i huden og mine rynker er blevet langt mindre synlige. Mange tak for gode produkter!

Merethe anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Katie

Efter 3 ugers brug

Jeg oplever at min hud er meget mere jævn i farven, og at de røde nuancer min hud stort set er væk.

Katie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Cecilia

Efter 1 års brug

Efter jeg blev gravid med min datter, har jeg kæmpet med uren hud. Troede det ville gå i sig selv efter hun blev født, men først efter min veninde foreslog Danish Skin Care produkterne, så skete der virkelig noget. Nu har jeg en “almindelig hud” og er så glad!

Cecilia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Anni

Efter 7 måneders brug

Virkelig plaget af store bumser. Især på hagen, som gjorde voldsomt ondt. Billedet fortæller vist ret tydeligt, at det er smertefuldt. Idag er min hud blevet så fint. Jeg får ikke længere udbrud af bumser og rødmen i huden er også ved at forsvinde. Super glad for produkterne!

Anni anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Jen

Efter knap 1 års brug

Jeg er sluppet af med de små knopper jeg normalt havde i panden, har mindre rødme fra rosacea i kinderne. Jeg får generelt færre bumser og knopper :)

Jen anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Silje

Efter 2 måneders brug

Jeg havde brugt alverdens hudplejeprodukter, og var derfor ved at opgive. Men så prøvede jeg Danish skin care, og blot efter to måneder kan jeg se forskel. Mine betændte bumser, som gjorde rigtig ondt, samt min fedtede hud er forsvundet, og nu er der blot nogle ar og rødme tilbage, som selvfølgelig vil tage sin tid. Jeg kan helt klart anbefale at bruge Danish skin Care, fordi det hjælper og er dejlig simpelt på samme tid!

Silje anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Louise

Efter 1 års brug

Bare tak! Dine produkter er så skønne

Louise anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Trine

Efter 2 måneders brug

Min hud har været pænere i forhold til de nye billeder. Men da jeg har holdt pause med træning i længere tid og er begyndt igen nu her, så reagerer min hud grundet jeg er tæt på andre og sveder, men huden er blevet markant bedre! Virkelig glad!

Trine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Malene

Efter 6 ugers brug

Lang historie kort...: For 10mdr siden kom jeg i medicinsk behandling for min hud...og hver gang jeg stoppede..kom det igen.. for en lille måned siden..havde jeg holdt pause igen..men begyndte at slå ud efter en uge...skulle til at opstarte medicin IGEN...men afprøvede Danish skin Care (hvad kunne jeg tabe?jeg havde sku snart prøvet alt). Og det var altså ikke fedt at skulle have medicin hver dag...og månedlige blodprøver...fordi medicinen kan påvirke leveren... Jeg var SÅ FRUSTRERET! Jeg indrømmer.. at det første billede med udbruddet er det ENESTE der findes...for jeg brugte PROMTE...FILTRE PÅ ALLE...og jeg mener ALLE billeder...så man altså ked af sin hud!!!Men som sagt...jeg pauserede medicinen fortsat..bare et par dage, så den ikke ku ha skylden HVIS nu det hjalp med produkterne...Billede to er idag...godt 5-6 uger senere...🙏 jeg har ikke taget medicin siden...og min hud er smukkere end jeg nogensinde havde turdet håbe på...jeg er så evigt taknemmelig...!🙏♥️Så blev historien sku lang af lige vel🙈😂😁 sorryStort kram og gode vibes... fra mig 😁-en glad sjæl 🙏

Malene anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Christina

Efter knap 1 års brug

Jeg er helt fri for urenheder. Det er helt fantastisk!

Christina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Naja

Efter 3 måneders brug

Har fået en finere hud, der ikke er ligeså sensitiv og skaller hele tiden. Glad for resultatet:-)

Naja anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Andreas

Efter 4 måneders brug

Super gode produkter! Bumserne forsvandt hurtigt – det samme galt for ar, røde mærker og rødmen i huden.

Andreas anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Hjalte

Efter 3 måneders brug

Da jeg var ramt af akne, havde jeg ikke lyst til at tage så mange billeder grundet min hud. Men jeg tog dog nogle billeder af min hage, der var voldsomt ramt. Det har været hårdt for mig i tiden med akne, men som det kan ses, er det blevet bedre takket være de fantastiske produkter fra! Det er virkelig en fornøjelse at bruge jeres produkter!!

Hjalte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Michelle

Efter 5 måneders brug

Altid været plaget af mange hudorme og urenheder. Dem er jeg sluppet af med og har fået en flot og glat hud. Virkelig glad for at være kommet igang med produkterne.

Michelle anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Ida Mai

Efter 3 ugers brug

Jeg har på billederne brugt produkterne i lidt over 3 uger. Jeg bruger indtil videre kun Perfect Skin Power Treat og Perfect Skin Moisturizer, som har givet fantastiske resultater allerede. Samtidig med en kost uden mælkeprodukter og med masser af frugt, grønt og nødder.

Ida Mai anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Donika

Efter 1 måneds brug

Geniale produkter, det eneste der hjælper min hud!

Donika anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Elizabeth

efter knap 2 års brug

Jeg har ikke nogen billeder fra før, hvor urenhederne var værst. Alle billeder hvor man tydeligt kunne se bumser, blev slettet. Dine produkter har hjulpet rigtig meget i panden (også på pigmentforandringer), næsen og kinderne. Jeg har stadig udfordringer på hagen, typisk mest omkring menstruationstiden. Der hvor dit produkt har hjulpet mest, er på min ryg og overarme. Jeg har absolut ingen billeder af det, da det var yderst pinefyldt, generende og blev gemt væk med tøj. Nu er der stort set ingen bumser - jeg kan nu lide at blive nusset på ryggen og have stropbluser på. Fantastisk. Tak

Elizabeth anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Stine

Efter 12 måneders brug

Mine fotos siger vist det hele. Jeg er meget glad for produkterne! Førhen hadede jeg min hud og brugte meget tid på bumser og min grimme hud. Idag elsker jeg mit spejlbillede og tænker slet ikke på min hud. Jeg bruger bare mine hudplejeprodukter fra Danish Skin Care.

Stine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Signe

Efter 2 måneders brug

Super glad for produkterne! Kan se at der er sket en markant forandring! Aldrig har min hud været så flot! Produkterne er desuden virkelig lækre at bruge på huden!

Signe anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Lene

Efter 2 års brug

Det første billede er taget sammen med min datter for 4 år siden. Det sidste billede er taget for nyligt - 5 måneder efter min søns fødsel. Jeg har døjet med acne siden mine teenageår og prøvet alverdens produkter, men dine virker bare! Jeg vil tro, at jeg har brugt dine produkter cirka 2 år, men er ikke helt sikker. Men TAK skal du have for de fantastiske produkter ❤️🙏🏼 Vh Lene Skov Kristensen.

Lene anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Louise

Efter 3 dages brug

Fik en træls bums på næsen - efter kun 3 dage er den faktisk væk. Jeg har ellers været vandt til at det gav ar og har mange ar pga mange år med acne og har været tør og skælene omkring næsen. Det er blevet så fint :-)

Louise anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Helene

Efter 4 dages brug

Det er godt nok i forskelligt lys. Men jeg kan se forandringer for hver dag der går med disse produkter...

Helene anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Pia

Efter 12 måneders brug

Ovenud lykkelig for at have fundet Danish Skin Care! Specielt rigtig glad for Perfect Skin Power Treat, som virkelig udretter mirakler for huden. Min hud er faldet meget mere til ro, jeg har fået en flot glød og mine urenheder er væk. Tak for gode produkter uden skadelige ingredienser!

Pia anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Janni

Efter 20 minutters brug

Jeg har ikke nogle før billeder fra da jeg startede med dine produkter, men jeg er superglad for dem og de gør en forskel for huden. Pudderen er HELT fantastisk og det er den, jeg har brugt på billedet, med dine produkter under naturligvis. Jeg håber, der er mere make-up på vej. Mvh. Janni

Janni anbefaler:

Loose Mineral Powder Foundation

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Mette

Efter 3 måneders brug

Det var hele ventetiden værd. Kan tydeligt se forskel og bliver helt klart ved med at bruge produkterne!

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Mia

Knap 1 års brug...

Ubeskriveligt, hvad det har betydet at komme igang med Danish Skin Care serien. Jeg var plaget af bumser, ar og voldsomt røde områder i ansigtet. Idag er min hud flot og pæn. TAK!

Mia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Michelle

Efter 3 måneders brug

Nu har jeg prøvet alverdens produkter i alle mulige prisklasser samt været til utallige kosmetologer, MEN nu har jeg endelig fundet det der virker bedst på min hud! :DJeg har i flere år lidt af hormonel acne med cyste dannelse, hvor jeg har prøvet skrappe medicinske behandlinger uden nogen effekt. Med Danish skincare og kostændring, får jeg ikke længere sindsyge udbrud med cystedannelse. Får stadig uren hud, men slet ikke i samme stil som før. Så TAK for jeres skønne produkter uden alt muligt kemi og parfume i! :D Synes desuden pris og produkt hænger fint sammen. Har prøvet dyrere produkter der ikke kom i nærheden af at gøre det samme som Danish skin Care.

Michele anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Majbritt

Lidt mindre end 2 år

Det er min teenagedatter Mathilde fra hun var 13 år til 15 år. Hun har stort set ikke været plaget af teenagebumser, siden hun kom igang med Danish Skin Care produkterne. Meget gode produkter! Lette at bruge og holder længe.

Mathilde og Majbritt anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Line

Efter 10 måneders brug

Tusind tak for dine mega gode produkter, de har hjulpet mig til at komme af med store bumser, efter at være stoppet på p-piller. Jeg kommer aldrig til at bruge andet end Danish skin care, da jeg ved det virker.

Line anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Tove

Efter 4 måneders brug

Min hud var virkelig tør og jeg syntes rynkerne var alt for fremtrædende - især lidt op af dagen, når min sædvanlige fugtighedscreme ikke kunne mere og huden begyndte at føles stram. Nu er rynkerne reduceret og jeg er super glad for det. Man skal være sin alder bekendt (43), men man behøver jo ikke gøre det værre :)

Tove anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Smuk hud Danish Skin Care

Jytte

Efter 4 måneders brug

Jeg er 68 år og har aldrig haft acne, men i året 2017 begyndte jeg at få et grimt udslet omkring munden. Jeg gik til læge og fik en salve, der ikke virkede. Tidligt i dette forår var jeg så hos dermatolog, som sagde, jeg havde perioral dermatitis og at kun en måneds behandling med stærk antibiotika ville hjælpe, men efter at have fundet oplysninger om produktet på nettet, valgte jeg ikke at tage det. Kort tid efter hørte jeg om DSC og har brugt det siden. Jeg er så lykkelig for nu endelig at have fået min normale hud igen. TAK .

Jytte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Danish Skin Care fjernede bumser på 6 måneder

Pernille

Efter 6 måneders brug

Pernilles bumser og urene hud blev virkelig forbedret, med 6 måneders brug af Danish Skin Care hudplejesættet.

Pernille anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Marie hud før og efter Danish Skin Care

Marie

"Facebook viste mig lige et billede igår fra for præcis syv år siden. Før jeg skiftede hudpleje. PRØV lige at se hvor meget bedre det er nu med alle mine pigmentskader... Før og efter-billedet viser mig som 33-årig og som 40-årig. Begge billeder er uredigerede."

Nogle hudproblemer ER bare svære at komme af med! MEN, med de korrekte ingredienser og vedholdenhed, vil de fleste opleve fantastiske resultater.

Marie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Line fjernede bumser med Danish Skin Care

Line

Efter 1 måneds brug

Især kvinder kan døje meget med hudproblemer igennem hele deres liv. Line var træt af dine bumser på kinderne, og prøvede Perfect Skin Power Treat med stor succes.

Line anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Rød irriteret hud om munden

Eva

Efter 2 måneders brug

Rød og irriteret hud omkring munden og på hagen kan være rigtig frustrerende. Eva smiler dog endnu større, efter hun brugte Perfect Skin Power Treat i 2 måneder.

Eva anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Nicolines hud 5 uger efter Danish Skin Care

Nicoline

Efter 5 ugers brug

Gode hudplejeprodukter handler ikke om alder, men om gode ingredienser. Derfor blev Nicolines hud så fin med Danish Skin Care hudplejeserien.

Nicoline anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Danish Skin Care før og efter

Rikke

Efter 6 måneders brug

Vedholdende betaler sig, når det handler om behandling af hudproblemer. Det er Rikke et smukt bevis på!

Rikke anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Danish Skin Care hjælper på bumser på panden

Amalie

Efter 1 måneds brug

Amalie var træt af sine fortsatte bumser i panden. Hun skrev til Danish Skin Care, fik råd købte det samlede sæt og resultaterne taler for sig selv.

Amalie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Fjern rød og bumset hud med Danish Skin Care

Louise

Efter 3 ugers brug

Louise prøvede først Perfect Skin Power Treat og endte med at købe hele Danish Skin Care hudplejesættet.

Louise anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af kvinde med store porer på kinden. Til højre: Efter billede af samme kvinde med smukkere hud på kinden..

Mia

Efter 8 ugers brug

Mia var træt af stadig at ha’ bumser og uren hud. Efter 8 uger med et Danish Skin Care hudplejesæt, var hendes hud gevaldigt forbedret.

Mia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af kvinde med rød og prikket hud på armen. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden prikker og rødmen.

Malene

Farvel til knopper på armene

Malene havde knopper på armene (Keratosis Pilaris) og brugte Amazing Body Treat i 8 uger.

Malou anbefaler:

Amazing Body Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af kvinde med bumser på kinderne og i panden. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Mette

"Din hud vil elske dig for det!"

Mette søgte på Google efter hjælp til sine bumser, som hun var mega træt af. Hun fandt Danish Skin Care, og har været trofast kunde i flere år.

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser på kinden. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Camilla

"Endelig noget der virkede!"

I flere måneder prøvede Camilla at fjerne sine bumser og blev først rigtig tilfreds, da hun fandt frem til Danish Skin Care.

Camilla anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af kvinde med prikker på panden. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden prikker med smukkere hud.

Sabrina

"Jeg troede ikke Danish Skin Care virkede, men da jeg gav det lidt længere tid, forsvandt mine knopper i panden!"

Sabrina indsendte dette billeder af hendes resultat med Danish Skin Care efter et par måneder.

Sabrina anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser om munden. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Trine

"Jeg elsker at jeres produkter er så nemme at bruge!!"

Trine behandlede sine bumser på hagen med vores Danish Skin Care hudplejesæt, og fik hurtigt rigtig gode resultater.

Trine anbefaler:

Perfect Skin Moisturizer

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Louise

"Jeg vil råde alle til at give deres urene hud en sidste chance med Danish Skin Care, det vil hverken du eller din hud fortryde :)"

Louise har siden hun var 12 år gammel kæmpet med meget uren hud både i hovedet og på ryggen. Det hæmmede hende i utrolig mange ting, som at gå ud uden make up, og man kunne aldrig se hende i en trøje med bar ryg! Danish Skin Care var hendes sidste mulighed, og sidste håb. Louise er lykkelig for at det virkelig har gjort en forskel for hende. Og så på SÅ kort tid! Man kunne på bare 1 måned se en stor foreskel på hendes hud.

Louise anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser i ansigtet. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Julie

"Wauw jeg fik et chok over at min ellers så fine hud, kunne komme til at se så uren ud."

Julie havde ALTID haft en helt fin og ren hud uden bumser osv. Men pludselig lignede hendes hud en katastrofe efter at hun prøvede et nyt renseprodukt. Hun begyndte på Perfect Skin Power Treat, og efter to uger, var hendes hud tilbage til normal.

Julie anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser. Til højre: Efter billede af samme kvinde med smukkere hud.

Sofia

"Når jeg anbefaler Danish Skin Care til mine følgere, venner, veninder, bekendte osv er det altså ikke for sjov."

Sofia gav Danish Skin Care hudplejesættet en chance på 3 måneder. Det var tilbage i 2012, og hun er stadig trofast kunde!

Sofia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser. Til højre: Efter billede af samme kvinde med ensformig og smuk hud.

Nadia

"Jeg kan mærke, at jeg i det store hele er blevet en meget gladere pige."

Nadia kan nu gå uden for sin dør selvom hun ikke har make-up på, og uden at have følelsen af, at folk hele tiden kigger på hendes hud.

Nadia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her