Før og efter historier

Én af vores bedste måder at markedsføre os på, er via vores mange glade kunders historier.

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Nathalia

Efter 2 måneders brug

Det første billede hvor min pande er meget i udbrud, er 3 uger inde i forløbet med Danish Skin Care. Og det sidste billede jeg har sendt er fra nu af, jeg døjer stadig med uren hud. Men den er blevet meget bedre. Jeg har desværre fået nogle ar/ rødlige afmærkninger i panden. Det er fra Clinic, de havde en speciel bumse creme jeg brugte, før DSC, men Clinics produkter er alt for kraftige for min hud, som så desværre har resulteret i de mærker. Håber Danish Skin Care produkterne kan fjerne min ar også :) Jeg har gode forhåbninger - produkterne har allerede udrettet mirakler for min hud.

Nathalia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Ali

Efter 2 måneders brug

Gode produkter. Min hud føles bedre end nogensinde før :)

Ali anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Trine

Efter 2 år og 6 måneders brug

Jeg har slettet de fleste billeder af mig selv, hvor man kunne se de hudproblemer jeg havde. Jeg var flov over at have bumser som +40-årig. Efter at være skiftet til Danish Skincare er jeg stort set bumsefri! Resultatet kom hurtigt. Tror jeg så gode resultatet efter 2 måneder – og siden er det kun blevet bedre og bedre. Der er 2 år og 6 måneder imellem de to fotos.

Trine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Veronica

Efter 2 måneders burg

Mange af mine bumser er hormonel betinget, så der kommer altid nogle selvom jeg bruger hudpleje, men med Danish Skin Care serien er de færre og forsvinder hurtigt. Men det er vigtigt jeg husker at vaske HVER dag 2 gange dagligt😊 Super glad for produkterne!

Veronica anbefaler:

Perfect Skin Face Wash

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Merethe

Efter 5 måneders brug

Kæmpe anbefaling herfra! Produkterne har virkelig været gode for min hud. Jeg er sluppet af med rødmen i huden og mine rynker er blevet langt mindre synlige. Mange tak for gode produkter!

Merethe anbefaler:

Perfect Skin Day Protector

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Katie

Efter 3 ugers brug

Jeg oplever at min hud er meget mere jævn i farven, og at de røde nuancer min hud stort set er væk.

Katie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Cecilia

Efter 1 års brug

Efter jeg blev gravid med min datter, har jeg kæmpet med uren hud. Troede det ville gå i sig selv efter hun blev født, men først efter min veninde foreslog Danish Skin Care produkterne, så skete der virkelig noget. Nu har jeg en “almindelig hud” og er så glad!

Cecilia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Anni

Efter 7 måneders brug

Virkelig plaget af store bumser. Især på hagen, som gjorde voldsomt ondt. Billedet fortæller vist ret tydeligt, at det er smertefuldt. Idag er min hud blevet så fint. Jeg får ikke længere udbrud af bumser og rødmen i huden er også ved at forsvinde. Super glad for produkterne!

Anni anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Jen

Efter knap 1 års brug

Jeg er sluppet af med de små knopper jeg normalt havde i panden, har mindre rødme fra rosacea i kinderne. Jeg får generelt færre bumser og knopper :)

Jen anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Silje

Efter 2 måneders brug

Jeg havde brugt alverdens hudplejeprodukter, og var derfor ved at opgive. Men så prøvede jeg Danish skin care, og blot efter to måneder kan jeg se forskel. Mine betændte bumser, som gjorde rigtig ondt, samt min fedtede hud er forsvundet, og nu er der blot nogle ar og rødme tilbage, som selvfølgelig vil tage sin tid. Jeg kan helt klart anbefale at bruge Danish skin Care, fordi det hjælper og er dejlig simpelt på samme tid!

Silje anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Louise

Efter 1 års brug

Bare tak! Dine produkter er så skønne

Louise anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Trine

Efter 2 måneders brug

Min hud har været pænere i forhold til de nye billeder. Men da jeg har holdt pause med træning i længere tid og er begyndt igen nu her, så reagerer min hud grundet jeg er tæt på andre og sveder, men huden er blevet markant bedre! Virkelig glad!

Trine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Malene

Efter 6 ugers brug

Lang historie kort...: For 10mdr siden kom jeg i medicinsk behandling for min hud...og hver gang jeg stoppede..kom det igen.. for en lille måned siden..havde jeg holdt pause igen..men begyndte at slå ud efter en uge...skulle til at opstarte medicin IGEN...men afprøvede Danish skin Care (hvad kunne jeg tabe?jeg havde sku snart prøvet alt). Og det var altså ikke fedt at skulle have medicin hver dag...og månedlige blodprøver...fordi medicinen kan påvirke leveren... Jeg var SÅ FRUSTRERET! Jeg indrømmer.. at det første billede med udbruddet er det ENESTE der findes...for jeg brugte PROMTE...FILTRE PÅ ALLE...og jeg mener ALLE billeder...så man altså ked af sin hud!!!Men som sagt...jeg pauserede medicinen fortsat..bare et par dage, så den ikke ku ha skylden HVIS nu det hjalp med produkterne...Billede to er idag...godt 5-6 uger senere...🙏 jeg har ikke taget medicin siden...og min hud er smukkere end jeg nogensinde havde turdet håbe på...jeg er så evigt taknemmelig...!🙏♥️Så blev historien sku lang af lige vel🙈😂😁 sorryStort kram og gode vibes... fra mig 😁-en glad sjæl 🙏

Malene anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Christina

Efter knap 1 års brug

Jeg er helt fri for urenheder. Det er helt fantastisk!

Christina anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Naja

Efter 3 måneders brug

Har fået en finere hud, der ikke er ligeså sensitiv og skaller hele tiden. Glad for resultatet:-)

Naja anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Andreas

Efter 4 måneders brug

Super gode produkter! Bumserne forsvandt hurtigt – det samme galt for ar, røde mærker og rødmen i huden.

Andreas anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Hjalte

Efter 3 måneders brug

Da jeg var ramt af akne, havde jeg ikke lyst til at tage så mange billeder grundet min hud. Men jeg tog dog nogle billeder af min hage, der var voldsomt ramt. Det har været hårdt for mig i tiden med akne, men som det kan ses, er det blevet bedre takket være de fantastiske produkter fra! Det er virkelig en fornøjelse at bruge jeres produkter!!

Hjalte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Michelle

Efter 5 måneders brug

Altid været plaget af mange hudorme og urenheder. Dem er jeg sluppet af med og har fået en flot og glat hud. Virkelig glad for at være kommet igang med produkterne.

Michelle anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Ida Marie

Efter 3 ugers brug

Jeg har på billederne brugt produkterne i lidt over 3 uger. Jeg bruger indtil videre kun Perfect Skin Power Treat og Perfect Skin Moisturizer, som har givet fantastiske resultater allerede. Samtidig med en kost uden mælkeprodukter og med masser af frugt, grønt og nødder.

Ida Marie anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Donika

Efter 1 måneds brug

Geniale produkter, det eneste der hjælper min hud!

Donika anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Elizabeth

efter knap 2 års brug

Jeg har ikke nogen billeder fra før, hvor urenhederne var værst. Alle billeder hvor man tydeligt kunne se bumser, blev slettet. Dine produkter har hjulpet rigtig meget i panden (også på pigmentforandringer), næsen og kinderne. Jeg har stadig udfordringer på hagen, typisk mest omkring menstruationstiden. Der hvor dit produkt har hjulpet mest, er på min ryg og overarme. Jeg har absolut ingen billeder af det, da det var yderst pinefyldt, generende og blev gemt væk med tøj. Nu er der stort set ingen bumser - jeg kan nu lide at blive nusset på ryggen og have stropbluser på. Fantastisk. Tak

Elizabeth anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Stine

Efter 12 måneders brug

Mine fotos siger vist det hele. Jeg er meget glad for produkterne! Førhen hadede jeg min hud og brugte meget tid på bumser og min grimme hud. Idag elsker jeg mit spejlbillede og tænker slet ikke på min hud. Jeg bruger bare mine hudplejeprodukter fra Danish Skin Care.

Stine anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Signe

Efter 2 måneders brug

Super glad for produkterne! Kan se at der er sket en markant forandring! Aldrig har min hud været så flot! Produkterne er desuden virkelig lækre at bruge på huden!

Signe anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Lene

Efter 2 års brug

Det første billede er taget sammen med min datter for 4 år siden. Det sidste billede er taget for nyligt - 5 måneder efter min søns fødsel. Jeg har døjet med acne siden mine teenageår og prøvet alverdens produkter, men dine virker bare! Jeg vil tro, at jeg har brugt dine produkter cirka 2 år, men er ikke helt sikker. Men TAK skal du have for de fantastiske produkter ❤️🙏🏼 Vh Lene Skov Kristensen.

Lene anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Louise

Efter 3 dages brug

Fik en træls bums på næsen - efter kun 3 dage er den faktisk væk. Jeg har ellers været vandt til at det gav ar og har mange ar pga mange år med acne og har været tør og skælene omkring næsen. Det er blevet så fint :-)

Louise anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Helene

Efter 4 dages brug

Det er godt nok i forskelligt lys. Men jeg kan se forandringer for hver dag der går med disse produkter...

Helene anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Pia

Efter 12 måneders brug

Ovenud lykkelig for at have fundet Danish Skin Care! Specielt rigtig glad for Perfect Skin Power Treat, som virkelig udretter mirakler for huden. Min hud er faldet meget mere til ro, jeg har fået en flot glød og mine urenheder er væk. Tak for gode produkter uden skadelige ingredienser!

Pia anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Janni

Efter 20 minutters brug

Jeg har ikke nogle før billeder fra da jeg startede med dine produkter, men jeg er superglad for dem og de gør en forskel for huden. Pudderen er HELT fantastisk og det er den, jeg har brugt på billedet, med dine produkter under naturligvis. Jeg håber, der er mere make-up på vej. Mvh. Janni

Janni anbefaler:

Loose Mineral Powder Foundation

Køb produktet her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Mette

Efter 3 måneders brug

Det var hele ventetiden værd. Kan tydeligt se forskel og bliver helt klart ved med at bruge produkterne!

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Mia

Knap 1 års brug...

Ubeskriveligt, hvad det har betydet at komme igang med Danish Skin Care serien. Jeg var plaget af bumser, ar og voldsomt røde områder i ansigtet. Idag er min hud flot og pæn. TAK!

Mia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Michelle

Efter 3 måneders brug

Nu har jeg prøvet alverdens produkter i alle mulige prisklasser samt været til utallige kosmetologer, MEN nu har jeg endelig fundet det der virker bedst på min hud! :DJeg har i flere år lidt af hormonel acne med cyste dannelse, hvor jeg har prøvet skrappe medicinske behandlinger uden nogen effekt. Med Danish skincare og kostændring, får jeg ikke længere sindsyge udbrud med cystedannelse. Får stadig uren hud, men slet ikke i samme stil som før. Så TAK for jeres skønne produkter uden alt muligt kemi og parfume i! :D Synes desuden pris og produkt hænger fint sammen. Har prøvet dyrere produkter der ikke kom i nærheden af at gøre det samme som Danish skin Care.

Michele anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Tilfreds før efter fotos Danish Skin Care

Majbritt

Lidt mindre end 2 år

Det er min teenagedatter Mathilde fra hun var 13 år til 15 år. Hun har stort set ikke været plaget af teenagebumser, siden hun kom igang med Danish Skin Care produkterne. Meget gode produkter! Lette at bruge og holder længe.

Mathilde og Majbritt anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Line

Efter 10 måneders brug

Tusind tak for dine mega gode produkter, de har hjulpet mig til at komme af med store bumser, efter at være stoppet på p-piller. Jeg kommer aldrig til at bruge andet end Danish skin care, da jeg ved det virker.

Line anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Kunde Danish Skin Care Smuk

Tove

Efter 4 måneders brug

Min hud var virkelig tør og jeg syntes rynkerne var alt for fremtrædende - især lidt op af dagen, når min sædvanlige fugtighedscreme ikke kunne mere og huden begyndte at føles stram. Nu er rynkerne reduceret og jeg er super glad for det. Man skal være sin alder bekendt (43), men man behøver jo ikke gøre det værre :)

Tove anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Smuk hud Danish Skin Care

Jytte

Efter 4 måneders brug

Jeg er 68 år og har aldrig haft acne, men i året 2017 begyndte jeg at få et grimt udslet omkring munden. Jeg gik til læge og fik en salve, der ikke virkede. Tidligt i dette forår var jeg så hos dermatolog, som sagde, jeg havde perioral dermatitis og at kun en måneds behandling med stærk antibiotika ville hjælpe, men efter at have fundet oplysninger om produktet på nettet, valgte jeg ikke at tage det. Kort tid efter hørte jeg om DSC og har brugt det siden. Jeg er så lykkelig for nu endelig at have fået min normale hud igen. TAK .

Jytte anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Danish Skin Care fjernede bumser på 6 måneder

Pernille

Efter 6 måneders brug

Pernilles bumser og urene hud blev virkelig forbedret, med 6 måneders brug af Danish Skin Care hudplejesættet.

Pernille anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Marie hud før og efter Danish Skin Care

Marie

"Facebook viste mig lige et billede igår fra for præcis syv år siden. Før jeg skiftede hudpleje. PRØV lige at se hvor meget bedre det er nu med alle mine pigmentskader... Før og efter-billedet viser mig som 33-årig og som 40-årig. Begge billeder er uredigerede."

Nogle hudproblemer ER bare svære at komme af med! MEN, med de korrekte ingredienser og vedholdenhed, vil de fleste opleve fantastiske resultater.

Marie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Line fjernede bumser med Danish Skin Care

Line

Efter 1 måneds brug

Især kvinder kan døje meget med hudproblemer igennem hele deres liv. Line var træt af dine bumser på kinderne, og prøvede Perfect Skin Power Treat med stor succes.

Line anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Rød irriteret hud om munden

Eva

Efter 2 måneders brug

Rød og irriteret hud omkring munden og på hagen kan være rigtig frustrerende. Eva smiler dog endnu større, efter hun brugte Perfect Skin Power Treat i 2 måneder.

Eva anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Nicolines hud 5 uger efter Danish Skin Care

Nicoline

Efter 5 ugers brug

Gode hudplejeprodukter handler ikke om alder, men om gode ingredienser. Derfor blev Nicolines hud så fin med Danish Skin Care hudplejeserien.

Nicoline anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Danish Skin Care før og efter

Rikke

Efter 6 måneders brug

Vedholdende betaler sig, når det handler om behandling af hudproblemer. Det er Rikke et smukt bevis på!

Rikke anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Danish Skin Care hjælper på bumser på panden

Amalie

Efter 1 måneds brug

Amalie var træt af sine fortsatte bumser i panden. Hun skrev til Danish Skin Care, fik råd købte det samlede sæt og resultaterne taler for sig selv.

Amalie anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Fjern rød og bumset hud med Danish Skin Care

Louise

Efter 3 ugers brug

Louise prøvede først Perfect Skin Power Treat og endte med at købe hele Danish Skin Care hudplejesættet.

Louise anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af kvinde med store porer på kinden. Til højre: Efter billede af samme kvinde med smukkere hud på kinden..

Mia

Efter 8 ugers brug

Mia var træt af stadig at ha’ bumser og uren hud. Efter 8 uger med et Danish Skin Care hudplejesæt, var hendes hud gevaldigt forbedret.

Mia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af kvinde med rød og prikket hud på armen. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden prikker og rødmen.

Malene

Farvel til knopper på armene

Malene havde knopper på armene (Keratosis Pilaris) og brugte Amazing Body Treat i 8 uger.

Malou anbefaler:

Amazing Body Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af kvinde med bumser på kinderne og i panden. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Mette

"Din hud vil elske dig for det!"

Mette søgte på Google efter hjælp til sine bumser, som hun var mega træt af. Hun fandt Danish Skin Care, og har været trofast kunde i flere år.

Mette anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser på kinden. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Camilla

"Endelig noget der virkede!"

I flere måneder prøvede Camilla at fjerne sine bumser og blev først rigtig tilfreds, da hun fandt frem til Danish Skin Care.

Camilla anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af kvinde med prikker på panden. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden prikker med smukkere hud.

Sabrina

"Jeg troede ikke Danish Skin Care virkede, men da jeg gav det lidt længere tid, forsvandt mine knopper i panden!"

Sabrina indsendte dette billeder af hendes resultat med Danish Skin Care efter et par måneder.

Sabrina anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser om munden. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Trine

"Jeg elsker at jeres produkter er så nemme at bruge!!"

Trine behandlede sine bumser på hagen med vores Danish Skin Care hudplejesæt, og fik hurtigt rigtig gode resultater.

Trine anbefaler:

Perfect Skin Moisturizer

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Louise

"Jeg vil råde alle til at give deres urene hud en sidste chance med Danish Skin Care, det vil hverken du eller din hud fortryde :)"

Louise har siden hun var 12 år gammel kæmpet med meget uren hud både i hovedet og på ryggen. Det hæmmede hende i utrolig mange ting, som at gå ud uden make up, og man kunne aldrig se hende i en trøje med bar ryg! Danish Skin Care var hendes sidste mulighed, og sidste håb. Louise er lykkelig for at det virkelig har gjort en forskel for hende. Og så på SÅ kort tid! Man kunne på bare 1 måned se en stor foreskel på hendes hud.

Louise anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser i ansigtet. Til højre: Efter billede af samme kvinde uden bumser og med smukkere hud.

Julie

"Wauw jeg fik et chok over at min ellers så fine hud, kunne komme til at se så uren ud."

Julie havde ALTID haft en helt fin og ren hud uden bumser osv. Men pludselig lignede hendes hud en katastrofe efter at hun prøvede et nyt renseprodukt. Hun begyndte på Perfect Skin Power Treat, og efter to uger, var hendes hud tilbage til normal.

Julie anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser. Til højre: Efter billede af samme kvinde med smukkere hud.

Sofia

"Når jeg anbefaler Danish Skin Care til mine følgere, venner, veninder, bekendte osv er det altså ikke for sjov."

Sofia gav Danish Skin Care hudplejesættet en chance på 3 måneder. Det var tilbage i 2012, og hun er stadig trofast kunde!

Sofia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af ung kvinde med bumser. Til højre: Efter billede af samme kvinde med ensformig og smuk hud.

Nadia

"Jeg kan mærke, at jeg i det store hele er blevet en meget gladere pige."

Nadia kan nu gå uden for sin dør selvom hun ikke har make-up på, og uden at have følelsen af, at folk hele tiden kigger på hendes hud.

Nadia anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her