Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Derfor er grøntsagssmoothies langt sundere end juice

Hvis du overvejer at drikke smoothies for at bekæmpe dine bumser og akne, så kan du her læse om hvorfor det virker og hvorfor det er sundere end juicer

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Når du laver grøntsagssmoothies, er det nemt at variere dit indtag af frugt og grønt, hvilket har stor betydning for sundhedsgraden. Ved at indtage forskellige grøntsager og frugter sikrer du dig den bedste dækning af alle de forskellige sunde stoffer.

Følger du årstiderne og sæsonens frugt og grønt, får du de friskeste og sundeste råvarer.

Blendede grøntsager er et sikkert hit, der sundhedsmæssigt klart overstråler de forskellige trendy juicer. Den alt overskyggende fordel ved grøntsagssmoothies fremfor frugtsmoothies og frugtjuicer er, at grøntsager ikke indeholder de store mængder frugtsukker.

Selvom du måske har hørt, at frugtsukker, druesukker og så videre er sundt, så er og bliver sukker, sukker!

Kroppen reagerer ens på frugtsukker, såvel som almindeligt hvidt sukker.

Sukker skaber ubalance i dit blod, stresser kroppen, øger dannelsen af olie i huden og øger hastigheden af celledød i huden. Alle faktorer, som er med til at skabe og forværre bumser og uren hud.

Derved ikke sagt at du 100 % skal droppe frugt, for frugt indeholder mange vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Du snyder dog dig selv ved at tænke, at du er sund ved at drikke store mængder frugtjuice og frugtsmoothies. Hold frugt på et minimum, som sødemiddel i dine smoothies, og plej i stedet kroppen med størst fokus på grøntsager.