Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Har du problemer med bumser? Det har jeg også haft og derfor har jeg udviklet Danish Skin Care!

Jeg kender det godt selv, hvordan det føles at have bumser og uren hud. Det er derfor jeg har udviklet Danish Skin Care – det gjorde mig bumsefri

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Danish Skin Care er min hudplejeserie, som jeg har udviklet ud fra en kombination af ufrivillig publiceret forskning og dokumenterede oplysninger om, hvad der virker i behandlingen af bumser og pleje af huden.

Danish Skin Care hudplejeserien består af præcis de produkter, og med de ingredienser, som du har brug for, til at behandle dine bumser og pleje din hud i 3 trin. 2 trin om morgenen og 3 trin om aftenen.

Alle Danish Skin Care produkterne er naturligvis 100 % fri for parfume, farvestoffer, udtørrende alkoholer og andre irriterende/skrappe ingredienser. Tværtimod er produkterne hver især proppet med en lang række gode ingredienser for din hud samt ingredienser der er effektive og virksomme til bekæmpelsen af dine bumser.

Produkterne er i luft- og lystæt emballage, så ingredienserne beskyttes, og du får maksimalt ud af ingrediensernes effekt.

Hudplejeserien er desuden udviklet med tanke på alt hud, som værende sart, følsom og sensitiv.

Jeg kan stå fuldt ud inde for Danish Skin Care hudplejeserien, det er nemlig nøjagtigt disse produkter jeg selv bruger dagligt for at pleje min egen hud, selvfølgelig med cremerne til min hudtype. Danish Skin Care dag- og natcremerne findes nemlig til både normal til fedtet og normal til tør hudtype.

Det er desuden de produkter, som jeg personligt har brugt for at komme mine bumser til livs, og fået den smukke hud jeg har i dag. Danish Skin Care hudplejeserien har jeg nemlig først og fremmest udviklet til at behandle bumser og uren hud!

Udover bumser og uren hud så sætter hudplejeserien effektivt ind overfor ar, rødme, solskader og pigmentforandringer, ligesom at hudplejeserien booster din hud med antiaging ingredienser og naturligvis indeholder solbeskyttelse.

Er du klar til at vinde kampen over dine bumser, med en effektiv hudplejeserie i 3 trin, der vil fjerne dine bumser og give dig en smuk hud, UDEN at det bliver besværligt, er smertefuldt eller koster en formue?

Læs nærmere om Danish Skin Care produkterne til bumser og uren hud

JA TAK! Giv mig smuk hud nu! Bestil Danish Skin Care til bekæmpelse af bumser og få en effektiv, dokumenteret og gennemtestet hudplejeserie