Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Har du selv ændret kost i kampen mod bumser?

Hvis du er plaget af bumser, så har du måske overvejet om det skyldes den mad du spiser? Få hjælp til at spise rigtigt og fjerne bumser NU!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Måske du allerede har prøvet diverse tiltag med din kost i forhold til at fjerne dine bumser og rette op på din urene hud. Jeg forstår din skepsis!

Jeg har selv prøvet i 6 måneder at droppe diverse fastfood og usunde fødevarer, men levet super duper mega sundt og korrekt efter kostpyramiden.

De sidste 3 af månederne tog jeg endda skridte videre, da jeg ikke havde set nogen effekt på mine bumser, og levede kun af grøntsager og frugt. Jeg havde nemlig læst at gluten skulle skabe inflammation, ligesom at kød skulle være tilstoppende.

Nu har jeg aldrig været særlig vild med kød, så det var egentlig nemt nok at droppe kød, men overordnet var det 6 måneders hårdt slid! Jeg gjorde det gerne, for jeg troede virkelig på, at jeg NU havde fundet løsningen til at bekæmpe mine bumser.

Lad mig afsløre: Jeg havde til stor frustration stadigvæk bumser efter de 6 måneder!

Sidenhen er jeg faldet for drømmen om en mirakelkur et par gange. Blandt andet forsøgte jeg mig med en 7 dages juicedetox, hvor jeg kun drak diverse friskpresset juice, for at udrense kroppens affaldsstoffer. Ligeledes har jeg prøvet en 10 dages basekur, hvor jeg intet syreholdigt spiste, for at genoprette syre-basebalancen, fedtbalancen og sukkerbalancen.

Desuden har jeg prøvet diverse kosttilskud, grøntsager, frugter og bær, som hver og en skulle være fantastiske til at fjerne bumser.

Ikke for mig i hvert fald! Måske jeg bare var uheldig. Måske jeg bare ikke havde fundet lige netop dén rigtige kur eller ingrediens.

Eller også findes der bare ikke én enkelt mirakelingrediens eller 10, 30 eller 90 dages kur!

Hvad der i hvert fald er helt sikkert er, at tager du to skridt frem og to skridt tilbage, så kommer du ingen vegne.

Dermed ment, at spiser du alt det rigtige, og fortsat skaber nye udbrud af bumser på grund af hudplejeprodukter eller andet, så bliver du aldrig dine bumser kvit!

Det samme gælder naturligvis også omvendt, at bruger du alt det rigtige hudpleje, og fortsat skaber nye udbrud på grund af din kost eller andet, så bliver du aldrig bumsefri!