Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Super simple guide til at fjerne bumser én gang for alle

Hvis du lider af akne, bumser eller uren hud, så læs denne simple guide til hvordan du bedst behandler det på den rigtige måde og får en smuk og sund hud

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Nu er det din tur til at komme dine bumser til livs, præcis ligesom jeg er kommet mine bumser til livs. Nu er det din tur til endelig at slippe for flere frustrationer over dine bumser.

Nu er det din tur én gang for alle til at droppe den opfattelse, at det skal være besværligt, smertefuldt og kræve utallige dyre produkter, for at komme af med dine bumser.

Nu er det din tur til endelig at få din smukke hud frem!

Så uden at trække tiden længere får du her den samlede guide til korrekt pleje af dine bumser og din urene hud med hudplejeprodukter!

En super simpel guide, som samler alt om korrekt behandling af dine bumser og din urene hud med hudplejeprodukter.

En behandling, som du udfører på daglig basis med milde og effektive hudplejeprodukter, uden at irritere huden og derved skabe nye udbrud.

Du er altså færdig med ansigtsmasker, spot treatments, skrubbecremer, kosmetologbehandlinger og diverse uvirksomme tricks.

Du er derudover færdig med at lede efter dét ene mirakelprodukt, men behandler dine bumser med en lang række forskellige vitaminer og mineraler, samtidig med at du plejer og beskytter din hud på bedste vis med hudpleje, ligesom du sætter ind overfor øvrige normale hudproblemer: Ar, rødme, tør hud, fedtet hud, solskader, rynker og lignende.

Og…

Du har afsluttet den onde cirkel og undgår nye udbrud af bumser på grund af dine hudplejeprodukter.

Derfor undgår du naturligvis hudplejeprodukter, som blandt andet indeholder:

  • Farvestoffer
  • Parfume – også naturlig parfume og æteriske olier.
  • Udtørrende alkohol
  • Skrappe ingredienser – hudpleje skal ikke prikke, stikke, varme, køle og svie.

Endeligt er det vigtigt, at du er konsekvent og tålmodig i din daglige hudplejerutine.

Derved så er en daglig hudplejerutine i 3 trin, alt hvad du behøver for at behandle dine bumser og pleje din hud korrekt med hudpleje. At gøre mere med hudpleje i kampen mod dine bumser, end disse 3 trin, vil være helt unødvendigt!