Vi er her for at hjælpe

Har du et spørgsmål? Vi elsker at hjælpe dig, og du får svar indenfor 24 timer alle hverdage. Nedenfor kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål eller søge på vores hjemmeside.

Skriv til os

Med hudproblemer. Med spørgsmål.
Med ris, ros og historier.

info@danishskincare.dk
... eller udfyld formularen herunder.

Ring til os

Hverdage kl. 10 til 16.
Fredag kl. 10 til 14.

+45 30 116 116
Tidszone: Danmark (GTM+1).

Ofte stillede spørgsmål

Mads Timmermann er stifteren bag Danish Skin Care. Se i videoen herunder, hvorfor og hvordan han startede Danish Skin Care:

Vi elsker naturen! Og vi er helt tossede med lækre grøntsager og frisk frugt. Vores firmakøleskab er proppet med grøntsager til lækre juicer og smoothie, som vi drikker flere gange om dagen, for at pleje vores indre og skærpe vores hjerne. Vi skal jo være klar til at gøre Danish Skin Care endnu bedre :-)

Vi er ligeledes stor fortaler for, at vi skal passe på vores jord. Og vi er meget modstander af skadelige kemikalier!

Når det kommer til økologi og naturlige ingredienser, så er verden dog ikke bare sort/hvid. Økologi og naturlige ingredienser er nemlig ikke altid bare fantastiske.

Økologi og naturlige ingredienser er skadelige.

Eller mere præcist, så kan der være skadelige naturlige og økologiske ingredienser.

Tænk blot på en bjørneklo. Den er naturlig, men stadigvæk voldsom giftig.

En økologisk citron er – ligesom en sprøjtet citron – virkelig skadelig for huden.

På samme måde gælder det med mange andre ingredienser… Bare fordi noget er økologisk eller naturligt, så er det ikke nødvendigvis godt.

Hos Danish Skin Care er vi stor fortaler for økologi og at passe på vores jord, men vores største fokus er at udvikle virkningsfulde hudplejeprodukter. Altså produkter, der virker for huden, er baseret på, hvad forskning fortæller virker, og er uden skadelige kemikalier og hudirriterende ingredienser.

Økologien i procenter
– eller nærmere promiller.

De fleste vil nok blive chokerede over dette, men der er faktisk ikke lovgivning på markedet om økologisk hudpleje.

Når vi ser på økologiske fødevarer, så skal de indeholde en vis mængde økologiske ingredienser. Sådan er det ikke med hudpleje. Med hudpleje er reglen blot, at der skal kunne bevises ét eller andet økologisk i produktet.

Temmelig misvisende mener vi!

Bedre er det ikke blevet efter Forbrugerombudsmanden satte fokus på sagen og ville ændre lovgivningen i Danmark. Nu er der kommet et ønske fra Forbrugerombudsmanden om, at hudpleje kun mærkes økologisk, hvis det indeholder 15 %.

Hos Danish Skin Care er vi ikke meget for ønsker og håb. Vi tror på fakta!

Danish Skin Cares hudplejeserie er baseret på, hvad forskning har vist rent faktisk virker til behandling af huden og hudproblemer.

Og der er utroligt meget forskning i netop ingredienser og deres virkning for vores krop, hud og sundhed. Hvorfor skulle vi begynde at tro på hokus-pokus og gammeldags husråd, når vi fra forskningen kan få præcise svar?

Hokus-pokus hudpleje – NO WAY!

Et hudproblem kan virke voldsomt stort. Har du gjort en masse for at løse et hudproblem, så kan et hudproblem virke næsten uløseligt – man kan næsten helt få lyst til at give op.

Og det er nemt at falde for hokus-pokus, mirakelingredienser og smarte salgstricks.

Vi har selv været der! Især Danish Skin Cares stifter, Mads Timmermann, har virkelig afprøvet alverdens smarte tricks til at fjerne sine bumser. Så vi forstår, at det kan være fristenden!

Måske den røde te, virkelig virker bedre. Måske den smarte ingrediens fra den anden side af jorden er bedre. Måske…

Danish Skin Care lever ikke i måske!

Vi benytter os af fakta! Vi benytter os af forskning. Og vi følger konstant med i, hvad forskningen fortæller os virker.

Fakta om, hvad der rent faktisk virker. Og vores eget store ønske om virkningsfulde produkter, som ikke gør skade på os – men plejer, behandler og hjælper vores krop og hud.

Det er hvad vi bygger Danish Skin Care produkterne på!

Nej til parfume!

Netop fordi vi selv bruger serien og fordi vi fra forskning ved, at parfume – også æteriske olier – er voldsomt skadeligt for huden, så er ALLE Danish Skin Care produkter naturligvis 100 % fri for parfume og duftstoffer.

Nej til farvestoffer!

Præcis ligesom med parfume, så gælder det også for farvestoffer. Det er skadeligt for huden, vores krop og er årsag til et hav af hudproblemer (og kan give sart hud, overfølsomhed, udslæt og rød, irriteret hud).

Nej til skadelige kemikalier og irriterende ingredienser!

Det burde være logisk, men selvfølgelig er Danish Skin Care hudplejeserien uden skadelige kemikalier og irriterende ingredienser.

Nej til skrappe produkter!

Vi opfatter ALT hud, som sart og sensitiv hud. Forskning viser gang på gang at overbehandling, skrappe ingredienser og irritation af huden er en af de helt store årsager til problemer i huden, rødme, udslæt, bumser og hudproblemer.

Derfor udvikler vi alle vores produkter til sart, følsom og sensitiv hud.

JA TAK, til massevis af ingredienser, som gør godt for din hud og din krop!

Og med massevis mener vi virkelig MASSEVIS!

Der er nemlig ikke én ingrediens, som er fantastisk for huden. Der er hundredevis af super gode ingredienser for huden. Ved at kombinere dem alle i rette mængde til din hud, så får du den absolut mest effektive og virkningsfulde behandling.

Vi har valgt kun at forhandle vores produkter selv for at sikre dig den bedste rådgivning, ekspedition og for samtidigt at kunne holde priserne nede. Der er altså ingen mellemmænd, forhandlere eller distributører, som også skal tjene penge.

Danish Skin Care sælges kun online via vores egen webshop.

Send en email til info@danishskincare.dk, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at finde ud af, hvor din pakke befinder sig.

Helt sikkert er det dog, at du nok skal modtage din bestilling :-)

Vi gør utroligt meget for at undgå fejl i vores leveringer, men det kan desværre ske, at der opstår en fejl i forbindelse med pakning af din ordre.

For at give os besked om manglende/forkerte varer, bedes du kontakte os på info@danishskincare.dk eller telefon 30 116 116.

Når du kontakter os, så venligst oplys dit ordrenummer – det letter processen for os.

Naturligvis! Vi sender til stort set alle lande – blot vælg hvortil du ønsker dine varer leveret under ”levering”, når du er i købsflowet her på siden.

Skulle du have spørgsmål omkring levering til udlandet, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@danishskincare.dk eller telefon 30 116 116.

Vi forsøger altid at pakke sikkert ind, og vi har en stor kontrol af vores produkter.

Der kan dog ske fejl. Vi beklager naturligvis enhver fejl – og vil altid gøre vores bedste for at udbedre fejl og mangler.

Straks du opdager problemer med et af vores produkter, så kontakt os på info@danishskincare.dk – så vil vi gøre vores bedste til hurtigt at løse problemet.

Det er vi selvfølgelig kede af! Men det er NATURLIGVIS helt ok – og du har 90 dages retur- og bytteret.

Send os en mail på info@danishskincare.dk – så hjælper vi dig med at ombytte eller returnere en vare :-)

Kontakt
Danish Skin Care

Send os en besked via formularen, skriv os en mail eller giv os et kald.

Skriv: info@danishskincare.dk
Ring: +45 30 116 116