Vi er her for at hjælpe dig

Har du et spørgsmål? Vi elsker at hjælpe dig, og du får svar indenfor 24 timer alle hverdage. Nedenfor kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål eller søge på vores hjemmeside herunder.

Skriv til os

Med hudproblemer. Med spørgsmål.
Med ris, ros og historier.

info@danishskincare.dk
... eller udfyld formularen herunder.

Ring til os

Hverdage kl. 10 til 16.
Fredag kl. 10 til 14.

+45 30 116 116
Tidszone: Danmark (GTM+1).

Få svarene på de oftest stillede spørgsmål

Mads er stifteren bag Danish Skin Care, ekspert i smuk hud, forfatter til bestseller bogen Sund Krop. Smuk Hud. Og fantastisk udstråling!, humørbombe, far, kæreste og meget meget mere…

Læs mere om Mads her.

Vi pointerer lige igen – VI ELSKER NATUREN!

Og vi er helt tossede med lækre grøntsager og frisk frugt. Vores firmakøleskab ligner langt fra et almindeligt køleskab på et kontor.

Vores køleskab er proppet med grøntsager til lækre juicer og smoothie – vi drikker som regel en juice eller smoothie flere gange om dagen, for at pleje vores indre og skærpe vores hjerne. Vi skal jo være klar til at gøre Danish Skin Care endnu bedre :-)

Vores frokost består i stor udstrækning også af grøntsager. Helt sikkert er det i hvert fald at vores frokost indeholder massevis af grønt. Både i form af lækre salater, stegte grøntsager eller rugbrødsmadder med avocado, tomat og salat.

Hos Danish Skin Care er vi virkelig et grønt kontor :-)

Og vi er stor fortaler for, at vi skal passe på vores jord. Og vi er meget modstander af skadelige kemikalier!

Når det kommer til økologi og naturlige ingredienser, så er verden dog ikke bare sort/hvid. Økologi og naturlige ingredienser er nemlig ikke altid bare fantastiske.

Økologi og naturlige ingredienser er skadelige
Eller mere præcist, så kan der selvfølgelig være skadelige naturlige og økologiske ingredienser.

Se blot på en bjørneklo. Den er da naturlig, men stadigvæk voldsom giftig.

En økologisk citron er – ligesom en sprøjtet citron – virkelig skadelig for huden.

På samme måde gælder det med mange andre ingredienser… Bare fordi noget er økologisk eller naturligt, så er det ikke nødvendigvis godt.

Hos Danish Skin Care er vi stor fortaler for økologi og at passe på vores jord, men vores største fokus er at udvikle virkningsfulde hudplejeprodukter. Altså produkter der virker for huden, er baseret på, hvad forskning fortæller virker, og er uden skadelige kemikalier og hudirriterende ingredienser.

Økologien i procenter
– eller nærmere promiller.

De fleste vil nok blive chokerede over dette, men der er faktisk ikke lovgivning på markedet om økologisk hudpleje.

Når vi ser på økologiske fødevarer, så skal de indeholde en vis mængde økologiske ingredienser. Sådan er det ikke med hudpleje. Med hudpleje er reglen blot, at der skal kunne bevises ét eller andet økologisk i produktet.

Temmelig misvisende mener vi!
Bedre er det ikke blevet efter forbrugerombudsmanden satte fokus på sagen og ville ændre lovgivningen i Danmark. Nu er der kommet et ønske fra forbrugerombudsmanden om at hudpleje kun mærkes økologisk, hvis det indeholder 15 %.

Nu er vi hos Danish Skin Care ikke meget for ønsker og håb, vi tror på fakta.

Danish Skin Cares hudplejeserie er baseret på, hvad forskning har vist rent faktisk virker til behandling af huden og hudproblemer.

Og der er utroligt meget forskning i netop ingredienser og deres virkning for vores krop, hud og sundhed. Hvorfor skulle vi begynde at tro på hokus-pokus og gammeldags husråd, når vi fra forskningen kan få præcise svar?

Hokus-pokus hudpleje – NO WAY!
Et hudproblem kan virke voldsomt stort. Har du gjort en masse for at løse et hudproblem, så kan et hudproblem virke næsten uløseligt – man kan næsten helt få lyst til at give op.

Og det er nemt at falde for hokus-pokus, mirakelingredienser og smarte salgstricks.

Vi har selv været der! Især Danish Skin Cares stifter, Mads Timmermann, har virkelig afprøvet alverdens smarte tricks til at fjerne sine bumser. Så vi forstår, at det kan være fristenden!

Måske den røde te, virkelig virker bedre. Måske den smarte ingrediens fra den anden side af jorden er bedre. Måske…

Danish Skin Care lever ikke i måske!
Vi benytter os af fakta! Vi benytter os af forskning. Og vi følger konstant med i, hvad forskningen fortæller os virker.

Fakta om, hvad der rent faktisk virker. Og vores eget store ønske om virkningsfulde produkter, som ikke gør skade på os – men plejer, behandler og hjælper vores krop og hud.

Det er hvad vi bygger Danish Skin Care produkterne på!

Vi bruger jo selv hudplejeserien!
NATURLIGVIS bruger vi alle hos Danish Skin Care vores hudplejeserie og hudplejeprodukter.

Andet ville jo være tosset! Vi ved nemlig, at vi virkelig har en fantastisk hudplejeserie :-)

Nej til parfume!
Netop fordi vi selv bruger serien og fordi vi fra forskning ved, at parfume – også æteriske olier – er voldsomt skadeligt for huden, så er ALLE Danish Skin Care produkter naturligvis 100 % fri for parfume og duftstoffer.

Nej til farvestoffer!
Præcis ligesom med parfume, så gælder det også for farvestoffer. Det er skadeligt for huden, vores krop og er årsag til et hav af hudproblemer (og kan give sart hud, overfølsomhed, udslæt og rød, irriteret hud).

Derfor er ALLE Danish Skin Care produkterne naturligvis 100 % fri for farvestoffer.

Nej til skadelige kemikalier og irriterende ingredienser
Det burde være logisk, men selvfølgelig er Danish Skin Care hudplejeserien uden skadelige kemikalier og irriterende ingredienser.

Vi bruger selv serien. Vi ønsker ikke at skade nogen, men at hjælpe med at fjerne hudproblemer.

Og netop parfume, farvestoffer og andre skadelige kemikalier og irriterende ingredienser er virkelig ikke godt for huden. Tværtimod er disse ingredienser årsag til en lang række hudproblemer, som vi kunne være foruden – om vi blot undlod disse ingredienser fra alt hudpleje.

Så naturligvis er Danish Skin Care 100 % fri for parfume, farvestoffer, skadelige kemikalier og hudirriterende ingredienser.

Nej til skrappe produkter
Vi opfatter ALT hud, som sart og sensitiv hud. Forskning viser gang på gang at overbehandling, skrappe ingredienser og irritation af huden er en af de helt store årsager til problemer i huden, rødme, udslæt, bumser og hudproblemer.

Derfor udvikler vi alle vores produkter til sart, følsom og sensitiv hud.

JA TAK, til massevis af ingredienser, som gør godt for din hud og din krop
Og med massevis mener vi virkelig MASSEVIS!

Der er nemlig ikke én ingrediens, som er fantastisk for huden. Der er hundredevis af super gode ingredienser for huden. Ved at kombinere dem alle i rette mængde til din hud, så får du den absolut mest effektive og virkningsfulde behandling.

Vi har valgt at forhandle vores produkter selv for at sikre dig den bedste ekspedition og for samtidigt at kunne holde priserne nede. Der er altså ingen mellemmænd, forhandlere eller distributører, som også skal tjene penge. Og derfor kan du ikke købe Danish Skin Care produkterne i nogen butikker.

Danish Skin Care hudplejeprodukterne sælges kun online via vores egen webshop.

Vi tager imod følgende betalingskort:
Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Visa, American Express og Maestro.

Desuden kan du også betale med MobilePay eller afdrage via Viabill.

Det kan desværre ske, at en email fra os blokeres af dit spamfilter. Vi kan ikke sikre os 100% imod, at dette ikke sker, og vi får ingen tilbagemelding herom, hvis det sker.

Tjek derfor gerne dit spamfilter inden du kontakter os omkring genudsendelse af din ordrebekræftelse. Skulle din ordrebekræftelse ikke være i dit spamfilter, kunne det meget vel skyldes, at du har oplyst en forkert email i din ordreafgivelse. Kontakt derfor gerne vores kundeservice på info@danishskincare.dk eller telefon 30 116 116, og oplys dit navn, adresse og email – så vil vi sørge for at tilrette din email i ordren og genudsende ordrebekræftelsen.

Ordrer som er afgivet inden kl. 12.00 på hverdage, afsendes så vidt muligt samme dag, og leveres normalt 1 – 2 hverdage efter ordreafgivelse, hvis der vælges GLS levering til en GLS pakkeshop.

Levering med Post Nord vil ske i løbet af 1-10 hverdage, som er leveringsbetingelserne for Post Nord.

Gratis fragt på ordrer over 999 kr. (eller ved at købe et samlet sæt).

GLS pakkeshop: 59 kr.
Arbejdsplads: 59 kr.
Privat med GLS omdeling: 79 kr.
Privat med Post Nord omdeling: 99 kr.
EU og resten af verden: 79 kr.

Send en email til info@danishskincare.dk, så vil vi gøre, hvad vi kan for at finde ud af, hvor din pakke befinder sig. Helt sikkert er det dog, at du nok skal modtage din bestilling :-)

Vi gør utroligt meget for at undgå fejl i vores leveringer, men det kan desværre ske, at der opstår en fejl i forbindelse med pakning af din ordre.

Vi benytter moderne teknologi, men der er stadigvæk menneskehænder involveret i arbejdet, og mennesker kan som bekendt fejle. Hvis de modtagne varer ikke stemmer overens med det bestilte, bør du meddele os herom straks efter modtagelse af dine varer, så vi får mulighed for at rette op på fejlen.

For at give os besked om at du mangler at modtage en vare, eller at du har modtaget en forkert vare, bedes du kontakte vores kundeservice på info@danishskincare.dk eller telefon 30 116 116.

Fortæl os, hvilke varer du mangler at modtage, og eventuelt hvilke varer du har modtaget i stedet, så finder vi en løsning. Når du kontakter os, så venligst oplys dit ordrenummer – det letter processen for os.

Naturligvis! Vi sender til stort set alle lande – blot vælg hvortil du ønsker dine varer leveret under ”levering”, når du er i købsflowet her på siden.

Skulle du have spørgsmål omkring levering til udlandet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@danishskincare.dk eller telefon 30 116 116.

Vi har stor fokus på at sikre dig gode hudplejeprodukter, vi forsøger altid at pakke sikkert ind, og vi har en stor kontrol af vores produkter.

Der kan dog ske fejl. Vi beklager naturligvis enhver fejl – og vil altid gøre vores bedste for at udbedre fejl og mangler.

Straks du opdager problemer med et af vores produkter, så kontakt os på info@danishskincare.dk – så vil vi gøre vores bedste til hurtigt at løse problemet.

Det er vi selvfølgelig kede af! Men det er NATURLIGVIS helt ok – og du har 90 dages retur- og bytteret. Send os en mail på info@danishskincare.dk – så hjælper vi dig med at ombytte eller returnere en vare :-)

Stadig i tvivl om noget?

Send os en besked via formularen her, eller send en mail direkte til info@danishskincare.dk

Juridiske oplysninger

Danish Skin Care ApS, Orionsvej 13
8270 Højbjerg, CVR: 34624887