Hjælper ansigtsgymnastik mod bumser og uren hud?

Uanset om du er nybegynder, rutineret motionist, decideret sportsudøver eller elitesportsudøver, så skal du hverken starte eller begynde på ansigtsgymnastik!

Ej heller om du har grå og trist hud, rynker, pigmentforandringer, ar og i hvert fald ikke, hvis du har bumser og uren hud!

Ansigtsgymnastik, eller produkter til at træne ansigtsmuskulaturen er, uanset en ellers overbevisende markedsføring, ikke godt for huden!

En af de største årsager til, at vi får rynker, er netop, at vi bruger huden, og derfor slides der på hudens bindevæv, som med tiden nedbrydes. Det er blandt andet derfor at Botox virker – det lammer musklerne.

Tænk blot på en elastik! Når en elastik gentagne gange strækkes/spændes, så bliver den mere og mere slap. På samme måde er det med huden og derfor optræder rynker også først de steder i ansigtet, hvor vi bruger musklerne meget – omkring øjnene, munden og i panden.

Lad derfor være med at snyde dig selv ved at tænke, at du gør noget godt for din hud og behandlingen af dine bumser, ved at udføre daglige eller ugentlige ansigtsøvelser, ansigtsgymnastik eller ansigtsfitness.

Brug hellere de 15 minutter på at gå en tur, nyde vejret, få noget frisk luft og vær decideret fysisk aktiv… Det vil hjælpe!


Træt af uren hud? Prøv vores bestseller produkter her:


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med