Hjælper avocado mod bumser?

Jeg har mødt personer, som brugte ren sprit til at komme én bums til livs, hvilket efter deres udsagn både skulle svie og resultere i en ret så rød og tør hud.

Jeg forstår, som sagt, fuldt ud disse tiltag!

Da jeg selv var teenager, var jeg klar til hvad som helst, bare mine bumser ville forsvinde.

I en periode brugte jeg for eksempel avocado blandet med citron, som en daglig maske, da jeg var blevet det anbefalet. Citronen skulle, på grund af syren, dræbe bumserne, og avocadoen skulle fugtgive og berolige min hud, som var ekstremt tør og irriteret.

Dette hjalp aldrig, og i dag ved jeg selvfølgelig godt, at det heller aldrig ville have hjulpet. Avocado og citron er ganske simpelt ikke nok til at bekæmpe bumser og uren hud. Men jeg fik en super lækker guacamole.

Så jeg forstår absolut godt, at du har prøvet en masse forskelligt i din kamp mod urenheder.

Og du tænker måske stadigvæk: ”Jeg burde prøve, for måske det virker for mig”.

 


Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her: