Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hjælper sauna og dampbade mod bumser og uren hud?

Har du overvejet at gå i saunaer og dampbade for at komme af med dine bumser og urene hud? Lær hvorfor sauna IKKE hjælper!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

De færreste kan finde ret meget positivt i bumser og uren hud. Tværtimod oplever de fleste voldsomme frustrationer over deres bumser. Derfor er det selvfølgelig heller ikke rart oveni, at skulle lægge en masse begrænsninger på sig selv i kampen mod bumserne.

Lad derfor være med at tage behandlingen af dine bumser til det fanatiske, således at du går glip af sjovt samvær med dine veninder og venner.

Når dette så er sagt, så er kulde, varme og høj eller lav luftfugtighed irriterende for huden. En irritation, som kan forværre dine bumser og din urene hud.

Du snyder derfor dig selv og din sejr over bumserne ved at tro på, at damp, dampbade, sauna, varme bade, kolde bade eller isterninger gør noget godt for dine bumser! Uanset hvor overbevisende rådgiveren er om, at det udrenser din huds porer eller dulmer og beroliger.

Så selvom det kan være lækkert at sidde i en sauna eller et dampbad, så sørg for at holde det på et minimum, og undgå det så vidt muligt.

Modsat er det både enormt ubehageligt for dig – og med total modsat virkning, end det du ønsker for dine bumser – at holde dit hoved ind over et kar med kogende vand for at dampe huden, tage is kolde bade eller bruge isterninger til at fryse en bums.