Mine personlige erfaring med at droppe usundt mad i kampen mod bumser

Jeg oplever ofte personer, der spiser meget usundt (slik, kager, pizza, burger m.v.) og som også er direkte overvægtige, men som har en flot hud. Omvendt oplever jeg også personer, som aldrig spiser pizza, slik, kage og lignende, men som stadigvæk har bumser.

Min personlige erfaring på området er også, at det intet hjalp på mine bumser, at jeg i en længere periode 100 % udelukkede slik, chips, kager, pizza, burger og lignende. Jeg spiste ganske simpelt virkelig, virkelig sundt!

Jeg overholdt mere eller mindre kostpyramiden fuldt ud, som det anbefales. Det skal hertil lige siges, at min krop virkelig også fik det godt.

Jeg fik mere energi, vågnede frisk om morgenen og oplevede ikke behov for sukker-energitilskud sidst på dagen. Et ret unormalt energiniveau for en teenager, hvilket jeg var, dengang jeg som 17-årig i en længere periode droppede pizza, slik, chips, kager, burger og så videre.

Overordnet var der altså mange positive ting ved at spise sundt, og jeg fik da umiddelbart heller ikke flere bumser, ligesom min hud heller ikke blev rød, irriteret og tør.

Problemet var bare, at jeg stadigvæk havde bumser.

Forsøget med at undvære pizza, slik, chips, kager, burger og andre usunde ting var altså blot endnu et mislykket trick i min kamp mod mine bumser og min urene hud.


Mest populære produkter