Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hudorme

Kæmper du med irriterende hudorme? Så behandler du måske din hud helt forkert! Undgå de her fejl og bekæmp din hudorme med den rigtige hudpleje!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hudorme”

Hej Mads og co!

Jeg hører mange unge reklamerer med denne ansigtsstøvsuger som vil “suge” hudorme væk. Nu har jeg ikke specielt meget forstand på det, men jeg vil ikke skade min hud, eller bruge penge på noget der ikke virker. Vil du mene det vil være et godt køb, er det troværdigt? Derudover er der også en brush, hvad tænker du om den, vil den rense mit ansigt bedre? Lige nu har jeg en manuel fra dermalogica. Jeg bliver altid så fristet…

Håber det giver mening:) BTW ønskede mig hele dit ansigtssæt i julegave! :D

Håbefulde hilsner
Maria

Svar til: “Hudorme”

Hej Maria

Du kan ikke bare suge hudorme væk – præcis ligesom du ikke bare kan løse problemer med hudorme med en ansigtsmaske. Eller fjerne hudorme ved at trykke dem (BTW: Tryk aldrig hudorme!)

De opstår pga. en overproduktion af hudfedt i huden. Og du kan ikke stoppe denne overproduktion ved blot at fjerne én hudorm.

Bekæmpelse af hudproblemerne kræver daglig behandling, da problemet er kontinuerligt – og du skal egentlig kun være LYKKELIG for problemet. Eller i hvert fald lykkelig for den ekstra produktion af hudfedt, som er årsag til hudorme… Det er nemlig også denne hudfedt, som er med til at gøre huden spændstig og elastisk (med andre ord, modvirke rynker).

Men selve hudorme er selvfølgelig frustrerende – og de kan nemt (og mest effektivt) behandles, når du bruger en daglig hudplejeserie med salicylsyre. Salicylsyre er en af de absolut bedste ingredienser til at rense hudens porer i dybden. Gør du det dagligt, så vil du helt undgå tilstopninger – i hvert fald vil du ikke se tilstopningen, men du vil stadigvæk have glæden af at have en overproduktion af hudfedt! :-) Og det skal du, som sagt, være lykkelig for. :-)

Du vil helt sikkert blive super glad for at komme i gang med min Perfect Skin Power Treat, som netop indeholder salicylsyre.

– Du finder Perfect Skin Power Treat her:

Også for lige at kommentere din “jeg bliver altid så fristet” kommentar, hvilket jeg sagtens forstår – mit råd til dig er dog, at du tænker “lyder det for nemt” eller “lyder det for godt”… så er det, det sikkert også. Der findes ingen quick løsning til behandling af huden, hvis du vil pleje din hud godt. Og nej, du kan ikke bare suge (eller støvsuge) hudorme væk – de kræver daglig behandling – på samme måde som det kræver at du dagligt spiser sundt, hvis du vil have en sund krop.