Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Sådan behandler du tydelige ar efter akne og bumser

Er du endelig sluppet af med din akne eller bumser, men har de efterladt ar i huden? Så lad os hjælpe og guide dig til den rigtige hudpleje.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Sådan behandler du tydelige ar efter akne og bumser”

Hej Mads

Jeg har brugt Danish Skin Care produkterne i lidt over 4 måneder. Og det har stort set fjernet alle mine urenheder, jeg har stadig en smule tilbage, men det er slet ikke som i starten.

Men jeg har stadig store tydelige ar, som bare ikke vil gå væk! Jeg er i forvejen meget bleg i huden, så det ses ekstra tydeligt på mig og jeg føler ikke rigtigt at produkterne gør noget ved mine ar. Er der noget andet jeg kan gøre? Altså udover laserbehandling?

Jeg har kun ar på kinderne, samt rundt om munden og ved hagen, hvis det altså betyder noget, hvor de sidder :)

Med venlig hilsen

Jessica

Svar til: “Sådan behandler du tydelige ar efter akne og bumser”

Hej Jessica

Hvor er det fantastisk at høre, at du på kun 4 måneder allerede har fået fjernet alle dine urenheder. Det er jo så super sejt! :- )

I forhold til dine ar, så forstår jeg selvfølgelig godt, at du gerne vil dem til livs. Behandling af ar tager dog lang tid, uanset hvilken behandling du vælger. Skulle du f.eks. vælge laser behandling, ville det kræver 3 – 4 behandlinger med 4 måneder pause imellem hver behandling… så en sådan laser behandling, vil ca. tage 12 måneder.

– Læs mere om laser og andre behandlinger af ar her:

Danish Skin Care produkterne tager dog allerede god hånd om behandling af ar – og jeg vil derfor anbefale dig at væbne dig med tålmodighed, for laser er altså en voldsom behandling…

Udover laser og Danish Skin Care produkterne, så kan jeg ikke rigtig anbefale andre metoder. Trods der er mange løsninger på nettet med gode råd og endnu flere maskiner og produkter, som lover at kunne fjerne ar nemt og hurtigt – så er det desværre sådan, at det kun er laser som virker. Og ellers salicylsyre, A-vitamin og E-vitamin – og du får alle 3 ingredienser i Danish Skin Care produkterne. Og du får dem i rigtig store mængder, så du får en virkelig god behandling af ar med Danish Skin Care produkterne! :-)

– Læs mere om Danish Skin Cares holdning til ingredienser her:

Skulle jeg dog lige komme med et enkelt smart råd, så er det måske en god ide at tage forbi en helsekost forretning, det er desværre ikke alle apoteker der har dette, og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at hjælpe med at reparere huden – og det kan din hud og dine bumser kun have glæde af, specielt her i vinterperioen.