Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Er Danish Skin Care bedre end lægemidler?

Medicin og lægemidler mod akne, bumser og uren hud, er ofte forbundet med bivirkninger, så har du undersøgt dine alternativer? Kig her! :)

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Er Danish Skin Care bedre end lægemidler?”

Hej Mads

Jeg har prøvet snart alt til min hud og intet virker. 

Jeg ringede til min læge idag for at snakke om medicin i form af piller for at slippe for min grimme hud. Han anbefalede at jeg brugte Danish Skin Care produkterne først. 

Jeg har kigget på samlesættet, men er i tvivl om de virkelig kan redde min grimme hud.

Det er indelukkede hudorme som gør min hud grim og ujævn, og en gang imellem får jeg også indvendige bumser, er dine produkter skrappe nok til at kunne kurere mine hudproblemer? 

Venlig hilsen
Anna

Svar til: “Er Danish Skin Care bedre end lægemidler?”

Hej Anna

Hvor er jeg utroligt ked af at høre, om din hud og dine hudproblemer – Og hvor er det super fedt at din hudlæge har henvist dig til mig. Jeg vil naturligvis meget gerne hjælpe! Jeg ved selv, hvor enormt frustrerende det er at gå rundt med bumser! Det er virkelig ikke sjovt at plages af bumser og hver dag skulle kæmpe med bumser, som både gør ondt og er grimme at se på.

Så ja! Jeg vil MEGET gerne hjælpe dig!

Først og fremmest vil jeg kraftigt anbefale dig at klikke på nedenståen link og tilmelde dig “Kuren Mod Bumser” – en række film, hvor jeg kommer med en masse råd og vejledning til korrekt behandling af bumser og uren hud.

Med hensyn til produkterne, så kan du tro at Danish Skin Care produkterne er super gode til at bekæmpe hudorme og indkapslede bumser – jeg tror du vil blive overrasket over hvor enormt effektive produkterne rent faktisk er :-)

Og jeg er da super glad for at høre, at din læge har anbefalet dig at starte med Danish Skin Care hudplejeserien – medicin og lægemidler er voldsomt skrappe for huden, og de giver ofte mange bivirkninger. Bivirkninger som du måske ikke har nok fokus på, når nu du gerne vil bekæmpe dine bumser. Det er helt forståeligt og jeg forstår til fulde hvorfor du gerne vil af med dine hudproblemer hurtigst muligt, men det er også vigtigt at have øje på de mange bivirkninger der er forbundet med medicin.

Så at starte med Danish Skin Care hudplejeserien vil helt sikkert være det rigtige – og du kan sagtens forvente at slippe af med dine bumser, blot ved at bruge Danish Skin Care serien :-)

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

Danish Skin Care hudplejeserien er specielt udviklet til bumser og uren hud udfra den viden undersøgelser og forskning har dokumenteret virker. Samtidig er Danish Skin Care et enkelt 3-trins system bestående af 4 produkter, som du bruger til at rense og behandle din hud med morgen og aften:

Morgen:

– Perfect Skin Face Wash: Et renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Day Protection: En dagcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele dagen igennem – indeholder bl.a. UVA/UVB solfilter.

Aften:

– Perfect Skin Face Wash: Et renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Power Treat: En daglig eksfoliering, som effektivt vil fjerne døde hudceller fra din hud og derved hjælpe til med at udglatte ujævnheder, rynker og fjerne misfarvninger/pigmentforandringer. Samtidig har produktet en virkelig god effekt mod bumser, hudorme og talgknopper.

– Perfect Skin Moisturizer: En natcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele natten igennem – og virkelig booste din hud.

Ang. cremer, så er det vigtigt at vælge en creme til din egen hudtype – altså har tendens til fedtet hud, så vælger du serien: normal til fedtet hud. Har du tendens til tør hud, så vælg serien: normal til tør hud.

– Læs mere om hvordan du finder frem til din hudtype her.

Et hudplejesæt fra Danish Skin Care rækker til ca. 3 måneders brug. Produkterne er altså virkelig drøje i brug – og du får rigtigt meget ud af et samletsæt fra Danish Skin Care.

Det bedste ved Danish Skin Care hudplejeserien er dog nok, at serien er så enormt nem at bruge. Ikke noget med booster, spot-treatment, masker eller skintonic osv – du får det hele i vores enkle, skånsomme og effektive hudplejeserie.

Desuden er serien 100% fri for parfume, farvestoffer og hudirriterende ingredienser.

– Få det rigtige Danish Skin Care hudplejesæt til netop din hudtype her.

Håber det var svar på dine spørgsmål – ellers må du endelig skrive igen. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, så du kan komme af med dine bumser og få en smukkere hud.