Behandling af ar og microneedling

Hej Mads

Jeg har længe kigget på microneedling behandlinger, da jeg har lidt akne ar hist og pist, men jeg er dog meget i tvivl om hvorvidt det hjælper eller ej, eller om det bare skader huden?

Jeg vil også lige høre, hvor langt i/du er kommet med makeup produkterne, for kan snart ikke vente længere haha! :)

Venlig hilsen
Amanda

Hej Amanda

Fedt at du har lyst til at komme igang med min makeup – jeg kan dog ikke sige så meget, udover at jeg arbejder på at udvikle nogle lækre makeup produkter :-) Og ja, sådan en udvikling tager tid … Lige så snart jeg har dem klar til salg, så skal jeg naturligvis nok sørge for at give besked :-D :-D

I forhold til dine ar, så vil jeg på det kraftigste fraråde dig at begynde på microneedling – det vil ikke hjælpe. Ar er i forvejen sår/skade på huden – så at lave mere skade med små nåle, det hjælper altså ikke… men gør det blot værre.

Der er 3 ting, som virker super godt til at fjerne ar:

  1. Salicylsyre (det har du allerede i Perfect Skin Power Treat)
  2. A-vitamin (det har du allerede i dag- og natcremerne i stor mængde)
  3. Laser

Det er dog sådan med ar, at det er en langsommelig proces at fjerne- virkelig langsom… Med laser ville du skulle forvente 8 – 12 måneder, hvor du skal behandles hver 3 måned (og efter hver behandling vil du have en VIRKELIG grim og rød hud). Desuden er laser en temmelig dyr affære og bør kun gøres af en hudlæge eller plastikkirurg – det laser en kosmetolog kan tilbyde er alt for svagt.

I forhold til a-vitamin og salicylsyre, så får du det som sagt allerede med Danish Skin Care produkterne + du får masser af super gode ingreidenser, som virkelig hjælper til med at reparere og pleje huden, hvilket også er super vigtigt i forhold til behandling af ar!

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

– Læs mere om behandling af ar her:


Træt af dine ar? Prøv vores bedsteller produkter her: