Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care og Dermarollers

Hudpleje må aldrig være et angreb på huden også selvom du forsøger at fjerne bumser og ar! Læs hvorfor dermarollers ødelægger din hud.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Danish Skin Care og Dermarollers”

Hej Mads. 

Kan du ikke lave en opdatering om hvad du mener om dermarollen? ? 

Jeg er KÆMPE fan af dine produkter – elsker din hudplejeserie – og bruger den hver dag! Dine hudplejeprodukter har virkelig hjulpet mig til at fjerne mine bumser. Jeg er så glad! 

Jeg har blot stadigvæk lidt problemer med ar og mærker i huden – og tænkte at Dermaroller måske kunne hjælpe til at fjerne det sidst :-) 

Med venlig hilsen Benjamin

Svar til: “Danish Skin Care og Dermarollers”

Hej Benjamin

Jo da :-D Vi har faktisk allerede skrevet om emnet i vores skønhedsguide og brevkasse. Men du får selvfølgelig min holdning til dermarollers alligevel. :-D

Jeg vil KRAFTIGT fraråde alt brug af dermaroller!

– så kan det vist ikke siges meget mere tydeligt ;)

Jeg vil dog lige uddybe, hvorfor du ikke bør bruge Dermaroller.

1) Der er absolut ingen videnskabelig bevis eller dokumentation for at dermaroller virker.

Jeg har endnu ikke set noget forskning om Dermaroller. Slet ikke sikker på at det findes, for tanken bag Dermarollers taler virkelig imod alt hvad forskning ellers har bevist – nemlig at hud og hudproblemer skal behandles skånsomt.

Og nu er jeg personligt kæmpe fortaler for forskning – og stor fortaler for at følge det, som forksningen viser i forhold til pleje af huden korrekt. Derfor er alle Danish Skin Care produkterne naturligvis også baseret på hvad forskning har vist virker – altså ikke bare en masse hokus pokus eller smarte salgstrick.

Det er naturligvis også derfor at Danish Skin Care produkterne virker så godt! Danish Skin Care produkterne indeholder kun det, som forskning har vist virker til pleje af huden og behandling af hudproblemer.

2) Forskning har gang på gang vist at hud skal behandles nænsomt. Dermaroller er derimod et voldsomt angreb på huden!

Forskning har også flere gange vist at irritation af huden er årsag til en lang række af hudproblemer. En af de største årsag til f.eks. bumser er netop irritation og friktion på huden – og det er jo NETOP det, som Dermaroller gør. Skaber friktion på huden.

Så derfor, vil jeg kraftigt fraråde ALT brug af Dermaroller!

Nu har jeg så også set temmelig meget hud, som er blevet behandlet med Dermaroller – og jeg har endnu ikke set en, som har fået en pænere hud efter brug af Dermaroller.

Derfor er det egentlig lidt tankevækkende at Dermarollers pludselig er blevet så populære. For 5-10 år siden var det skrubbe handsker og skrubbe masker.

De er HELDIGVIS forsvundet – i hvert fald er brugen af skrubbehandsker og masker med slibende kort (skrubbemasker) faldet drastisk de seneste 5 år.

– Læs mere om skrubbehandsker og irriteret hud her.

Og vupti, så er Dermaroller kommet til. Og forskellen på brug af en skrubbemaske og Dermaroller er egentlig ikke så stor. Egentlig er Dermaroller blot et smartere og finere stykke værktøj, end en skrubbemaske eller skrubbehandske.

Effekten af Dermarollers og skrubbemasker og skrubbehandsker er dog den samme – at det skaber irritation af huden. Plus Dermaroller skaber friktion på huden, hvilket kan føre til mange forskellige hudproblemer – bumser og irriteret hud er blot nogle af de mange problemer Dermaroller er skyld i.

I bund og grund vil jeg helst anbefale dig at væbne dig med tålmodighed – mine produkter indeholder allerede flere ingredienser, som hjælper til at fjerne ar, mærker i huden og rødme. Præcis ligesom Danish Skin Care produkterne er rigtig gode til at fjerne pigmentskader, misfarvninger og pletter på huden.

– Men vil du gerne sætte ekstra ind med behandling af ar og mærker i huden, så vil jeg anbefale dig at læse mere her.