Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Serum eller ingen serum i din hudpleje?

Der er oceaner af forskellige hudplejeprodukter, men gør serum noget godt for din hud? Vi har gjort hudpleje simpelt og godt! Se hvordan :)

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Serum eller ingen serum i din hudpleje?”

Hej Mads

Kunne ikke umiddelbart finde noget på jeres side ang. serum.. Er det nødvendigt, eller hvad vil du anbefale?

Mvh. Signe

Svar til: “Serum eller ingen serum i din hudpleje?”

Hej Signe

Fedt at du har lyst til at komme igang med Danish Skin Care produkterne! Dem er jeg sikker på, at du vil blive super glad for – det er virkelig nogle lækre produkter, som jeg har fået skabt. Det kan jeg vist godt tillade mig at sige! ;-D

Og lige netop i forhold til serum, så er det netop en af de mange ting, du sparer – med Danish Skin Care hudplejeserien.

Med Danish Skin Care serien har du nemlig slet ikke brug for serum, masker, boosters osv osv… Det hele er inkorporeret i serien.

Det sparer dig både pengene ved at skulle købe de ekstra produkter, men måske vigtigst, så sparer du tiden ved at skulle stå længere tid foran spejlet :-D

Missionen med Danish Skin Care hudplejeserien har fra start været at skabe en serie, som er super nem at bruge og samtidigt super effektiv. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten og resultatet, trods jeg samler flere produkter i ét… Men ja, jeg foretrækker bare selv at leve livet et andet sted end foran spejlet og smurt ind i flere lag masker og serum, hver uge :-)

Jeg var især enormt frustreret over det der med altid at skulle tænke på hudpleje og planlægge min næste maske, skrub osv. For mig fungerede det bare slet ikke, at skulle planlægge nogle masker til hver 2 dag og andre til hver 3 dag og andre til 1 gang om ugen.

Så med Danish Skin Care serien slipper du for serum, booster og masker – og kan bruge din tid på alt muligt andet sjovt :-D

Du kan sågar – og med god fordel – bruge ansigtscremerne, som øjencreme. Og dermed sparer endnu et trin i din hudplejerutine. Ansigtscremerne er nemlig så milde for huden, at det med god fordel også fungerer som øjencreme – og tilfører øjnene alt det, som de har brug for! :-D

Desuden får du i en samlet hudplejeserien fra Danish Skin Care både behandling, pleje og næring til huden – men du får også masser af anti-aging, anti-oxidanter, solbeskyttelse og meget meget mere.

Kort sagt. Danish Skin Care serien er en komplet ansigtsplejeserie. 4 produkter til at pleje din hud, optimalt og perfekt. 2 hudpleje til om morgenen. 3 produkter til om aftenen – også behøver du intet andet :-)

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her.

Og få en fantastisk nem og lækker hudplejerutine, som her:

Morgen:

– Perfect Skin Face Wash – Den blå
– Perfect Skin Day Protector – Den orange

Aften:

– Perfect Skin Face Wash – Den blå
– Perfect Skin Power Treat – Den røde
– Perfect Skin Moisturizer – Den grønne