hudpleje til hudorme

Hudpleje til hudorme og store porer

Sorte prikker i huden, store porer og hudorme skal behandles med korrekt hudpleje til hudorme – det kan ikke bare vaskes/skrubbes væk!

Kan du vaske og skrubbe dine hudorme væk?

Rigtig mange tror fejlagtigt at hudorme og store porer skyldes skidt. Denne opfattelse får logisk nok mange til at tro, at hudorme kan vaskes væk – eller kræver speciel hudpleje til hudorme.

Måske har du samme opfattelse?

Glem den opfattelse!

Få guiden til at bekæmpe hudorme og mindske store porer her.


Skyldes ikke skidt!

Hudorme er ophobninger af olie og døde hudceller i hudens porer, præcis ligesom bumser er.

De døde hudceller er en ganske naturlig proces for huden, så det er der intet skidt i. Tværtimod! Når dine hudceller dør, så kommer der nye. Derved fjerner du gamle hudproblemer.

Olien, som blandes med hudcellerne og skaber hudormen, den er også vigtig! Du kender måske denne olie omtalt som talg, fedt eller ganske enkelt hudolie. Uanset navnet, så er det, det samme.

Denne olie er med til at rense din huds porer. Olien er med til at fugtgive din hud. Olien er med til at beskytte og pleje din huds overflade.


Når et gode bliver et onde

Døde hudceller og olie er altså begge godt for huden. Problemet opstår, når der sker en overproduktion.

Tænk på det ligesom når et rør tilstopper. Når der pludselig kommer meget skidt og meget vand igennem røret, så kan der ske en prop. Præcis det samme sker der, når mange døde hudceller og olie mødes. Der skabes en hudorm.

Noter dig! Selvom hudorme ikke skyldes skidt, så er det vigtigt at din daglige hudplejerutine inkluderer afrensning morgen og aften. Altid med et mildt renseprodukt! Dette vil mindske risikoen for andre hudproblemer, ligesom det vil hjælpe med til at fjerne døde hudceller og olie fra huden.


Det er vigtigt med hudpleje til hudorme!

Det er vigtigt i denne forbindelse at fremhæve, at døde hudceller og olien er godt!

Som tidligere nævnt, så har både de døde hudceller og olien en vigtig funktion for din hud.

Lad derfor altid være med at bruge udtørrende hudpleje, for at mindske olien. Du ønsker ikke at fjerne olien, men stabilisere den.

Desuden er der stor risiko for at du blot skaber endnu mere olie, ved at bruge udtørrende hudplejeprodukter. Din huds naturlige forsvar går igang. Udtørring får din hud til at tænke: “Jeg mangler fugt. Jeg producerer mere olie”.

Du kan sikkert se ulempen :-) Specielt, når dit mål var at mindske produktionen af olie, for ikke at fedte og skinne.

Brug derfor altid mild hudpleje til hudorme. Brug hudpleje specielt udviklet til fedtet hud. Brug aldrig olier på en fedtet hud. Derved kan du stabilisere hudens olieproduktion, så du får en mat hud.


Slip af med hudorme

Den bedste behandling af hudorme får du ved anvendelse af en daglig eksfoliering med BHA (også kaldet salicylsyre). BHA er en genial ingrediens til at fjerne hudorme!

BHA er fedtopløsligt – opløser proppen af døde hudceller og olie.

BHA er eksfolierende – fjerner nænsomt hudlaget, som blokerer for hudormen.

BHA er dybdevirkende – arbejder ikke blot på hudoverfladen, men trænger ned i hudens porer og hjælper til fri transport af olie og døde hudceller.


Perfect Skin Power Treat – god hudpleje til hudorme

Perfect Skin Power Treat fra Danish Skin Care er baseret på netop en BHA, hvilket gør produktet fantastisk til behandling af hudorme.

Udover BHA, så indeholder Perfect Skin Power Treat en række andre gode ingredienser: Niacinamide, Allantoin, Aloe Vera og Kamille.

Kombinationen af disse ingredienser gør produktet yderst virkningsfuldt overfor hudorme.

Produktet er desuden beroligende og god mod knopper i huden. Virkelig et genialt produkt for dig med hudorme og uren hud. Rigtig god hudpleje til hudorme!

Få Perfect Skin Power Treat her – eller vælg en samlet hudplejeserie til din hud:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar