Hudpleje, graviditet og hormoner

Hej :-) 

Jeg har lige et spørgsmål ang. om man må bruge dine produkter, når man er gravid? 

Og er de ligeså effektive, når der er en masse hormoner, der springer rundt i kroppen på en? 

På forhånd tak for hjælpen!

Venlig hilsen
Stine

Hej Stine

Det må du helt sikkert! Og forresten tillykke med graviditeten :-D Kan næsten gætte mig til at dit spørgsmål om brug af mine hudplejeprodukter, må betyde at du er heldig at være gravid :-D Tillykke med det :-D
Du må meget gerne bruge alle Danish Skin Care produkterne, når du er gravid. Der er absolut intet skadeligt i produkter for hverken dig eller baby :)

Faktisk er produkterne SUPER milde for huden. Og desuden er alle Danish Skin Care produkter 100% fri for parfume, farvestoffer og andre hudirriterende ingredienser.

– Så ja, du må meget gerne bruge hudplejeprodukterne også når du er gravid.

Danish Skin Care hudplejeserien virker desuden også super godt – og effektivt – trods de mange ekstra aktive hormoner, som raser rundt i kroppen, når man er gravid.

Langt størstedelen af bumser skyldes hormoner, så også hertil virker hudplejeprodukterne. Det ville nærmest være tåbeligt at lave hudpleje der ikke virker mod hormonelt betinget bumser og uren hud, da netop størstedelen af bumser skyldes hormoner.

I forhold til hormon bestemte bumser og uren hud, så er det først og fremmest enormt vigtigt at berolige huden. Netop for at skabe balance i huden og hormonerne igen. Og dertil er Danish Skin Care hudplejeserien super god, da serien netop er enormt skånsom for huden og virkelig tilfører huden enormt mange beroligende ingredienser.

Er sikker på at du vil blive vildt glad for at komme igang med Danish Skin Care hudplejeserien, så du kan få fjernet dine bumser – og få en gravidiet uden bumser og urenhud :-D

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:


Er du gravid? Prøv vores bestseller produkter her: