Stress, hudproblemer og hudpleje

Hej Mads,

Har netop set din første video i Kuren Mod Bumser, og syntes den var god. Der var meget jeg ikke vidste, fx. det med farvestoffer og skrubbecreme…har nemlig overvejet scrubbecreme, fordi en veninde anbefalede det.

Kan se på folks kommentarer, at de fleste har døjet med uren hud længe – og ofte flere år, og har prøvet alverdens forskellige kure og produkter…

Mit tilfælde er dog lidt anderledes idet jeg aldrig før har haft problemer med bumser eller urenhud. Og jeg mener virkelig aldrig! Jeg har altid været meget taknemmelig for “min perfekte hud” og har derfor heller aldrig anvendt hudplejeprodukter. Men nu hvor jeg har ramt de 28, så er min hud pludselig blevet et problem… og endda i hele mit ansigtet. Jeg har fået fortalt at det måske skyldes stress, idet jeg er gået fra en rolig hverdag til en meget hektisk hverdag hvor jeg arbejder og hele tiden er på farten fra kl. 04-19.

Mit spørgsmål går på om din produktserie kan hjælpe på eller virker hvis min urene hud først er kommet inden for det sidste halve år? Kan uren hud virkelig skyldes lange arbejdsdage og evt. stress? og hvis ja, betyder det så, at min hud vender tilbage til “sit normale jeg” når min hverdag igen bliver mindre hektisk?

Med venlig hilsen
Diana

Hej Diana

Og tak for de søde ord! Og naturligvis tak fordi du kigge med 😀 Dejligt at kunne hjælpe dig med information og rådgivning – og super fedt at kunne hjælpe dig til at droppe skrubbecreme! Det vil nemlig kun gøre dine bumser værre – skrubbecremer virker ikke til at fjerne bumser!

I forhold til dit spørgsmål om stress og behandling af bumser forårsaget af stress, så er svaret temmelig nemt: Ja! 🙂

– Læs mere om stress og bumser her.

Danish Skin Care produkterne vil helt sikkert også kunne hjælpe til med at fjerne dine bumser! Præcis ligesom produkterne er mindst ligeså effektive til din hud, som til en der har kæmpet med bumser i mange år.

I forhold til stress, som er en meget normal årsag til bumser, så vil produkterne hjælpe. Det er dog vigtigt i forhold til bumser der er kommet på grund af stress – eller stress relaterede bumser – at du forsøger at fjerne årsagen til bumserne. Altså fjerne din stress.

– Et råd, som selvfølgelig gælder i alle tilfælde af behandling af bumser.

Behandling af bumser er dog ens uanset årsagen. Så har du bumser på grund af stress, så er behandling den samme, som hvis dine bumser skyldes hormoner, teenageralder eller noget helt tredje.

Men det er selvfølgelig altid vigtigt – som med alle “sygdomme” og problemer – at fjerne årsagen til problemet. Eller i det mindste forsøge at sætte fokus på at modvirke årsagen.

Nu vil jeg naturligvis ikke begynde at anbefale dig at sige dit job op – arbejdsløsheden i Danmark er stor nok i forvejen 😉

Men jeg vil helt sikkert anbefale dig, når nu du er klar over at du har en travl hverdag, at du sørger for at passe godt på dig selv. Sørg for at komme tidligt i seng, sørg for at spise sundt, sørg for at få trænet og sørg for at få masser af frisk luft.

– Jeg ved at det kan være svært at finde overskud til ovenstående, specielt når kalenderen allerede er enormt travl og booket. Det er dog ikke desto mindre ENORMT vigtigt. Plus det vil give dig mere overskud til at kunne håndtere en travl hverdag 🙂

Også er der desuden den super gode gevinst – i forhold til din hud og dit bumseproblem – at det vil forhindre at du udvikler flere bumser 🙂

Men jo, jeg vil klart anbefale dig at komme igang med produkterne – således at du behandler dine bumser og din hud indefra og udfra. Og løser dit bumseproblem! 🙂

– Få et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

Vil du læse mere om bumser og stress, så tjek min guide her om bumser og stress:

– Få Kuren Mod Bumser her.


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med