Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hudpleje og graviditet

Gravid hud og valg af hudpleje under graviditet kan være svært. Danish Skin Care giver her gratis råd til hudpleje og graviditet

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hudpleje og graviditet”

Hej Mads

Jeg skriver til dig med en forespørsel i forhold til kemikalier i dine produkter.

Sundhedstyrelsen anbefaler jo så lidt kemikalier som muligt under graviditeten.

Jeg vil gerne prøve dine produkter, men er der kemikalier i, er det nok ikke lige nu….

Svar til: “Hudpleje og graviditet”

Hej Julie

Tak for dit spørgsmål!

Jeg vil gerne understrege, at det altid er bedst at konsultere din læge om spørgsmål som dette, fordi han eller hun er den der er mest bevidst om din personlige sundhed og fordi det er hans eller hendes særlige fagområde.

Følgende oplysninger er kun mit synspunkt, og selv om den er baseret på forskning, er det stadig vigtigt, at du gennemgår det med din læge.

Grunden til de fleste fødselslæger giver så lidt besked om, hvad kosmetik du skal bruge eller ikke anvende er, at der er meget lidt forskning om problemer fra kosmetiske ingredienser.

Hvis det var mig ville det eneste, jeg ville undgå være receptpligtige A-vitamin produkter. De små mængder af A-vitamin, der anvendes i kosmetik, er så langt fra den receptpligtige ingrediens, at det ikke engang er værd at nævne.

En eksfoliering med BHA (salicylsyre) kan være en mulig risiko da det er relateret til aspirin, og nogle fødselslæger kan være bekymret for dens effekt lokalt. Men jeg har ikke set noget der viser, at dette er et problem for gravide kvinder.

Dette betyder, at du kan bruge alle mine produkter uden at være bekymret.

Jeg ville være langt mere bekymret for alkoholforbrug, rygning og passiv cigaretrøg end noget man bruger kosmetisk.