Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Rabat og Danish Skin Cares produkter

Vidst du at Danish Skin Care er fyldt med vitaminer, mineraler, anti-aging og solbeskyttelse? Læs vores holdning til billig hudpleje og rabatkoder

BIllig hudpleje
Forside / Blog / Brevkasse / Rabat og Danish Skin Cares produkter

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Rabat og Danish Skin Cares produkter”

Hej Mads og Danish Skin Care :-) 

Nu har jeg brugt dit hudpleje sæt og din hudplejeserie i 3 måneder og jeg er ved at løbe tør. Jeg er virkelig glad for produkterne. Jeg var godt nok temmelig skeptisk overfor resultat før jeg bestilte, men jeg har virkelig fået fjernet min skepsis. WAUW! Det er nogle super gode produkter, som virkelig holder mine bumser væk. 

Jeg vil derfor bare høre om i overvejer at sætte jeres priser ned, da jeg med en hurtig hovedregning kan se at det koster næsten 4000kr om året at blive ved med at købe Danish skin Care. 

Det har fjernet mine hudproblemer og det er jeg vildt taknemmelig for, men jeg fornemmer også at stopper jeg med produkterne, så kommer problemerne igen. Havde nemlig lige en weekend, hvor jeg festede meget og ikke fik brugt hudpleje – og der kunne jeg godt se i løbet af ugen efter, at min hud fik en del bumser. 

Desuden oplever jeg fortsat af og til en bums her og der, men har selvfølgelig også kun været igang i 3 måneder. Måske det forsvinder helt med tiden… DET HÅBER JEG! :-) 

Håber du vil overveje billigere priser på danish skin care produkterne, da jeg kan se at dem fra de yngre generationer ikke kan bruge disse produkter på grund af prisen.

Eller måske kunne du give nogle rabatkoder til Danish Skin Care produkterne? Eller køre nogle tilbud på Danish Skin Care produkterne, hvor man kunne købe en større mængde til billigere priser :-D Måske give 50% rabat – det ville være fedt! 

Ser frem til dit svar – go dag :D 
Klaus

Svar til: “Rabat og Danish Skin Cares produkter”

Hej Klaus

Tak for din mail og spørgsmål om tilbud og billig hudpleje pris fra Danish Skin Care.

Først og fremmest dejligt at høre, at du er glad for produkterne :-) Rigtig dejligt at høre, at du er glad for min hudplejeserie – og super fedt at høre, at du allerede efter kun 3 måneder er i så god bedring med din hud. Det er super gode tegn – og jeg tør godt sige allerede nu, at du naturligvis vil opleve at din udbrud bliver mindre og mindre med tiden. Behandling af bumser tager blot tid, men du gør allerede det rigtige :-) Og det kan du jo heldigvis også se på din hud :-)

I forhold til at gøre Danish Skin Care produkterne billigere eller sænke prisen på Danish Skin Care produkterne, så har vi ingen planer om at sænke priserne.

Det har vi ganske enkelt ikke mulighed for. Fragt, lønninger, produktion og prisen på ingredienser stiger jo hvert år… så vi er allerede pressede på prisen. Du har formentlig også oplevet at få mere i løn, su e.l. Desuden er billig hudpleje er ikke vores fokus, men kvalitet.

– Danish Skin Care produkterne er jo ikke steget, men det er udgifterne.

Nu kører der dog også af og til tilbud på Danish Skin Care produkterne. Jeg må dog være ærlig og sige, at jeg ikke selv er så god til tilbud og rabatter. Forstået på den måde at hvis man kan sælge med 50% rabat flere gange om året – så mener jeg nu engang at produkterne allerede har været for dyre. Jeg har langt større fokus på at sikre en billig pris på Danish Skin Care produkterne, hele året rundt – således at alle der handler i maj får den samme gode rabat og pris på Danish Skin Care produkterne, som de fans, brugere og nye kunder der bestiller på andre tidspunkter af året. Men jo, vi har da løbende tilbud og rabat på Danish Skin Care produkterne. Danish Skin Care blive dog aldrig billig hudpleje til 40-50 kr pr produkt.

Når det så er sagt, så forstår jeg da selvfølgelig udemærket din pointe, om at Danish Skin Care “bare” holder problemerne nede – tror dog at du skal tænke lidt omvendt på hudpleje. Først og fremmest vil jeg dog lige pointere, at du trods alt kun har været igang med produkterne i 3 måneder. Med tiden vil du helt sikkert opleve at dine bumser forsvinder :-)

Jeg vil dog samtidigt anbefale dig at prøve at tænk på Danish Skin Care serien som MEGET mere end bare behandling af dine bumser. Du får også behandling af ar, pigmentskader, solbeskyttelse, anti-aging – og du får tilført masser af sunde og gode vitaminer samt mineraler og MASSER af GODE ingredienser til din hud.

Egentlig bør du tænkte på hudpleje lidt ligesom sund kost. Vi ved godt at vi skal spise sundt hver dag, for at have en sund krop. Det samme gælder faktisk med hudpleje. Hudpleje bør du også bruge dagligt, for at sikre dig at din hud er sund, velplejet og godt behandlet :-)

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar