Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hudpleje mod rynker til 50 årig hud

Det kan være vanskeligt at finde den rigtige hudpleje til netop din hud. Men det er egentlig ganske simpelt, for du kan få den lige her! :)

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hudpleje mod rynker til 50 årig hud”

Hej Mads

Tak for videoen. :)

Jeg har virkelig fået meget ud af at se dine film og Kuren Mod Bumser – måske ikke lige til mig selv, men til min datter, som virkelig plages af bumser.

Det er en rigtig god film du her har lavet – meget informativ! 

Mit spørgsmål er dog i forhold til mig selv :-) Og mit spørgsmål er om der er noget specielt der skal være i cremer til hud over 50 år som stadig kun har få rynker….. 

Med venlig hilsen
Pia

Svar til: “Hudpleje mod rynker til 50 årig hud”

Hej Pia

Selv tak – fedt du kigger med :-) Og dejligt at du kunne bruge mine råd i Kuren Mod Bumser til at kunne hjælpe din datter. Din datter skal forresten altid være meget velkommen til at kontakte mig eller Danish Skin Care på info@danishskincare.dk – jeg vil altid mægtigt gerne hjælpe :-)

I forhold til dit spørgsmål om rynker og behandling af hud på 50+

Hmm… så er der selvfølgelig en masse specielt der skal være i en creme, for at pleje huden og ligeledes hjælpe til behandling af rynker. Men der er ingen forskel på hvad en hud på 50 år eller en hud på 25 år har brug for, for at kunne modvirke og bekæmpe rynker :-)

Tænk på det lidt ligesom kosten. Spinat er sundt for dig på 50 år, men spinat er altså også sundt for en på 15 år :-)

Måske du tager kalken fra spinat til at styrke din knogler – hvor imod en på 15 år tager kalken til at opbygge knogler. Så en ingrediens kan sagtens være god for flere aldersgrupper, hvor man bare bruger og udnytter den på forskellig vis :-D

I forhold til din hud, så jeg sikker på du vil ELSKE at komme igang med min hudplejeserie. Måske du “bare” har problemer med rynker… og ja, så tager du jo bare ikke det fra mine produkter, som hjælper til med at fjerne bumser – men du vil så tage alt det, som hjælper til med at bekæmpe rynker, ligesom du vil suge alle anti-oxidanter og alle anti-aging ingredienser til dig :-D

Jeg er sikker på at du vil blive super overrasket over, hvor fantastiske mine produkter også vil være for din hud.

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her: