Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Skal man bruge skintonic?

Bruger du forkerte hudplejeprodukter kan skintonic være nødvendig! Men vil du ikke hellere bruge den bedste hudpleje mod bumser? Få det her.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Skal man bruge skintonic?”

Hej Mads

Jeg har kigget lidt på dit samlede sæt og undret mig over at man direkte efter ansigtsvasken putter creme (eller Perfect Skin Power Treat) på huden uden at bruge skintonic. 

Jeg har altid fået at vide at man skal bruge skin tonic efter vask da det lukker porrerne. Håber at du kan oplyse mig lidt om det:)

Venlig hilsen
Ulrikke

Svar til: “Skal man bruge skintonic?”

Hej Ulrikke

Dejligt at høre, at du har lyst til at komme igang med min hudplejeserie og Danish Skin Care produkterne – og super at du allerede har kigget nærmere på min hudplejeserie. Det er virkelig også nogle lækre produkter :-D

Du kan tro, at jeg mægtigt gerne vil besvare dine spørgsmål. Super du skriver :-D

Skintonic er lidt en gammeldags måde at tænke hudpleje på. Idag er skintonic slet ikke nødvendigt.

Den vigtigste funktion skintonic har er at fjerne sæberester fra huden. Idag bruger man ikke sæbe i renseprodukter, men bruger nogle rensende ingredienser istedet. Sådan bør det i hvert fald være. Sæbe – eller bedre kendt som sulfo – er voldsomt irriterende for huden og meget udtørrende, hvorfor det førhen var vigtigt at bruge skintonic… for netop at få de sidste sæberester fjernet fra huden.

Samtidigt skulle skintonic, fordi sæbe netop er meget udtørrende for huden, sørge for at tilføre ekstra fugt til huden.

Nu bruges der ikke sæbe i nogen Danish Skin Care produkter – ligesom der naturligvis ikke bruges udtørrende eller hud irriterende ingredienser. Ej heller bruges der parfume, farvestoffer, parabener eller andre skadelige kemikalier – så skin tonic er dermed helt unødvendigt :-)

– Du kan læse mere om vores samlede hudplejesæt her.

Cremerne har desuden rigelig fugt til din hud, så du behøver slet ikke skin tonic for at sikre din hud får nok fugt. Du skal blot vælge udfra om din hud er mest tør eller mest fedtet i løbet af dagen – så sørger produkterne for at pleje din hud optimalt :-D

Et hudplejesæt fra Danish Skin Care har en levetid på ca. 3 mdr, så produkterne er virkelig drøje i brug – og det bedste er, at de er enormt nemme at bruge. Ikke noget med øjencremer, masker, spottreatment osv. Og selvfølgelig heller ikke noget med skin tonic ;-)

Du får det hele i serien. F.eks. bruger du blot ansigtscremen, som øjencreme – masker, spottreatments og skintonic er “indbygget” i serien. Desuden er serien 100% fri for parfume, farvestoffer og hudirriterende ingredienser.

– Få det rigtige hudplejesæt til netop din hudtype her.

Håber det var svar på dit spørgsmål – og gjorde det klart, hvorfor du ikke behøver at bruge skin tonic. En ekstra bonus ved at droppe skin tonic er selvfølgelig at du hurtigt sparer 200-300 kr, da en skintonic selvfølgelig også koster penge. Plus du sparer den tid det tager at bruge skintonic :-)