Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hudpleje og skrubbecreme

En vigtig del af en god hudpleje er, at fjerne skidt og dødehudceller fra huden! Så god eksfoliering er et must men skal det være en scrub?

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hudpleje og skrubbecreme”

Hej Mads

Super information! Fedt at du deler så meget gratis materiale og information.

Jeg har dog lige været inde og se på dine produkter og der er en ting der undre mig…. Det produkt der indeholder salicylsyre er samtidig en eksfolering er det ikke det samme som en skrubbecremme?

Håber du vil hjælpe :-D 

Venlig hilsen Henriett

Svar til: “Hudpleje og skrubbecreme”

Hej Henriette

Tak fordi du læser mine gratis guides om behandling af huden og hudproblemer :-D

Og tak for dit spørgsmål…KÆMPE high-five for at være skeptisk og stille spørgsmål! Sådan skal det være!

En skrubbecreme er en creme med sten, perler, plastik kugler – altså en eller anden form for “grus” i produktet, som skal hjælpe med at slibe døde hudceller af huden. Og det er ikke godt for huden – da det netop laver ridser i huden.

Du har dog ret i, at en skrubbecreme også overordnet kan kaldes en eksfoliering. Skrubbecremer er dog en mekanisk eksfoliering – hvor det netop er disse sten i produktet, som skal kradse dødehudceller væk.

Eksfoliering findes dog også i en kemisk eksfoliering, hvor der bruges syre til at fjerne de dødehudceller – det er langt mildere for huden. Plus du får den helt store fordel, at du ikke ridser og skader huden.

I kategorien af kemisk eksfoliering findes igen en lang række af produkter – du har formentligt hørt om frugtsyre behandlinger. De er ikke helt gode for huden, da de i bund og grund kun virker udvendigt. Og for at virke kræver frugtsyre temmelig høje koncentrationer af syre.

Af kemisk eksfoliering er også salicylsyre eksfoliering, som ligesom frugtsyre virker udvendigt. Salicylsyre virker dog også i de dybere hudlag… dermed er salicylsyre eksfoliering langt mere skånsomt for huden, da den arbejder i flere niveauer med huden og ikke kræver særlig høj syre-koncentration. Desuden er salicylsyre også beroligende for huden.

– Læs mere om eksfoliering her.

Så ja, Perfect Skin Power Treat er også en eksfoliering – men det er ikke en skrubbecreme :-) Perfect Skin Power Treat er et produkt du smører på huden om aftenen og lader virker natten over… også vil salicylsyren nænsomt fjerne døde hudceller, samtidigt med at huden plejes :-D

– Få Perfect Skin Power Treat her.

Jeg er sikker på, at du vil elske det!