Hudpleje, solcreme og solfaktor

Hej Mads 🙂

Tak for en super dejlig hudplejeserie. Den har virkelig hjulpet mig.

Jeg er dog lidt forvirrret om solfaktor og hvor meget der nødvendigt for at beskytte mit ansigt. Er det som der er i dagcremen nok her om sommeren og i udlandet når man skal på ferie? Eller er det bedst at bruge en solcreme også i ansigtet udover dagcremen? Hvis ja hvor lang tid skal man så vente fra man har puttet dagcremen på til man putter solcremen på?

Venlig hilsen
Leonora

Hej Leonora

Super spørgsmål! Fedt at du er obs på at beskytte din hud mod solen 😀

Danish Skin Care dagcremen er dog GANSKE rigeligt – og beskytter jo ikke kun din hud om sommeren, men 365 dage om året. De skadelige stråler fra solen er jo fremme selv på en gråvejrsdag – de trænger nemlig igennem skyerne og skader vores hud. Derfor er solfaktor i en dagcreme nødvendigt.

Og som sagt, så er der ganske rigelig beskyttelse i dagcremen. Også her til om sommeren 😀

Du skal dog naturligvis altid – som med alle solcremer – sørge for at smøre på gentagne gange i løbet af dagen. Ingen solcreme kan beskytte dig fra morgen til aften, når solen bager rigtigt meget – og slet ikke, når vi også kommer til at svede, måske tørrer os over panden eller tager en dukkert.

Men påfør endelig blot Perfect Skin Day Protector i ansigtet igen 😀 Ingen grund til at bruge anden solcreme i ansigtet 🙂 Du får rigelig beskyttelse med Perfect Skin Day Protector + du er sikker på at pleje huden godt samtidigt, ligesom du undgår fede solcremer i ansigtet.

Sørg desuden for at få smurt ørerne. Faktisk er ørerne, det sted der oftest bliver glemt – og netop ørerne er der, hvor flest får hudkræft… så husk at få smurt ørerne 🙂

Få min solcreme til ansigtet “Perfect Skin Day Protector” her:

Og vil du have en super lækker solcreme til kroppen, så kan du finde min solcreme til kroppen “Perfect Sun Protector” her:

Rigtig dejlig sommer!


Mest populære produkter