Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hudpleje til halsen, nakken og brystet

Hudplejeprodukter sælges også specielt til din hals, nakke og dit bryst. Få bedste om DEN BEDSTE HUDPLEJE til din hals, nakke og dit bryst

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hudpleje til halsen, nakken og brystet”

Hej Mads

Hvilken creme skal jeg købe til min hals og bryst?

Svar til: “Hudpleje til halsen, nakken og brystet”

Huden på halsen, nakken og brystet ser tit rynket og misfarvet ud, hovedsageligt på grund af solens skadelige stråler (medmindre man dagligt har brugt solbeskyttelse).

På grund af vores tøjs snit, udsættes hals og brystparti dagligt for alle de samme nedbrydende elementer (solskader etc.), som vores ansigt. Det er derfor vigtigt altid at huske, at pleje disse områder på daglig basis.

Trods de ufattelig mange “specielle” hudplejeprodukter til halsen/nakken/brystet, er dette blot produkter produceret af nogle kosmetikmærker for, at lave et ekstra produktsalg.

Der er absolut ingen grund til at bruge penge på disse specielle hudplejeprodukter, når man blot kan bruge sit almindelige velformulerede ansigtsprodukt.

Hud er og bliver hud, uanset om det er i ansigtet, på halsen eller hænderne – og alle steder har det brug for de samme plejende ingredienser. Der er altså ingen grund til at bruge penge på produkter til seperate områder på kroppen, medmindre man har specifikke hudproblemer (bumser, rosacea, rødme, ar etc.)

Ha’ en dejlig dag!