Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hvor meget hudplejeprodukt skal du bruge?

Spare du på dit hudplejeprodukt, så det holder lidt længere? Får du ikke de ønskede resultater? Måske bruger du dine produkter forkert, få svaret her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hvor meget hudplejeprodukt skal du bruge?”

Hej Danish skin care :)

Jeg bestilte et hudpleje sæt fra jer engang i november. Grundet de gode anmeldelser tænkte jeg, at det her måtte virke!
Jeg døjede med små bumser/knopper i panden, fedtet hud og bumser som dukkede op hist og her! Især på mine kinder, men også på min hage, panden og i siderne.

Jeg har brugt jeres sæt indtil nu (og er stadig ikke færdig med mini sættet).
Min hud er blevet en anelse mere glat i panden og lidt mindre fedtet, men bumserne er der endnu… Og jeg vil ikke sige der er kommet mindre af dem desværre!
Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig, så jeg kan få en smuk og sund hud.

Mange håbefulde hilsner
Christina

Svar til: “Hvor meget hudplejeprodukt skal du bruge?”

Hej Christina

Super dejligt at høre, at du er godt i gang med produkterne – og dejligt at høre, at du kan se gode resultater på din hud.

Jeg er dog nødt til at sige, at du altså bruger ALT for lidt hudplejeprodukt.

– Eller også springer du alt for mange dage over…. hehe… Hvis du her slut januar stadigvæk har dit begyndersæt…

Der er til knap en måned i et begyndersæt… og det er også sådan, at du skal forsøge at få brugt dit hudplejeprodukt… Ellers får din hud alt for lidt af aktiverne til at hudplejen vil give den ønskede effekt.

Så jeg vil bestemt anbefale dig at skrue op til næsten 3 gange så meget produkt – du har jo næsten fordelt et sæt til én måned på 3 måneder… Så ja, skrue op til 3 gange den mængde du bruger nu – det vil være mit råd.

Det er jo netop ingredienser i produktet, som skal hjælpe din hud – og derfor kan du altså ikke bare begynde at spare på produktet. Selvfølgelig vil lidt hjælpe – lidt er altid bedre end intet – som du jo også har oplevet på din hud, som trods den meget lille mængde er blevet bedre… Men ja, for virkelig at pleje din hud korrekt og opnå det bedste og hurtigste resultat – så er du nødt til at bruge den anbefalede mængde.

For et samlet hudplejesæt bør du bruge 1-2 pump af Perfect Skin Day Protector og Perfect Skin Moisturizer. Det samme gælder for Perfect Skin Face Wash, her bør du også bruge 1-2 pump – og endnu mere, hvis du også bruger Perfect Skin Face Wash som makeupfjerner. Af Perfect Skin Power Treat bør du bruge 3-5 ryst på en vatrondel.

– Dermed rækker et samlet hudplejesæt til ca. 3 måneder.

For et begyndersæt – Danish Skin Care MINI – kommer der lidt mindre ud af tuberne. Og her bør du bruge 3-4 pump af cremerne og rensen – ellers får du ikke nok produkt til din hud. Og dermed vil du have til knap en måned i et MINI sæt. :)

Så prøv at ændrer din hudplejerutine og følg anvisningen til dit hudplejeprodukt – så er jeg sikker på, at du vil begynde at se endnu bedre resultater på din hud! :-D