Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Hudplejeprodukt til uren hud

Giver hormoner og parabener uren hud? Få svaret samt hjælp til valg af god hudpleje til uren hud, GRATIS hos Danish Skin Care

hudpleje til uren hud
Forside / Blog / Brevkasse / Hudplejeprodukt til uren hud

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Hudplejeprodukt til uren hud”

Hej Mads.

Jeg er 30 år og er kommet i den uheldige situation, at jeg er begyndt at få rigtig meget uren hud i form af mange og nogle gange store hudorme i ansigtet, på brystet og på ryggen. Dette er kommet i forbindelse med p-pille stop i sensommeren 2009.

Derudover har jeg også fået meget fedtet hovedbund, hvor jeg dagligt kan fjerne utroligt meget talg fra hovedbunden, som heller ikke altid lugter særligt godt.

Hidtil har jeg ikke haft specielt meget uren hud – mest hudorme omkring næsen og indimellem nogle få på brystet.

Jeg er bange for at min hud på sigt bliver rigtig grim, da jeg allerede nu kan se pigmentforandringer både i ansigtet, på brystet og ryggen.

Jeg har indtil nu forsøgt mig med forskellige hudplejeprodukter og senest med daglig afrensning og pleje med Anne Börlind produkter, men jeg føler ikke produkterne er effektive nok og vil gerne skifte dem ud.

Jeg får indimellem frugtsyrebehandlinger. Kan du anbefale mig en serie?? – gerne en serie som ikke indeholder hormonforstyrrende stoffer og parabener.

Derudover overvejer jeg at kontakte min læge for at starte behandling med clindoxyl. Hvad synes du om det?

Mvh. Marie

Svar til: “Hudplejeprodukt til uren hud”

Hej Marie

Dejligt at modtage dit spørgsmål, som jeg glæder mig til at besvare dit spørgsmål om hudpleje til uren hud.

Først og fremmest er jeg ked af at høre om din huds tilstand med bumser og uren hud, men du skal vide at man desværre kan lide af uren hud i alle aldre.

Hormoner har en rigtig stor betydning i forbindelse med uren hud og flere kvinder oplever derfor, at de kan kontrollere deres bumser ved brug af p-piller. Omvendt opleves det også, at bumser går i udbrud når man stopper på brugen af p-piller.

I forhold til p-piller vil jeg altid råde til at man tager en grundig snak med sin læge om risici og bivirkninger. Jeg vil også råde dig til ikke at bekymre dig – for meget – om din huds tilstand i fremtiden. Det ligger ude i fremtiden og det er lige nu du lever. Desuden vil jeg fortæller dig, at behandles hud korrekt, kan den forandre sig til det bedre.

Ud fra hvordan du beskriver din hud med både bumser, hudorme, fedtethed samt pigmentforandringer, vil jeg klart anbefale dig at du vælger hudpleje til uren hud, der er milde mod huden og ikke indeholder irriterende ingredienser, der blot vil forværre din huds tilstand.

Ligeledes skal du se efter hudpleje til uren hud, der indeholder enten AHA (Alpha Hydroxy Acid) eller BHA (Beta Hydroxy Acid), med sidst nævnte som værende den bedste (få kan dog bare ikke tåle den og derfor nævner jeg også AHA). Disse ingredienser vil sætte ekstra gang i cellefornyelsen af din hud, hvilket også vil hjælpe på dine pigmentforandringer.

Slutteligt skal du om dagen bruge en creme, som indeholder beskyttelse imod solens stråler. Sørg for at den både beskytter mod UVB-stråler (SPF-skalaen) samt UVA-stråler (UVA-beskyttelse skal stå skrevet på produktet).

Parabener må du endelig ikke blive bange for. Vælger man de rigtige parabener til brug som konservering i hudprodukter, er de meget bedre mod huden end naturlig konservering. Samtidig er “farlige” parabener blevet opreklameret, hvilket jeg fortæller mere om i denne artikel – klik her.

Clindoxyl er et udemærket produkt til behandling af akne. Dog skal din hud have decideret akne (pabler/pustler) og ikke blot hudorme. Og sørg også i forhold til clindoxyl – ligesom med p-piller – at tage en grundig snak med din læge eller hudlæge om bivirkninge og behandlingsforløb.

Jeg vil for at hjælpe dig at med din urene hud og dine hudorme, anbefale dig at læse min kur mod bumser, som er mit simple og meget effektive trin-for-trin program til at kurere bumser, hudorme og uren hud, hvor du bl.a. får:

  • Dokumenteret viden skåret ud i et forståeligt sprog.
  • En nem trin-for-trin guide til hudpleje til uren hud og bumser.
  • Video-guides, hvor jeg fortæller dig og viser dig, hvordan du skal udføre de forskellige trin.
  • En produktliste, så du kan se, hvilke produkter du kan behandle din hud med.

Se min kur mod bumser her.

Mht. din fedtede hovedbund, så prøv at skift dine hårprodukter ud til nogle milde; både shampoo, evt. conditioner/balsam og stylingsprodukter.

Jeg sender dig mine bedste ønsker til dig, om en lykkelig fremtid!

Træt af uren hud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar